Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekultura i nevaspitanje!!!

posle more poruka u vezi neke garderobe gde pitanje glasi "mere???" poludela sam jer ja posaljem mere i onda nista??? ta osoba ili osobe vise se ne udostoje ni da ti odgovore sa hvala i sl. pa dobro jel to vama normalno? ako me neka stvar zanima i trebaju mi mere da bi utvrdila odgovara li mi ta stvar ili ne i pitam osobu koja prodaje i dobijem odgovor- stvarno mislim da treba bar da se zahvalim ako ne i da objasnim zasto necu tu stvar, jer se ipak ta osoba potrudila da mi istu izmeri !!! ali ja ne dobijem nista... i tako u krug... pa se pitam jel se neki ljudi mozda tako zabavljaju??? traze da im se mere stvari koje ih ne zanimaju,jer im je dosadno i sl. ??? prodajem na jos jednom sajtu i tamo mi se te iste stvari dogadjaju pa me zanima desava li se to jos kome ili samo meni? zar su ljudi postali toliko nezahvalni i nekulturni da im je tesko napisati i jedno obicno HVALA??? [:isfrustriran]
2015 08 08
Dogadja se kako da ne.A dogadja se da pitam z anekustvar da bih kupila ili se emjala ni tad nema odgovora.Ali to je nasa kultura.
2015 08 08
Vrlo cesto mi se to dogadja a ima i komentara dal sam ja na slici dosadjuju ,pedofili se nakace [:kezitise]
2015 08 08
redovna pojava,tako da se vise ni ne opterecujem [:osmeh] [:osmeh]
2015 08 08
Dogadja se...cak i ja nekad ne odgovorim na poruku, ne zato sto sam nekulturna ili mi je tesko, jednostavno zaboravim... Ako krenem da trazim neki predmet, od 10 koji mi se svide, 9 nece imati dimenzije, a neki cak ni velicinu, onda posaljem 10 poruka, i ako mi ne odgovara automatski brisem, da ne pravim guzvu... tako da i ja koja pitam za dimenzije, gubim ceo dan trazeci i cekajuci odgovor, isto koliko i onaj koji meri....bilo bi lakse svima kada bi se malo potrudili oko opisa garderobe, a ne samo da se napise "predivna majica" [:osmeh]
2015 08 08
Meni se to sto puta desilo, ne uzbudjujem se oko toga, jer nije u pitanju moja sramota :D
2015 08 08
Uh koliko puta mi se desilo i da me pita gde mozemo da se nadjemo za preuzimanje i vise se nikada ne javi.Skoro je jedna clanica trazila u nekoj temi pomoc gde da nadje grubinove sandale,ja joj iz dobre namere poslala link..Ona ni hvala ni nista.tema obrisana,a i sandale izgleda prodate jer ih ni nema vise u ponudi.Toliko o kulturi.Sada zbog nje i njoj slicnima nikada vise necu pomoci nikome.Ima komp pa nek sama trazi,kad su tupave pa ne umeju same da ukucaju sta traze.Lepo sve izadje kad ukucas pravu rec.Ovde ima svakojakih,sacuvaj me Boze idiota.Ima i finih,sreca vise sam sa takvim clanicama saradjivala nego sa neotesanim osobama.
2015 08 09
Ne znam sta da kazem sem da sam odlepila koliko ljudi mogu biti nekulturni i nevaspitani ja uvek ali uvek ako nekoga nesto pitam uvek se na kraju zahvalim kupila to ili ne :)
2015 08 12
Na žalost, mislim da se iste ili slične stvari događaju svima. Moj zaključak je da se oko toga ne treba nervirati već činjenično stanje prihvatiti i ignorisati. Kada ih mama i tata nisu naučili šta je bonton i pristojno ponašanje nije realno da će ih bilo ko ovde naučiti. Međutim to mene i dalje ne sprečava da se ponašam drugačije, pa i da im napišem, "Nema na čemu iako se nisu zahvalile/odgovorile" [:smejuljitise] . Naravno odgovora nema [:osmeh]
2015 08 13