Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Akaj do kraja!!!

Ok, svi imaju pravo da postavljaju sta hoce, ali... Da ljudi ne postavljaju sve i svasta, sajt bi bio mmogo normalniji, lakse bismo pronalazile kvalitetnije stvari, lakse bismo prodavale jer nam stvari ne bi bile zatrpane raznim glupostima.. Veliki broj stvari na ovom sajtu je potpuno neupotrebljiv
2015 09 07
Jaaaao, kisela je videla pre par dana buuuuuhuuuuuuu, rasplakacu seeeee....... Pa eto, ja gledam kad hocu da kupim, a onda vidim ovako nesto i moooooram da otvorim temu jer mi prekine pretragu torbi sa takvim skartom, ogadi mi se da gledam dalje. A crnjak, par oglasa pre nje, devojka prodaje isti model, isto original, crvene boje, torba cela samo su rucke od nosenja izbledele, znaci nema rascepotina i nista slicno, za 700din. Pre bih uzela tu onda, i skinula rucke ili ih popravila sto je neka realna prica, nego ovo izakano iscepano smece koje MOZE JOS, sa sve uzvicnikom [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 07
U potpunosti se slazem sa Materialgirl nakupilo se ovde svega i svacega,ogroman broj predmeta koji su pre za bacanje nego za prodaju. Pitam se koliki je procenat onih koji su uopste procitali pravilnik sajta? [:vrtoglav] Verovatno mali ,jer da su procitali videli bi da pise ovo ***Ukoliko je predmet koji prodajete izrazito lošeg kvaliteta, prljav ili drugo.-BICE OBRISAN
2015 09 07
Sto se tice torbe, mozda se prodaje za delove, kao neispravna tehnika [:smejuljitise] [:smejatise] [:kezitise] Npr ako neko hoce samo plocicu [:smejatise]
2015 09 08
1 2 3