Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde nema samo kupaca i prodavaca... Bankar34 - pogledajte sami

Dzo kazala sam u pogresno vreme na pogresnom mestu, sto znaci da je moguce naici slucajno...a ne, drag muskarac je u kupatilu ,a mene interesuje sta on tamo radi, idem da ga iskontrolisem. Velika razlika. I u pravu si ,svi mi imamo neke svoje slatke tajne....pa neka i ostanu tajne, ukljucujuci i bankara. Neka salje upite,neka kupuje sta i kako hoce ,neka mu to sta i kako priusti ko hoce, ali neka NE STENJE devojkama u pp !!!
2015 09 10
I jos nesto, sad dok imam vremena, mnoge ste u fazonu " ma on je bezopasan" a jel?? poznajes ga?? sta znas o njemu i njegovom realnom zivotu? znas samo ono sto je on ovde izneo o sebi.... mozda je ama bas sve o sebi slagao... mozda napada devojke na ulici, mozda je robijao za silovanje , a vi samo opravdavajte sa "bezopasan je" jer ne moze izaci iz monitora, ali imajte na umu da devojke salju svoju adresu tom tipu (gace su nebitne) .... mozda je u ptanju samac od 50 godina koji ima kesa i vremena posle posla da sedne u auto I gleda ribu koja mu je poslala gace prosle nedelje... jer je bas poseebno uzivao sa bas njenim gacicama... pa onda izadje iz kola da je pita kao nesto, pa ko zna sta dalje..... ma zajebi, bre na lomacu a ne da ohrabrujete devojke kojima fali kes sa tim "bezopasan je"... nemas ti pojma ko je on I da Ii je bezopasan...
2015 09 10
hahahahhaha stenje u pp, pa ako neke smatraju to stenjanjem, onda imaju ozbiljan problem u svom sexualnom zivotu. Umeju da ignorisu upite za prodaju i razmenu, a bankar im je zapravo, konacno mala sansa za reklamu. Eto mog objasnjenja.
2015 09 10
Znači tražimo dokaz .... ? [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:plakati]
2015 09 10
DZO POKUSAVAM DA ISNESEM SVOJ STAV Ova velika slova u virtualnom znace da vicem na tebe, jel' tako ? Molimmmm te , uzivao bih jako , prejakooo <3.... jeste za mene stenjanje u virtuali ili nesto vrlo slicno tome...opasku o mom sexsualnom zivotu ne bih da komentarisem....javno [:osmeh] Fetis kupac nema potrebu da sa fetis prodavcem deli svoju intimu, koliko bi jako,prejako uzivao u kupljenom fetisu. 'Dragi komsija mesaru ,molim te ispandluj mi pola kg snicli....molimmmmm te,uzivala bih jako,prejakoooo <3 Pao bi u nesvest i mesar i komsije koje cekaju na red, od zaprepastenosti, od smeha ili ....zato sto imaju problem sa sexom ?! Za mene bankar nije fetisista, tacnije nije samo fetisista. To je moj stav. Podsecam da teme sluze za iznosenje licnih stavova i ev. rasprave....ne da bismo vredjale jedna drugu,ako nam se stavovi pritom razmimoilaze.
2015 09 10
da ljudi vise iznose svoje ekspresije o necemu, bilo nosenim gacama, bilo mesu u mesari, bio bi svet bolji. Znaci, ja kad maserki kazem odlicno si odradila masazu, bas mi je prijalo, mnogo sam uzivala, jel i to stenjanje?
2015 09 10
Lakiram ovde nesto, pa uskacem u pauzi [:stidljiv] ...da se nadovezem u vezi vredjanja.. Ako, dobro procitate sve sto sam napisala na temu bankar, videcete da ga NIKADA nisam nazvala pogrdnim imenom ili bolesnikom....ovo prvo sebi ne dozvoljavam, za ono drugo nisam kompetentna. Takodje moje komentarisanje nikada nije bilo upereno protiv vas,koliko god vi branile i razumele bankara....vas stav... a kamoli da mi je palo na pamet da dajem bilo kome ovde dijagnoze. Znaci, jos jednom.... nismo psiholozi, ginekolozi ,gastroenterolozi ..itd. ...ali bi trebalo da smo kulturne, pametne i vaspitane i da se tako i ponasamo.
2015 09 10
pa vaspitano je da devojke kazu, hvala na ponudi, ali ne. A ne da otvaraju teme i ciče musko na sajtu, musko na sajtu!!! Mislim ,sta je poenta?
2015 09 10
ko kaze da moram da imam uvek istu maserku? Logicno je da po salonima cesto menjaju osoblje zbog raznih faktora. Ja generalno, ne bih podrzavala njegovo ponasanje, da ovde nema ovih sekapersi koje se namerno maltene fotkaju sa sisama na izvoli, i u kupacim kostimima sa urezanim gacama, prosto, same mame pa je Bankar i neko takav normalan nastavak kad je kupoprodaja u pitanju.
2015 09 10
To apsolutno nije stenjanje... Stenjanje je npr. : mmmm joooj tooo ... a moliiiiim ili molimmmmm te uzivao bih prejako je samo opis toga koliko bi mi znacio... naglasak je na molim (zbog nekoliko slova m) a ne na uzivanju a kamoli na stenjanju... nije tajna da uzivam u tome.. zasto bi ih inace trazio... sve ovo o cemu razglabate sam vise manje objasnjavao po nekoliko puta... Nikoga ne napadam niti spopadam... cak i ne prilazim devojkama, pre svega, zato sto ne volim da sam napadan... ali ovo je jebeni INTERNET... to niko da ukapira... postoji opcija slanje poruke - ja je i koristim... nikome ne naskodim... a ako se neko nadje uvredjen, povredjen, uplasen ili sta ja znam to je vec njegov tj. tacnije njen problem. Kada bih te svoje zelje i teznje zadrzavao u sebi i kada ne bih pokusavao sebi da ih ispunim javila bi se frustracija... a svi znamo kuda to potencijalno moze da odvede... kada bi svi bili iskreni prema sebi, za pocetak, mnogo bismo bili bolji kao drustvo bez obzira sto dosta vas to ne vidi i ne razume... Ne mogu sada svima pojedinacno da objasnjavam... Sto se tice toga da ja ne razumem da nekim clanicama to smeta - razumem !!! i zabole me kurac, kad vam vec treba crtati... meni smeta kad pored mene u busu sedne smrdljivi deda, smeta mi kad gledam retarde s televizije kako pametuju, smeta mi kada se velica huliganstvo, smetaju mi i devojke koje pisu o mojoj poruci na forumu, smeta mi 10000 stvari ali njih zabole za to sto meni smeta... e pa tako i ja.. ako je poruka na PP nesto najgore sto mogu da uradim - ja sam, iskreno, ponosan na to.
2015 09 11
A Bankar, jesi li razmisljao o tome da dobijes nekad gace koje je nosila neka devojka sa vaginalnom infekcijom? Neka koja ima gljivice ili hlamidiju? Ne gadis se malko tih stvari?
2015 09 11
Pa naravno da bih se gadio... ali imam poverenja u clanice koje saradjuju sa mnom kao sto one imaju poverenja u mene... obostrano je. A cak i kada bih se desilo to bi bilo slicno kao kada ti dobijes iscepane cizme umesto onih lepih sa fotografije... nista strasno, prekinuo bih saradnju... jaka stvar... pa necu ja dobiti gljivice u nosu zbog toga, zar ne?
2015 09 11
Naravno da neces dobiti gljivice u nosu zaboga, nego se osvrcem na sigurno veoma cest scenario gde devojka mozda ni nije svesna da ima PPB i posalje ti gace.. Gadno..
2015 09 11
Licno mislim da je mala mogucnost za to... kolika je mogucnost da od tog malog procenata devojaka koje pristanu na saradnju sa mnom ima neku od pbb a da to ne zna... rekao bih - vrlo mala... svakako manja od mogucnosti da pristanu na saradnju... ne opterecujem se time uopste... Kada bih tako razmisljao onda bih mogao jos 100 gadosti smisliti, ali ja to volim pa ne razmisljam u negativnom kontekstu... :)
2015 09 11
Bankar-u , hteo ili ne postao si najpopularniji na sajtu. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 11
1 2 ... 7 8 9 10