Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Akaj do kraja!!!

Ova je i za bisere, a verovatno i za crnu listu. Svestrana!
2015 09 06
Milice, sto šištiš, pms? [:jezik] Trazi po pretrazi bolje, nego sto pises postove na "ovakvim" temama. A sa takvima poput tebe nemam sta da se upoznajem, nisi mi inspirativna kao prodavac, a vidim i po listi zelja da ti nisam ja ciljna grupa za kupovinu. sta hoces, gratis reklamu preko mene? Eto, dobila si je, volim da pomognem reklamno ugrozenima kao sto si ti. [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Drago mi je sto pratis moj lik i delo ovde. Sad razumem sto si bas na mojoj temi hahahahahahah jos jedan faaaan
2015 09 06
"Izakana do kraja, akaj jos dok rucke ne otpadnu." E, slatkko sam se ismejala.. [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 06
Znala sam da si klinka.. Pozz
2015 09 06
Izvini, Dzo, ali ova nije pobednica.. Ne mogu sa telefona da kopiram, ali na 5. strani teme Fake sminka i ostale skrnavstine devojka je ostavila link cipela.. Koga ne mrzi da ode i kopira link ovde jer je ta pobedila sa predmetom! [:smejuljitise]
2015 09 06
Milice, ako ti koja pratis neku "klinku" mislis da si iznad mene, onda cool. Veruj u to i dalje. Ja i dalje mislim da sa onima poput tebe nemam sto da se upoznajem. Drugo, ti imas 13saradnji, dosla si mnoogo posle mene, znaci TI trebas imati osnovnu kulutiru i predstaviti se i meni i vecini clanica, jer si dosla posle nas. A teme o upoznavanju VEC postoje, nego ti ne mozes da dodjes do njih, jer si optrecena mojim likom i delom(po sopstvenom priznanju uvijenom u ukrasni papiric i mašnicu) Hahahahahah jao daaa, videla sam ono, nego mi je ovo vise utisak zbog samog opisa uz stanje. Ona je bar stavila predmet i cao, a ova sto bi JOS + 2500din......., eeeeeee...
2015 09 06
Gdee je tolikoo unistila obucu??? ja ih posle jedne ogrebotine prodam, a ne da ih nosim dok se ne raspadnu! [:vrtoglav] [:plakati]
2015 09 06
Potrebno im je jos i dobro ribanje, mogu jos da se nose auuuu [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 06
I to je žensko... Strašno
2015 09 06
jooojjj [:plakati] a ima negde tema gde mogu da se ostavljaju linkovi "smeca" ?
2015 09 06
10728 DzoDzo , pre 7 sata prijavi | ↑ Milice, ako ti smeta moj post, produzi dalje. ne guraj nosic gde mislis da smrdi jer se onda priklanjas nama "takvima" ubice vas "finoca"........ _________________________________________________________________________________ Kakvima? Da me ne bi ubila "finoća"....ima svašta ali mi nije ok da stavljam linkove [:znojav]
2015 09 07
Onda me ipak ubija "finoća" [:tuzan]
2015 09 07
Hahaha pokazala sam decku slike ovih stikli, kaze on ma to neki cigani nasli u djubretu pa stavili da prodaju.. [:smejatise] I stvarno kad se bolje pogleda deluje kao da su iz kontejnera jer su prljave i unutra
2015 09 07
Boze dragi, da li je moguce da neko to stvarno prodaje? [:smejatise] Ne znam sta je gore, sto su iznosene do bola ili sto su strokave... [:smejatise] A najjace je ono ___ dinara ili RAZMENA. Aj sad da vidim vas koji hocete da se menjate [:jezik] [:jezik] [:jezik] [:kezitise]
2015 09 07
Evo jos jedne teme koja se moze nazvati "bal vestica" tj. "lov na vestice" jer i ja sam ovu torbu videla pre vise dana, ali mi nije padalo na pamet da otvaram temu jer je to stvar clanice. Ako ima neko da kupi, neka kupi,to nisu moja posla. Da sam prevarena mozda i bih ali ovako da skracujem dokonost - cemu? Bedno.
2015 09 07