Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim sve prodavce.....

.....posebno one koji kažu da su tu za sva pitanja i saradnju, da ako u stvari ne žele da prodaju svoje stvari, to kažu! To je u redu, nema ljutnje, a i mi kupci nećemo gubiti vreme čekajući odgovor na pitanje tipa koje su mere ili da li mogu da uplatim na račun, već ćemo ono što nam treba tražiti na drugom mestu. Hvala.
2015 08 15
sto ja nisam na njihovom mestu?na svaku bih odgovorila [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 15
Džaba moliš, jednostavno im ti predmeti stoje kao reklama. Nedelju dana sam čekala članicu - nazovi "prodavca - da mi da unutrašnje gazište cipela: te nisu mi ovde, te kod mame su...i naravno - nikada nisam dobila meru a cipele su još uvke u "prodaji" - tobož..... Ima još primera ali mi je mučno da se prisećam....ovaj je najsvežiji [:isfrustriran]
2015 08 15
Jovana, ti kažeš da bi odgovorila, pa naravno da bi jer te predmete imaš...a "prodavci" koje je josi11 spomenula ih nemaju..u tome je razlika....
2015 08 15
kakvo je razmisljanje tih zena....cccc....ne smesno nego jadno [:smejuljitise] ona svoje vreme dragoceno utrosi da bi postavila na profil neku stvar da koju ne planira da prodaje cisto radi reklame ili da se pohvali,mozda nabije taj cuveni rejting??cime se ljudi baveeee [:sokiran] [:sokiran] .kako im nije mrsko nije mi jasno? nista ne treba cekati predugo,uvek se nadje bolja i mozda jeftinija stvar [:osmeh]
2015 08 15
Iskreno, ja sam se navikla na prodavce koji me ne udostoje odgovara iako zelim nesto da kupim. Precrtam ih iz svake buduce saradnje, zakljucim da su nepristojni, nekulturni i da nije moje da ih ucim pristojnosti. Zar da se nerviramo oko takvih ljudi kada ima divnih i korektnih ljudi sa kojima je saradnja pravo zadovoljstvo [:lepota] . Pozdrav svim divnim, kulturnim, ljubaznim i dragim damama [:osmeh] [:poljubac]
2015 08 15
na prodavce sam se navikla ali nikako da se naviknem na kupce koji otvore nalog postave pitanje i jednostavno nestanu vise se ne loguju na taj nalog dali je nekome stvarno toliko dosadno ili sam ja nekome toliko bitna u zivotu da misli da me tako zeza pa otvara nalog samo zbog mene nikako da skapiram o cemu se radi [:smejuljitise]
2015 08 15