Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde nema samo kupaca i prodavaca... Bankar34 - pogledajte sami

Kao što si rekla u nekoj davnoj temi, doguraće on do 69 [:lepota]
2015 09 01
Nisam iskompleksirana da bih se ovde promovisala, svakako sam anonimna i niko me ne zna od vas. A sto se ovog tice, pa otkud znam ja ga prvi put vidim a osecam da je neka trolcina cim salje svima redom ovakve stvari. Pise se "izvinim", prijemni ispit za upis u srednju skolu, a i ranije... :'(
2015 09 01
Nije trolčina, samo čovek kojem je fetiš posedovanje nošenog ženskog veša. Budite otvorenog uma ili iskulirajte lika, nema potrebe za panikom.
2015 09 01
Lignjoslave, to sto sam ja omasila jedno slovo, jer sam po navici krenula da je napisem na engleskom, a odlucila se za srpski, ne govori o mom pravopisu. To je omaska. Necu da se raspravljam, niti da se izdajem za nekog pismenjaka, nisam ovde da ispravljam druge, samo mi je uvek smesno kada se neko ''izvine'' i eto, prokomentarisala sam. Bicuj me sada. Slobodno radi to sto si radila do sada i pisi kako zelis, pozdravljam te, uzivaj. [:osmeh]
2015 09 01
[:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 09 01
Svestrana sam licnost ali brate MajoShatz kako vec, jel ovde mesto za to?
2015 09 01
Niko ne panici, to sto sam okacila ovde je samo znak negodovanja sto i po ovom sajtu ima ovoga pored xy sajtova za te stvari joooojooooo
2015 09 01
Hahahah koja je prica uopste sa njim, posto ocigledno nisam informisana?
2015 09 01
Kupuje noseni ves od clanica koje smatra zgodnim, inace je kulturan tip, ko hoce hoce, ko nece nece i to je to. Posteniji od vecine ovde. [:kezitise]
2015 09 01
hahahaahaha pa ti nemas pojma onda kakve su se nosene i neoprane stvari prodavale ovde, od "reomiranih" clanica, covek iskoristio zakon ponude pa da potrazi ono sto mu srcu drago... Malo ironije sa dozom istine nije na odmet. [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:jezik]
2015 09 01
sreca, sreca , radost [slika:815bb575-f636-4ba7-aab5-3ba8f27327d0]
2015 09 02
Ali Bankar jeste kupac xD
2015 09 02
Uvek Elly ima nesto da kaze , ali moraaaa.. Ako je diskretan kupac i voli sta voli , dobro placa , pa neka ga je na sajtu, dok nikog ne uznemirava . [:smejuljitise]
2015 09 02
Kako god...ali ovaj sajt nije predvidjen da bude precica do fetisa i sl.Postoje sajtovi namenjeni za to. To sto je Bankar "kulturan i ne dira nikoga" ne znaci da treba da upućuje poruke "Da li si ti na fotigrafiji?". Ma koliko svako od nas bio fleksibilan, nije u redu da dobija poruke lascivnog sadrzaja.
2015 09 02
cek bre, pa ja sam fetisista za obucom, jel to znaci da me treba proterati sa sajta? Svi smo ovde zbog odredjenih fetisa, jel treba neka clanica mene da optuzi za blud i nemoral ako je zamolim da fotne obucu na sebi? Bankar "napada" iskljucivo one koje daju kroz fotke sebe na izvol'te. naravno da ce da posalje bilo ko takvu poruku onima koje fotkaju majice bez bruseva i kupace kostime na sebi, prezentacije radi.
2015 09 02
1 2 3 4 5 6 7 ... 10