Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ovde nema samo kupaca i prodavaca... Bankar34 - pogledajte sami

Pa ne, ne treba da pitam da li si ti na fotografiji, nego da trazim gacice od svake korisnice na sajtu?? Pa znam ja valjda sta zelim a sta ne... I gde si primetila da pokusavam da ovo bude opste prihvaceno?? Ja zelim da bude prihvaceno kod devojaka koje pitam :) samo to i nista vise Tipa - nije problem sto ti kupujes paradajz nego sto bas biras koji ces staviti u kesu.... gluposti su to i ja tebe ne vredjam nego samo iznosim cinjenice... Nemam nista protiv devojaka kojima se ne dopada ovaj moj "hobi" - svako ima pravo na misljenje, ali imam protiv kad neko izmislja, preteruje, lazno moralise, preuvelicava itd. Muskarac suknjica i muskarac heklica ?? Sta ti to sad znaci? Ja mogu isto to da kazem sto je taj Zlatousti gospodin rekao : velika je sreca ne dopasti se svakome... Takodje ne opravdavam svoje "radnje", nemam razloga da se bilo kome pravdam, sem npr. svojoj devojci kada bi otkrila. To sto sam govorio o "naizgled gorim" radnjama je zato da vam "nacrtam" da gresite ali ni to nije pomoglo... Samo sam rekao cinjenicu - neke opste prihvacene stvari, su mnogo gore od onoga sto ja ovde radim. Za mene je dovoljno da nikome ne nanesem nikakvo zlo i nikoga ne prevarim, slazem, iskoristim itd. Nastavite opusteno da hejtujete, i uzivajte u tome, a ja cu da nastavim da trazim ono sto zelim i resena stvar... PS Valerina od tebe nikada nisam nista trazio i ne znam sta ti je trebalo da i to izmislis... mozda te to nervira, sto te nisam pitao? I hoces li napokon da mi otkrijes ko sam ja, zaista sam radoznao??
2015 09 08
Polako "Bankaru"...polako..ovde stavljam tacku u vezi sa tobom...Ps-( Sledeci put kada zatrazis gacice koje su nosene, proveri da li je korisnica sajta punoletna ili ima 13 godina. Tu si se zaj**ao.)
2015 09 08
Mozda Bankar kupuje te polovne gacice da bi prodao za duplu cenu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 08
Zasto bih proveravao Valerina? Neka osoba sama to kaze ako jeste ili neka ne odgovori na moju poruku... izbor uvek postoji, znaci nista nije pod moranje i nikoga ni na sta ne teram. Ja samo lepo pitam... pa ko voli - nek' izvoli... ne vidim u tome bas nikakav problem. @elly456 - Ma ja placam 1000 din... a ne znam ko bi kupio polovne gace za 2000 din... sumnjam da takvi postoje [:osmeh]
2015 09 08
Meni ne smetas .... u pocetku jesi. Ovako mi se cini da si inteligentan i zanimljiv za razgovor. Mislim da si bezopasan [:smejuljitise] [:smejuljitise] .... Dobro placas svaka cast [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:plakati]
2015 09 08
Hvala elly... Pa nisam glup - to sam siguran... A da sam bezopasan to mogu da se zakunem i time cu na sav glas da se hvalim... Ne samo da nikome ne ucinim nista lose i zlo nego naprotiv gledam da pomognem gde i kome mogu... Hvala jos jednom [:poljubac]
2015 09 08
Upravo gledam neke stvari i naisla sam na jednu clanicu koja prodaje "2x nosene" gacice. Zasto nju niko ne osudjuje i napada , to je ok ako ona prodaje? Ali to sto ti kupujes to nije. Skoro svakog meseca si meta ovakve teme. Pa ajd da otvorimo temu o clanicama koje se slikaju polugolo u bikiniju ili u donjem vesu ..... mozda ce lakse prodati [:smejuljitise]
2015 09 08
[slika:b5d51008-4468-4c8f-a6a9-5b112e751f9a] samo 40 dindzi [:smejuljitise]
2015 09 08
Pa ja licno ne bih napadao nikoga... mislim da je to svacije pravo da se slika kako zeli isto kao sto smatram da je moje pravo da pitam ono sto zelim.... sasvim drugacije bi to izgledalo da izmedju nas nije internet... onda bi to bilo preterano sa moje strane. I stvarno nemam nista protiv clanica koje ne podrzavaju ono sto ja radim ali sam osetljiv na glupost i nebuloze, lazi i nepravdu itd... tu moram reagovati ;)
2015 09 08
Polako "Bankaru"...polako..ovde stavljam tacku u vezi sa tobom...Ps-( Sledeci put kada zatrazis gacice koje su nosene, proveri da li je korisnica sajta punoletna ili ima 13 godina. Tu si se zaj**ao.) Sajt i nije predvidjen za te od 13godina...........
2015 09 08
To sam odavno pricao... ali nemam vise volje da ponavljam... [:osmeh] [:kezitise]
2015 09 08
Dzo, naravno da nije sajt predvidjen za lica koja imaju 13 godina ali nije predvidjen ni za lica koja se lascivnim porukama obraćaju clanicama koje na profilu nemaju u prodaji gacice, a traze da im iste te clanice prodaju gacice koje su nosile jedan dan. (?!?). Clanicama ovog sajta koje na svom profilu imaju u ponudi gacice za prodaju, onda je u redu da potencijalni kupac kaze:" Dobar dan, zelim da kupi vase gacice, da li je cena fiksna ili ste za razmenu?"...Ovako..dragi moji..niko nije sisao ćošak od zgrade da ne zna o cemu se zapravo radi. Pozdrav.
2015 09 08
Jesi Valerina... ti si sisala cosak od zgrade i ko zna sta jos... vidis da ti svi govore ali tebi i dalje nije jasno... Ovo je sajt za prodaju i razmenu odece... Svako ima pravo da pita kao potencijalna musterija i svako ima pravo da bira kome ce prodati ili od koga ce kupiti i sta... Ja sam lepo pitao... Jel zabranjeno uci u prodavnicu i pitati da li imaju nesto sto nisi pronasla u izlogu ili na policama??? Naravno da nije... Ako se nekome ne svidja pitanje, ne mora na njega da odgovara... ili ako nekome toliko smeta mogucnost da mu bilo ko napise poruku onda bolje da se sklanja sa interneta jer internet je takvo mesto :)
2015 09 08
pa dobro, ovde devojke salju nosene znojave parfemisane majice svojim kupcima, salju strokavu obucu, tom logikom, sto ne ocekivati da neke salju i strokave gace........
2015 09 08
Cestitam devojkama koje su svojim velikim trudom i zalaganjem uspele da budu prostije od osobe koja kupuje nosen donji ves. To je bio veliki poduhvat ali pokazale ste da ste dorasle izazovu.
2015 09 08
1 2 ... 5 6 7 8 9 10