Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde nema samo kupaca i prodavaca... Bankar34 - pogledajte sami

Clanica Dzo neka proveri znacenje reci fetis [:pospan] Bankar ne startuje samo devojke koje imaju atraktivne fotografije...
2015 09 02
seksualna privlacnost, skroz ok, pa zar mislis da samo kuvam u svojoj obuci? Mada, lazem sad, ja cak i ne kuvam. Slozices se da nije bas normalno da neko lezi u sandalicama u krevetu, a ja to radim, to jeste jedan deo izopacenosti i obozavanja van vinkle. Drugo, nije dokazano da covek zaista i kupuje, jer dok nema tela, nema ni dela, tako da eto, mozda bankar samo ide okolo i zeza, a ja i dalje ostajem bolesnik koji u stiklicama gleda film i zdere kokice.
2015 09 02
I meni je poslao tu istu poruku, ma samo iskulirati [:kezitise] Osim ako neko zeli da saradjuje sa njim [:plakati] [:smejuljitise]
2015 09 02
Ja se slazem da mu je pristup uzasan i da ne treba da tako uznemirava clanice, ne prija svakome, ali stojim iza toga da je kulturniji od vecine i da odbije ako mu se kaze da odbije. I katarinacat je u pravu, ne salje takve poruke samo clanicama koje kace provokativne slike. I svakako nismo sve ovde zbog fetisa. [:kezitise]
2015 09 02
Steta sto devojke na sajtu nisu odlucni kupci kao Bankar, mozda bi nkome onda i krenula prodaja umesto brda poruka kako kupuju i na kraju ispare
2015 09 02
Opet napada ovaj bolesnik. Samo ga ignorisite jer ocigledno mu prija popularnost. Ja kacim razgovor cisto da bi neki novi korisnici kao sto sam ja, bili upozoreni da ne dele nikakve informacije.. [slika:4498b1de-53bf-4d59-b999-8b151c2155f6]
2015 09 03
Jovana, ja bih ti savetovao da procitas citavu temu pre nego sto ovakve gluposti napises... isto to sam kucao i ovoj devojci koja je napisala ovu temu i ne kapiram koja bi normalna osoba sada isto to kacila jos jednom... Sto se tice popularnosti, niti mi prija, niti mi ne prija... ne mislim da sam ovde popularan, samo mi je drago da ima normalnih devojaka koje u meni ne vide nuzno nesto lose. I onda na kraju ti upozoravas da niko ne deli nikakve informacije sa mnom... :D A zasto to? Zasto mislis da niko ne sme da ih deli sa mnom? Valjda se za takve stvari navede i razlog... ovako ce jos neko da pomisli da sam te prevario... a naravno nisam, nismo ni trgovali jer ocigledno nisi zainteresovana. I kazi mi sta sa tolikim devojkama koje su svoje informacije vec podelile sa mnom u ovih proteklih 2-3 godine koliko sam ovde?? I jos jednom da ponovim - nisam nikakav bolesnik, naprotiv. [:smejatise]
2015 09 03
[:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 03
Ahahahaha, bankar, sad kad si se vec javio iskoristi priliku da sve devojke ovako "javno" pitas da li hoce neka da ti posalje nosene gacice, da se ne mucis da kucas svakoj posebno [:kezitise] Devojke, postujem svaki komentar, svako ima pravo na svoje misljenje, ali da muskarac napravi profil ovde samo da bi gledao slike devojaka i pisao svakoj da zeli gacice ili sta vec, po meni je to malo bolesno, ne zbog toga sta on zeli nego gde i koga to pita, jednostavno ja mislim da to nije prikladno za ovaj sajt ali sa druge strane ako on ovde ima profil vec 2,3 godine i ako mu ponekad uspeva to sto pozeli, onda mu je verovatno mesto tu jer ocigledno da postoje devojke koje su saradjivale sa njim. [:kezitise]
2015 09 04
Nikada ja to ne bih iznosio u "javnost" da nije ovakvih devojaka koje mi posvete temu na forumu [:smejatise] Život - Pol Lorens Danbar Komadić hleba i kutak za san, Časak za osmeh, ceo sat za plač, Trunka veselja, briga prepun dlan, Osmeh ko cvetak, patnja kao drač, Takav je život! Ljubav će kut da pretvori u raj; Greje nas osmeh, osvežava jad; Radost je slađa kada sluti kraj ; Smeh u jauku nađe pravi sklad - Takav je život!
2015 09 04
Ti si trgovac-bankar. Trgujes u ovim smutnim vremenima u kojoj se ljudi prodaju za jedno pice ili jedne nosene gacice u koje ces smestiti svoj nos, uvo, oko ili neke druge delove gornje i donje regije tela. Niko nema protiv da trgujes, ali predmet tvoje trgovine se nalazi na drugom sajtu. Nisam kompetentna da uspostavljam dijagnoze ali je jasno da imas poremecaj u ponasanju. Da...opstepoznato je da su muskarci kao nikad do sada izlozeni sexualnoj tremi koja opet uzrokuje nastanak impotencije, prerane ejakulacije itd...neko te probleme prevazilazi voajerizmom, egzibicioniznom i sl...ali opet kazem..pomoc je u pronalaženju partnera cije gacice ce njuskati a ne "operisatii" na sajtu Moje krpice. .
2015 09 04
Uopste mi nije zao sto vas doticni smaraju, jer same ste krive sto ste navukle perverznjake na ovaj sajt.. Evo sta sam printovala, bas kao dokaz, da vidite kako izgleda naslovna strana, pa se vi i dalje slikajte [:kezitise] [slika:f2062229-410a-403d-884e-756151390014]
2015 09 04
Valerina, cini mi se da ni sama ne znas sta si rekla niti sta si zelela da kazes... :) Nema nikakvih poremecaja... samo malo perverzije... perverzija je seksalna izopacenost koju svako ima u manjoj ili vecoj meri i nije nuzno poremecaj. Ako pominjes drugi sajt onda kazi koji je to drugi sajt... dosta sam se naslusao toga : to treba traziti na drugom sajtu - ali niko ne zna na kojem :D Ja znam i zato sam ovde Inace nemam ni naznake nikakve treme (jedini trenutak kada sam osetio bilo koju vrstu treme je pred skolski kros), niti impotencije, niti bilo sta slicno... ali hajde da se ne hvalim [:smejatise]
2015 09 04
Bankaru, nisam ti ja mama niti psihoterapeut niti PR sajta koji bi zadovoljio tvoje perverzije...usamljen si.. Naravno da se ne slazem sa objavljivanjem provokativnih fotografija kojima se "predstavljaju i dočaravaju" odevni predmeti ali ni takve fotografije ne mogu biti povod za slanje perverznih poruka, clanicama sajta...Ps-(Kada se dogodi silovanje, silovatelj temelji odbranu na rečima"Morao sam, bila je izazovno obucena" (?!!?)" Ma daajj...Da li to znaci da zena treba da skače na muskarca jer je izazovno uvukao zadnjicu u farke i druge ekstremitete?! Ma dajjj...samo sam iznela svoje mišljenje i stavljam tacku. Dobio si svojih 15 slave i paznje.
2015 09 04
Usamljen nisam :) izvodis sve pogresne zakljucke a i nikako da se skoncentrises na neku poentu koju zelis da iskazes... Lutaju ti misli ;) Nisam ni mislio da su takve slike povod za slanje perverznih poruka, niti sam takve poruke slao (jos jedna koja ni ovu temu nije iscitala) ... Ja sam samo pitao odredjene clanice da li su voljne da mi prodaju ono sto ja zelim... Ako jesu - sjajno, ako nisu - nikom nista... tako da ti ta paralela uopste nije adekvatna a da ne pominjem silovanja o kojima pricas... uporedjujes babe i zabe... Dobio sam mnogo vise paznje od skromnih 15 minuta... nego si se kasno ukljucila [:lepota], drugi put se bolje spremi, barem kada pricas sa mnom, nema potrebe da se ovako blamiras, zaista.
2015 09 04
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10