Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Aura kozmetika i vasa iskustva i misljenja

Bas me zanima kakvo misljenje imate o aura kozmetici i koji vam proizvodi odgovaraju :)
2015 08 22
Imam najpoziivnije moguce misljenje, Cover me puder je savrsen, cetke su odlicne, a ni senke ne zaostaju. Beli prah za matiranje je mnogo bolji od fiksatora, mada ni on nije los :)
2015 08 23
Aura Matte tecni karmini <3 Imam 4 nijanse, a zelim sve da ih posedujem.... [:lepota] Mimo toga sam probala jednu njihovu farbu za kosu, Explicit; sta znam, tada sam se farbala svakih nedelju dana pa nisam primecivala bog zna koje cudo, ali mi nije isusila kosu dodatno. Solidne su za tu cenu. :)
2015 08 24
Pojedinacne trepavice odlicne, beli lepak za njih koji postane bezbojan odlican, nisam u pocetku bila zadovoljna cetkicom za tecni puder, ali moze proci! Jeftinija je Aura u apotekama, konkretno u Jankovic apotekama, u odnosu na Lilly!! Sledeca stvar koju cu uzeti je cetkica za eyeliner, odlicna je, tanka je, sto je najvaznije, vise mi se svidja od cetkica u Alexandru koje su siroke. Sve u svemu, veoma zadovoljna [:lepota] [:lepota]
2015 09 21
lakovi za nokte su uglavnom jako dobri olovke za usne odlične tečni ruževi tečni hajlajter rumenilo deep wine prelepo tečnim puderima nisam zadovoljna
2015 09 30
Probala sam Cover me puder, i ja sam zadovoljna, odlicno pokriva (mada ja nemam problematicno lice), cena je ok, trajnost takodje odlicna :) Jako mi zanimljivo deluje onaj iluminator takodje, njega moram uskoro ubaciti u posed. Kupila sam i set senki za smokey eyes, ali nisu nesto
2015 11 03
Nemojte kupovati fiksator Fix me, užas je..bolje se naprskajte lakom za kosu, nego ovime..
2015 11 03
Koristila sam sjaj za usne i lak za nokte sa tim proizvodima sam bila zadovoljna.
2015 12 30
Ja imam dosta njihovih proizvoda, da krenem od onih dobrih - prajmeri su solidni, puder cover me je za svaku pohvalu, sto se tice mesovite koze, zatim imam ajlajner, takodje je dobar. Tecni mat ruzevi su super, svidja mi se sto ne isusuju usne. Transparentni puderi u prahu su odlicni. Korektor je takodje solidan, ali ipak sam presla na drugog proizvodjaca. Sto se tice cetkica, dobre su mi duo cetkica za senku i cetkica za korektor, ono sto mi se manje dopada su cetka za puder i za konturisanje. Rumenilo mi nije nista posebno, cini mi se kao da nije postojano. Setih se i jednog ''obicnog'' ruza, koji mi stoji u neseseru, jer mi jakoo isusuje usne. Ono sto nisam probala, su maskare, bas me zanima kakve su. Da li neko ima iskustva sa njima? Sve u svemu, kad se sve sabere i oduzme, odnos cene i kvaliteta je odlican!
2016 01 24
Aurinu olovku za popunjavanje obrva koristim vec par godina u nijansi 01 i savrsena mi je. Koristila sam njihovo rumenilo i ono je ok, lepak za trepavice i nije nesto, tecni ruzevi su mi dobri jako, olovke za usne su isto super. :)
2018 09 03