Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

papa test...

Danas sam dobila rezultate,nalaz mi je 3 grupa..imam da odradim biopsiju za neki dan i sve se nadam da jos nije nista strasno,s obzirom da imam 28 godina.dali je neka od vas,bila takodje 3 grupa,a da su joj rezultati posle biopsije bili dobri...molim vas bilo kakav savet,misljenje...
2015 08 20
ja sam radila papa i bila 3b grupa. radili mi biopsiju eksplorativnu cervikalnu kiretazu, 27.maja. jos uvek nisam dobila rezultate.... [:plakati] [:isfrustriran] ali se nadam najboljem.... uz tebe sam [:poljubac]
2015 08 20
Mayana,meni su ovde rekli da su gotovi za 20-tak dana.mada vranje je mali grad..hvala ti,od srca...i javi mi rezultate kad budu. [:poljubac]
2015 08 20
i meni su napisali 3-4 nedelje na nalazu. rekli realno ce biti za mesec do dva. a sad kad zovem da pitam posle skoro 3 meseca, kazu pa znate vi da smo mi na godisnjem?!? crkli dabogda, za tri meseca i ako si imao nesto to je naraslo da mozes i da umres dok dobijes rezultate.....
2015 08 20
Strasno..i greota, potpuno te razumem jer se s pravom nerviras..moras da im visis na vrata stalno [:isfrustriran]
2015 08 20
Ako radite u drzavnim institucijama to je na zalost grom i pakao. Ili proveren pouzdan lekar, ili privatno, na zalost. Jer ovi "prate dok ne otprate zenu na onaj svet" (rekao njihov kolega). Inace treca grupa uglavnom nije dobar znak i racunaj da ces skoro sigurno imati neku intervenciju.
2015 09 06
papricica,hvala ti na savetu...uradila sam biopsiju privatno,tako da su mi u petak stigli rezultati..doktor je rekao da za sada je sve ok,moracu da radim papu malo cesce nego do sad da se prati..a zakazala sam za utorak da pogleda i doktorka koja mi je dala uput iz drzavne bolnice da cujem i njeno misljenje..ne nadam se najgorem,ali da sam dobro nisam.jer se ne osecam ok. [:pospan]
2015 09 06
Kako se ne osecas ok? Ama treca grupa nikako nije dobra. Nema tu sta da se prati. U kom mestu ides kod lekara?
2015 09 06
u vranju sam...uspela sam da dobijem doktorku na GAK-u,preko veze.racunaju je kao 4 po redu najboljih lekara u srbiji.tako da cu i tamo da se javim...ali cu prvo kod svoje lekarke.neki mi preporucuju da idem preko VMA,jer mi je suprug vojno lice.uglavnom,necu da zurim nego cu da poslusam misljenja svih pa da vidim onda sta dalje...
2015 09 06
Nikako na vma!! Ako hoces javi se u inbox.
2015 09 06
javljam se [:osmeh]
2015 09 06