Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde nema samo kupaca i prodavaca... Bankar34 - pogledajte sami

Da, bankar kulturno pita, devojka pristane ili ne. Ako pristane zaradi 1000 ...cista trgovina. Postujem. Ali, sta cemo sa jos nekih par reci ,koje su u sklopu njegov upita ? Pre par meseci je clanica postavila temu o bankaru i link , gde jasno kao dan stoje njegove zavrsne reci....." Molimmmm te , uzivao bih jako , prejakooo <3.... Da mi dodje neka od vas i pocne da mi se ovako "slikovito" ushicuje nad narukvicom ili torbom iz moje ponude, bas bih se dobro zamislila : " ....ako je to tvoja torba i ako je musava i prljava ,prodaj mi je molimmmmm te, uzivala bih jako,prejako<3", [:sokiran] [:smejuljitise] Kupac je kupac, nema dalje... nema stenjanja,dahtanja i slanja srca i poljubaca kada je jos uvek samo dogovor u pitanju....Ushicivanje, molim, u tisini doma svoga ,ne u pp potencijalnog prodavca. Tvrdim da bankar ,osim fetisa( ako uopste postoji) nalazi zadovoljstvo u uznemiravanju clanica, naravno mladih,naravno lepih,naravno neiskusnih,naravno plahih... Ni cika u mantilu ne siri isti pred prostitutkom na cosku, vec pred osnovnom skolom. "Dahtac" u slusalicu ne zudi za razumevanjem i odobravanjem....Zenska prenerazenost,strah...e,to je "ono". Zbog toga moj savet dragim devojkama Kao sto okrecete glavu na ulici od cike u mantilu, tako i ovde...ne obracajte paznju,izbrisite njegov upit, prijavite Adminki, sledi bankarX+1...i to je to. Nemam nista protiv bankara, pristalica , obozavateljki i ev. kupoprodaje prljavih gaca,ko voli nek' izvoli ...i meni su teme o njemu zabavne, ali gledati,a ne videti ili... videti ,a praviti se blesav, je malkice smesno u 21.veku... [:jezik]
2015 09 09
Jao Olga, grozno [:smejuljitise] Opisao je fino momenat u kom bi "jako i prejako uzivao" [:smejatise]
2015 09 09
Vasilija, upravo....ali eto, kad su me naterale da im crtam [:smejuljitise]
2015 09 09
ljudi, zene, devojke... nema poente da mu se crta da to sto radi je vulgarno i neprimereno i da samo bezveze uznemirava ovu zajednicu.. lik ne konta... ima mlako "opravdanje" za svaku vasu recenicu... na kupujemprodajem ima najvise tih budala, tamo je nezgodno jer ti stoji broj mob na nalogu, pa uzmu da zovu.. mene je budala neka zvala dve veceri za redom u neko doba tipa 22h da me pita onako bojazljivo i pogubljeno sa previse pauza da li sam ja na slikama i da li prodajem i ves, jbt, sad kad malo bolje razmislim: Bankar, TI LI SI TO BIO??!! [:smejuljitise] [:znojav] eto iako je bilo preko telefona mene jeste malo uznemirio time , iako nisam klinka i iako je muz lezao pored mene.. opet se osetis nekako... ne znam... napastvovano, a u sigurnosti si svog doma. kao sto rekoh, on (bankar) na to ne gleda tako, za njega su sve koje se uznemire porukom I ovde javno pozale zajednici Lude, Glupe, Budale i sl komplimenti koje ovaj "fin I kulturan" momak udeljuje ovde po forumu... svako ima pravo da se uznemiri i iako su teme o tome malo smorile nas koje smo ih iscitale milion o njjemu, devojkama je to ventil i neka svaka otvori temu ako joj je potrebno da se na taj nacin "ocisti" od gadosti koju je osetila ps pricam ja drugarici za Bankara da daje 1000,00 din za nosene gace, a ona kako je vecito dekintirana kaze : " Staa, ne s*rii, pa to je odlicna prica!!" .. tako da, ono, ima nas svakakovih
2015 09 10
Neee,ja nisam crtala njemu...mission impossible..nego clanicama ,koje ili nisu upucene ili namerno ne vide njegov "kulturan" upit u celosti. Ne interesuju me ni one, ali nije u redu prema devojkama,koje dozive na sajtu za prodaju polovne robe, kako si to sjajno opisala ...." opet se osetis nekako... ne znam... napastvovano, a u sigurnosti si svog doma." E, to. Znam i da nije svakoj upitanoj stenjao u poruci, ali mnogima jeste. Iz postovanja prema tim, recima napastvovanim ,devojkama, moji postovi, moj savet o okretanju glave na drugu stranu,prekidanju tel. veze, brisanju takvih poruka. Dokaz o svojoj pristojnosti je ostavio sam, pise crno na belo, nije montaza, nije rekla-kazala.
2015 09 10
Pitanjce za sirokopogledne dame... Sta bi i kako bi bilo da se nadjete u pogresno vreme,na pogresnom mestu i uhvatite voljenog tatu, brata ili dragog ,kako njuska,ljubi,stenje i koznastajossveupaketu nad necijim prljavim gacama ? Ne ocekujem odgovor i odjavljujem se sa teme. Sve vas voli OlgaaN [:poljubac]
2015 09 10
Zasto bi bilo koga zanimalo sta neko radi sa svojom intimom, bilo da je rodbina ili ne. Gadi mi se ovo kokosije razglabanje o tudjim seksualnim nagonima, nije mu mesto u javnosti foruma. Olga ako vi imate potrebu da ispravljate ili kontrolisete seksualne pobude vaseg oca lecite se. A o tome kako ovo nije sajt za stvari seksualne prirode dosta govore oglasi o prodaji vibratora i poseban odeljak foruma ,o seksu. Licemer je takode umna bolest, koja je verovatno jednako neizleciva kao i pobuda da se uvlaci tata u razgovor o sekusalnom napastvovanju.
2015 09 10
Licemerje*
2015 09 10
.... Živimo u doba čuda i mogućnosti pomešano sa nemaštinom, naravno da je lik ukapirao da može da "iskoristi" devojke na ovakakv način. Postoje one naivne koje će pristati a pošalju prljave gaće za 1000 din jer je beda i potreban im je novac , pa i na ovakav način da zarade pristaće bez puno razmišljanja. A postoje i one manje naivne .... koje isto su uživaoci nekakvog fetiša pa pristanu i lepo zarade (hm 2 gaćice 2000 din ... dobra dnevnica) .... Nisu svi toliko naivni na ovom sajtu kako se predstavljaju ... One koje se najviše brane pre će poslati .... [:osmeh] Nemojte se odmah ljutiti . Kome se ne sviđa lik neka ga zaobiđe. Vidite da je uporan a i prija mu pažnja .... [:osmeh]
2015 09 10
Sedim i razmišljam. Možda Bankar uopšte nije kupio na ovom sajtu nošene gaćice. Možda Bankar nije ni muškarac Možda je neko od "nas" članica Kako može da dokaže da je ostvario saradnju, kaže da sve radi diskretno. Ako se radi o diskreciji ne bi se uopšte uključio u teme. Diskretno bi sedeo i posmatrao . Ne bi se mešao . [:vrtoglav]
2015 09 10
Bubi,po tvojoj logici covek ,koji je poginuo na pesackom prelazu, je hteo da kontrolise vozace. Uzgred...nabrojala sam ...tatu,brata, dragog...ti si izdvojila oca,zao mi je zbog tebe. [:tuzan] Smetaju ti ovakve teme? Pa, ne citaj ih, ne budi licemer [:osmeh]
2015 09 10
taman posla da se radi (bar ne sa moje strane) o dovodjenju u pitanje necijih sexualnin nagona, potreba ili tako nekih igrarija... pa mozda I ja imam neki fetis ali, jbmu mater, ne idem po zgradi da trazim od komsija da mi ih ispune... pa se jos posle kao cudim ako me ogovaraju, smeju mi se I izvode javnom ruglu... I Pritom imam stav: Oni su budale, ja sam najkul, kada me odbiju ja kulturno predjem na novog komsiju i trazim od njega to i to... Ma jok i ne bih opravdano ponela titulu (zenskog) manijaka u kraju tako isto i ovde u ovom nasem "kraju" boli me uvo sto voli da njuska, zaista... ali ne volim sto uznemirava nagledas se preko tv svakakvih seksulanih manijaka, ovaj silovao , drugi silovao i ubio, pa nestalo dete , nadjeno mrtvo i silovano.. naplasi te to sve i iako nije ista stvar , prosto uznemiri te kada ti tako neki nepoznat tip posalje poruku/zove ili sta god I trazi da njusi tvoje gace... ma od*ebi bre, care!! ako mu je snifanje prljavih gaca svoje ribe dosadilo, neka promeni vlasnicu gaca.. mozda pomogne. malo sam mozda gruba, ali imam dve cerkice i sve mi krece odatle... nakotice se ovakvi tek ce za 10-15 godina haos da prave, nece im vise net biti paravan..
2015 09 10
Sta bi i kako bi bilo da se nadjete u pogresno vreme,na pogresnom mestu i uhvatite voljenog tatu, brata ili dragog ,kako njuska,ljubi,stenje i koznastajossveupaketu nad necijim prljavim gacama ? Ja ne razmisljam STA AKO, jer ne zelim da budem neko ko ce da kontrolise TUDJI sexualni zivot. Mozda su nekom i moji nagoni bizarni, pa mi ne cvaka nad glavom. Ko moze, druzi se i pridruzi, ko ne, nadje sta mu lepo i sta mu prija. Nemotje da se lazemo, imate i vi svoje neke male fetise, za koje ne zna vas decko/muz. Tako i Bankar krije od svoje devojke da je sniffer.
2015 09 10
Nesto sto nije vezano,iskljucivo, za bankara.... Primecujem na sajtu fenomen "jasampsihologpsihijatarpsihoterapeutipoznatesumisvevasebolestine". Manite se corava posla,onog za sta niste grejale stolice,niste polagale ispite,niste dobile diplome. Google je sjajna stvar , ali ponekad,umesto znanja, podvali iluziju [:poljubac]
2015 09 10
psiholog moze da kaze ta god mu volja, ja zivim u realnom svetu i tvrdim da bankar nije jedini takav. Ugrozavati tudju sexualnu slobodu iako nikog ne ugrozava je jadno. Decko je pitao, dobio ne ili da kao odgovor, nista drugacije nego kad devojka odbije decka za sex ili oral, ako su se nasli u pogresnom tajmingu.
2015 09 10
1 2 ... 6 7 8 9 10