Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Probavanje stvari pre kupovine

Da li praktikujete,da li su vas ikada pitali,ili ste vi pitali? Videla sam neku temu gde clanica trazi samo iz odredjenog grada da bi mogla da proba,a i citam profile nekih clanova,koji: 1) Pozivaju da slobodno probaju kod njih kuci 2) koji unapred kazu nema probavanja
2015 09 20
Dobar dan, evo ja sve pozivam uvek kod sebe kuci da dodju bilo da je razmena, kupovina...nebitno. Bas dobar deo clanica koje su kupile nesto od mene, su dosle..neke cak i iz drugog grada. Pozdrav za sve njih, bilo mi je zadovoljstvo da ih upoznam i uvek su dobrodosle. Kao i svi ostali [:osmeh] Uglavnom predlozim da dodju, a nekada me preduhitre i pitaju da li moze da se proba, naravno, uvek. [:osmeh]
2015 09 20
ako je iz grada,naravno da isprobam,a ako nije,trazim mere.jedino tako mogu da znam da li mi nesto odgovara... ako si normalna osoba,ne da ces prihvatiti,nego i predloziti da neko proba odecu kod tebe. zaista mi nije jasno kako tako lagano i bez pardona kazu NEMA ISPROBAVANJA.meni prvo moze pasti na pamet da taj neko hoce da uvali,pa tek onda da se stidi enterijera svoje kuce,i u najgorem slucaju "necu da mi neka strokava dodje u kucu"...grubo zvuci ali tako je. po meni je glupo,onaj ko je iz grada,uvek je dobrodosao kod mene jer je uvek bolje da isproba,da se uveri da je ok garderoba i da odgovara... eto,nemam ni ja tih problema...
2015 09 20
Nemas problema, normalna si osoba... kad budes dolazila u Bg, znas gde ces jos da dodjes? [:smejuljitise]
2015 09 20
Kod mene nema probanja, u smislu da ne zelim nikoga da dovodim u stan. Stan nije moj, zivim sa cimerkama koje nisu ni moja porodica ni moje drugarice, tako da ni zbog njih ne zelim da dovodim nepoznate ljude u stan. Ako kupcu nije glupo, moze slobodno da proba stvar u hodniku zgrade [:smejuljitise] Ja ne smatram da neko treba da se naljuti jer nema probanja. Ovo je internet prodaja, nije butik. Ali zato za svaki predmet se trudim da pripremim mere kako bi kupac mogao da se premeri. Mada ja uglavnom prodajem kozmetiku i nakit, tako da tu i nema potrebe za probanjem. [:osmeh]
2015 09 20
Praktikovala jesam i uvek moze da se dodje i proba sta god zeli, nekima se to isplati jer koliko ce dati za postarinu i provizije ako odredi utrosak goriva za predjenu kilometrazu od 0-100km nekima se isplati, cak sam jednom ali sa clanicom imala dogovor da joj posaljem dvoje farki PepeJeans bez ikakvih placanja da proba i odredi koje ce uzeti i zavrsilo se na obostrano zadovoljstvo, iskreno ne verujem da bih ponovila to ali nikad ne reci nikad(mozda uz neki drugaciji dogovor) i takve kombinacije dolaze jer farke kad kupujes, stvarno je tesko odrediti da li odgovaraju.
2015 09 20
probavanje je ok, desavalo se i po kabinama po TC, i u kolima kad je obuca u pitanju, i kod mene, kad sam ja prodavac, a clanica je kolima, jer do mene je lako doci kolima, a busevi iskreno i ne znam koji idu, ono nisam bas sa ulice da je lako naci. Bitan problem kod probe moze biti samo vreme koje prodje na to nalazenje, cekanje, ne i volja. E sad, mene zadnje vreme koci vreme dosta, obuca brzinski proba sa obe strane DA, ali za garderobu nemam vremena osim brzinskih stvari tipa jakna i tako to.
2015 09 20
nemam nista protiv.. nisam imala tih situacija do sad, osim par nalazenja u gradu sa clanicama zbog licnog preuzimanja i jednog mog odlaska kod clanice kuci.. u svakom slucaju svi su dobrodosli, da dodju, vide, probaju, ili da se nadjemo negde u beogradu, smederevu, da pogledaju sta god zele :)
2015 09 20
Ni ja nemam nista protiv ali retko ko to i trazi. Samo jedna devojka je bila da proba bundu.
2015 09 20
Ali otkud vi znate koga pustate u stan? dobro ajde ako nemo ima milion utisaka,ali u suprotnom moze biti bilo ko?
2015 09 20
ja to i kazem, sve je ok, ali vreme....... Ja ga nemam mnogo bas, eventualno ako me neko nahvata kad imam neki cilj trazenja kojecega po TCu, ili brzinske stvari tipa jakna, obuca..........
2015 09 20
Pa znam,jos je Beograd veci grad,zamisli dodjes sa drugog kraja grada,iscimas se,i na kraju nista Ako neko ima vremena,nek izvoli.Ja ga nemam,zato i ne volim takve aranzmane.
2015 09 20
Ne znam, sto ljudi sto cudi... Zaista ne mogu da idem po gradu nekada da se nalazim sa damama, bavim se poslom da ne mogu uvek da idem do grada, i lakse mi je kada neko dodje kod mene. Glavni razlog zbog cega su uvek svi dobrodosli kod mene, upravo vreme i zato sto nemam razloga da se plasim bilo cega, imam ogroooooooomnog psa (i nije nesto za pohvalu, ne brinite, nece nista onima koga primam u kucu), muza od 2m i 120kg, plus i da hoce neko da mi naskodi, umem sama da se odbranim pored ove moje vojske....a da mi neko ukrade nesto, nazalost nema sta da ukrade... Kada na sve to dodam nesnosne napade migrena, nema potrebe da ojasnjavam zbog cega mi je uvek lakse da neko dodje kod mene, nego da idem pored svh ovih razloga do grada. Dame koje su bile, mogu sve to i da potvrde. [:osmeh] Jos jedan pozdrav za divne dame koje sam upoznala! Sve su divne i prave dame u svakom smislu te reci.
2015 09 20
U principu nemam problem sa tim da ndko proba stvar koju prodajem, ali u kucu ne zovem nikoga. Uglavnom se nadjemo u TC ili stalnim kupcima dam da ponesu kuci i probaju. Jedini problem koji sam imala jeste clanica koja je zelela da ptoba donji ves i da dofje kod mene kuci, to nije bila opcija na koju sam pristala.
2015 09 20
Joooj sto ne prodajem musku garderobu [:tuzan] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 09 21
1 2