Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li clan od 211 pozitivnih ocena sme da Vam ukrade sliku? :)

*.....nije mi prvi put da pozajmim slike, ali do sad se ni jedna devojka nije bunila...* NO COMMENT
2015 07 29
Odlicno, dobila si odgovor, samo da sada sacekamo da obrise predmet. U pravu je Dzo, mnogo clanica ne bi reagovalo. I ovo sto je OlgaAN izdvojila...stvarno bez komentara. Koliko je onda devojaka obmanuto da su to stvarno slike njenog predmeta, sta da joj je neko trazio dodatne fotografije? Cak i da prodaje isti predmet, stanje predmeta na slici i koje stvarno prodaje moze biti razlicito.
2015 07 29
NIKAKO KRASTI SLIKE drugo je kad ti kupis od nekoga nesto i ne odgovara ti pa pitas tipa clanicu da li ogu tvoje slike da stavim meni je npr losa kamera pa ona kaze okej, ali ovako tavljati tudje fotke je jezivo
2015 07 30
Obrisan je oglas, nadam se da nece nastaviti... Ali po recenici "druge clanice se nisu bunile", bojim se da hoce.
2015 07 30
O kome je uopste rec? nisam stigla da vidim :(
2015 07 30
Cemu ovolika frka oko slike??? Kao da su profesionalne fotke u pitanju :/ Iskreno mislim da si jako drsko postupila, cak si joj i na drzak nacin rekla da obrise sliku.. Mnogo je strasnije kada se uzimaju slike sa neta.. Ipak devojka ima 212 utisaka i vidi se da nije prevarant.. Razumela bih tvoju reakciju da npr nema utiske ili da ima par utisaka ali ovako, cemu ovolika kalabuka! Da je mene neko pitao za sliku ja bih je rado ustupila, zasto da ne.. [:lepota] (samo je trebalo da pita za sliku, mada sudeci po tvojoj reakciji ne bi je dobila) [:smejuljitise] Nista licno, samo je to moje misljenje ..
2015 07 31
LooLaA nisi u pravu. Sada ja na primer vidim fotografiju članice koja je ukrala sliku i mislim da kupujem to što vidim, kad no cvrc. Sve i da mi objasni u nakbnadnoj prepisci, to je nelojalna konkurencija. Može da ima i 1211 utisaka, to ne menja činjenicu da je ovde reč o kradji. Ako to neko nije u stanju da shvati, onda će vrlo lako i prekoračiti granicu. Imali smo slučajeva. Ne vidim po čemu bi utisci članice bili opravdanje za ovakva kraduckanja.
2015 07 31
Ako je predmet isti onda kupujes istu stvar.. Fotka jedino moze biti dobra pa da te to privuce.. Bez obzira ko je slikao farke od ove dve clanice to su iste farke kada ih dobijete uzivo :)
2015 07 31
Nije reč o tome da je ona kupila farke pa iste te prodaje, nego ima neke svoje koje su valjda iste, ali koristi trudju sliku. E sada pošto se ovde prodaju polovnjaci, ukradena slika je i te kako prevara, jer NIJE ista stvar. Po tvojoj logici i blizanci su jedno te isto. Konačno, ko uradi to sa slikom, spreman je da kad tad uradi i nešto gore. t
2015 07 31
Mozda si delimicno u pravu ako se radi o polovnim stvarima.. Ali mislim da preterujes.. Ja sa samo rekla svoje misljenje, svako ima pravo na svoje i to je to.. Bitno da nije prevarant u pitanju ;)
2015 07 31
Ma sve ok [:osmeh] Ni meni nije bila namera da napadam, mada je možda tako izgledalo. Još manje da se raspravljam zbog treće osobe. Samo, posle svih podmetanja i sitnih prevara i to od strane članica sa mnogo plusića, sve mi je teže da poverujem u nečiju donru nameru.
2015 07 31
Ma normalno [:lepota] Ali kad razmislim mozda si i u pravu ;) Bolje je obratiti paznju na vreme a ne kad vec bude kasno ;) [:osmeh] [:lepota] [:poljubac]
2015 07 31
Imam fotografsko pamcenje, pa sam naletela na identicne fotografije suknjice, i obavestila sam clanicu, koja inace fotografise vecinom na sebi svoje stvari, i ona se slatko nasmejala. Njoj nije smetalo, ali joj jee bilo cudno. Ne radi se o pomenutoj dami u temi, vec drugoj... Evo, pre dva dana sam videla svoj odevni predmet na profilu jedne clanice koji sam prodala/razmenila/poklonila i nemam ga vise na pprofilu sa stvarima, ali znam da sam fotografisala, i znam svoj nacin fotografisanja, medjutim ta clanica je uzela fotografiju kako bi jednostavno dala na znanje da trazi takav predmet...sad je diskutabilno. Meni ne smeta jer nemam taj predmet vise, i da ga imam ne bi mi smetalo ukoliko neko pozajmi fotografiju kada trazi nesto, vecina tako radi i unapred se izvini zbog pozajmljene fotografije. Eh, sad..da li je fer uzeti fotografiju dok se predmet prodaje, i postaviti kao svoj predmet...hmm...
2015 08 03
Ma sve to zavisi od osobe do osobe ;) Ja konkretno nemam taj problem :)) Zbog cega se opterecivati nebitnim stvarima, zar ne ;)
2015 08 03
Evo ja napokon da se ukljucim, nisam stigla da vidim nastavak prepiske. :) Ja sam njoj poslala poruku, onako drsko, jer sam bila iznervirana... Sto je poptuno prirodno :) I posle 5 minuta sam joj se izvinila i poslala malo drugaciju poruku, jer mi je bilo zao... Tako da, necemo o tome vise. :) U svakom slucaju, imam puno pravo da se ljutim, ok, slike nisu profesionalne, ali sam se ja oko tih slika potrudila. Prvo sto sam pozajmila profesionalni aparat kojim sam fotografisala sve predmete, a drugo sto sam pazljivo birala osvetljenje, pozadinu i namestala ih kako zelim. Znaci, nacin na koji fotografisem svoje stvari je karakteristican za mene, neko od ljudi ce prepoznati da sam to bas ja. Clan, kao ona, koji je dugo na sajtu, mora biti upoznat sa pravilima sajta. Takodje, sta ako su njene farmerke u mnogo losijem stanju nego tvoje? Samim tim ugrozava tvoj predmet i tvoju prodaju. Pozdrav svima :)
2015 08 05
1 2