Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne volim nepravdu!

Devojka mi je poslala da zeli majicu i: Aha, pa ja bih je uzela, ne znam da li ces na vreme videti poruku... Ja idem u nedelju na more, pa ako bi mi poslala majicu trebala bi da mi je posaljes pre 16 h da bi mi stigla sutra.. Ako vidis poruku pre 16 h javi mi se na mob 064924.... da se dogovorimo.
2015 08 23
Poslala je u 14:30 da hoce da kupi ako posaljem pre 16h, javim joj se na mob. da se dogovorimo i odmah krenem u postu. Napisala je da moze da uplati novac za majicu i postarinu. Pitala sam da li moze da slika uplatnicu,da posalje preko vibera i odmah saljem i napisala je da moze i opet pitala da joj prodam po ceni koju je predlozila iako sam pre toga napisala da ne mogu da spustim cenu i objasnila zasto.Ipak pristanem. 15:08 Ona: A ja nemam ovde viber.Jedino kad se nadjem sa deckom.Necu vas prevariti ja idem do poste da saljem neke stikle i odmah u banku,a vi posaljite da sutra stigne. 15:16 Ona :Za 10 min cemo se naci.Jel mozes da odes do poste da pitas da li ce mi sutra stici? jer ako ne stigne,ne vredi. 15:25 Ja: Stize sutra 15:44 Ona: E ja sad usla u banku kad ono zaboravila novcanik, ne znam sta sad da radim. 15:45 Ja: Ne moze decko da ti da? 15:50 Ona: Otisao je do nekog prijatelja da mu da psa nekog jer je ispao neki problem sa tim psom.Sad sam se izblamirala. 15:52 Ja: Javila si se u poslednjem momentu i nije mi bio problem da odmah odem u postu,pola sata sam pesacila, cekam pola sata u posti i sta sada? 15:53 Ona: Izvini stvarno. Ako hoces izaberi nesto sa mog profila poklonicu ti.Ja sam kriva,jako sam se izblamirala,uopste nisam razmisljala. Otisla je na more... Ne treba meni nista tudje. Ako je odustala trebala je tako da napise, a ne da pola sata pesacim, pa pola sata sedim u posti, cekam da uplati i citam izgovore. Trazila je da posaljem i platim postarinu, kao nece me prevariti sigurno, ali hvala Bogu nesto mi je govorilo da ne saljem pre nego sto slika uplatnicu. Ipak nije svejedno platiti postarinu i poslati tek tako. Sta vi mislite, da li je pokusala da me prevari? Ne znam sta da mislim, koju ocenu da joj dam...
2015 08 23
Negativnu naravno. Zaboravila novčanik..izgovori za malu decu.
2015 08 23
Čitam i ne verujem [:smejuljitise] Mada,i meni je pre neki dan jedna članica tako...Kao idem sad da ti uplatim i ti kreni u poštu.Ja išla do grada i razmišljam ma nmg sad da vučem paket kad se vratim ću ići ionako do 18h primaju pakete.Kad dolazim kući,kaže ona nije mogla da upl nije bilo struje [:pospan] Ma važi... Slažem se sa prethodnom članicom.
2015 08 23
mislim da jeste .
2015 08 23
Do saradnje nije došlo, tako da joj ja ne bih dala negativnu da sam na tvom mestu. A glupa joj fora skroz [:vrtoglav]
2015 08 23
To, pola sata pesacila, pola sata cekala, to nije problem kupca. E sad, ja se uvek salim-pomozi nekom i desice ti se lose posle, nekako karmicki uvek tako ide, kad god guram nos negde, ispadnem ovca. Tako i ti, htela si da ucinis, i eto, izgubila si svoje vreme(sve i da je 5min, vreme je) Ja sama cesto zaboravim novcanik, desi se, tako da sutinski to razumem, ali u ovom slucaju ,kad neko ide ciljano da uradi nesto, nas mi i ne pije vodu. Sta znam, nije ni za negativnu, ali za minus jeste i nadgledanje da se nekom to opet ne desi.
2015 08 23
Na takve poruke imam samo jedan odgovor, uplata pre slanja, i saljem cim dobijem potvrdu da je uplata legla. Ko zeli-zeli, ko ne-ne mora, ovo je samo primer bezobrazluka i nepostovanja necijeg vremena, cak i moguce prevare. Pa niko nije okacen na ofinger da se skine kada kome odgovara, i kakva je to ucena, ako mi posaljes do 16 hocu, ako ne-necu, svasta. Posto nije doslo do saradnje, mislim da ipak treba da stavis neutralnu ocenu, sa detaljnim opisom sta se sve desilo.
2015 08 23
cek bre, rece da nema viber, a procitaj joj opis naloga???
2015 08 23
Ma bilo je i ranije nekih problema sa njom, spominjala se po forumu koliko se sećam...
2015 08 23
Koliko sam shvatila nije imala internet... a i napisala mi je: Pogledajte kad sam bila poslednji put na mrezi pa cete znati da mi nije viber sad u funkciji. Bila je 3-4 dana pre toga. ali joj lepo pise na profilu "Posto nisam cesto tu, SMS na Viber: 064 924...."
2015 08 23
Prvo nema internet, onda ceka decka, pa nije ponela novcanik... Kada sam je pitala da li moze decko da joj da pare onda je on kao otisao...Cini mi se da su sve to samo izgovori. Ocigledno je htela da posaljem i platim cak i postarinu i onda da nadje neki izgovor. Ne znam sta drugo da mislim. Odugovlacila je i nadala se da cu poslati.
2015 08 23
ima decka, nema decka, ima net, nema net, ima viber, nema viber, hoce kupi, nece kupi........... Dileme. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 08 23
Eh... [:smejuljitise]
2015 08 23
Znam za nju,poručivala dva puta nešto,uzimala i davala podatke.Navodno uplatiće njena mama ujutru sigurno i da budem bez brige [:smejuljitise] Posle toga se više ni na pitanje šta se dešava da li i dalje želi taj predmet nije odazvala.Svaku poruku koju mi je posle toga poslala d želi neki predmet sam iskulirala.I posle se isti ti pitaju i dižu frku ovde na forumu zašto im se ne odgovara na poruke!Ispališ me jednom,2x,teći put ne želim saradnju.Pošteno [:lepota]
2015 08 23
1 2