Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

A šta postižete ovakvim ponašanjem??????

Ja kakav sam baksuz, to da uradim, ova prva bi mi dala negativnu [:uplasen]
2015 10 12
Zasto da ne, Emushka, i prodavac moze da odluci kome ce da proda predmet. Ja sam u par navrata bila prinudjena da zbog bahatog ponasanja clanica odbijem da prodam stvarcicu uz obrazlozenje da se jednostavno nismo nasle i da nazalost zbog toga necemo moci da saradjujemo [:osmeh] Ali ko je toliko zaludan da otvara nove profile i da te proganja, ne znam bolju rec [:sokiran] Stalker sa Krpica [:smejuljitise]
2015 10 12
KaTjaP, naravno, i te kako umem da budem i bahata i bezobrazna...samo na njihov način, ništa manje - ništa više [:jezik] Znaš i ti i sve ostale članice [:jezik] Obuca1992, možeš da daš negativnu samo ako je bilo saradnje ali loše .... Za Dzo znam, njen stav mi je odavno poznat ...naravno - "prodato"... _____________________________________________________________________________ "Ma jednostavno neću saradnju sa tobom ..kraj." Zašto? Zato što ono osnovno što se iz kuće nosi - NEMAŠ! O osnovnom obrazovanju, načinu prepiske...više i ne pridajem značaj [:isfrustriran]
2015 10 12
hit su mi kad kazu, htela sam da ti pomognem tako sto cu ti biti kupac, more mars, ti ces meni da pomazes, kao da pa prodajem ono sto sam inace preplatila po antiknim cenama, pa cu biti u brutalnom plusu i kupiti udeo u Apple npr od te ove.
2015 10 13
To jeste hit [:smejuljitise] Pa sta sad treba neko da padne u nesvest od srece zbog njihove "dobre volje" [:kezitise] E,pa svasta ima, to je za bisere Krpica.
2015 10 13
ma, znas kako bih profitirala za 800din [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 13
Već sam pisala, pre ću da poklonim nekome nego da prodam tek da bih prodala. Niko se ovde nije obogatio. Na kraju krajeva, nosiću tri jakne odjednom, jednu preko druge [:smejatise] Tri suknje, ili pet i sve različite dužine [:smejatise] [:smejatise] Ali nije poenta u tome, poenta je što su zaista neke članice umislile da je svakome ovde stalo da pošto-poto proda. Meni nije....Zato, dragi moji multiji, džaba se trudite i gubite vreme na otvaranje novih adresa i naloga... Neću vam poslati pouzećem, neću vam ništa meriti (sem onoga što je već izmereno i napisano), neću vam slati dodatne slike, neću vam rezrvisati nikada i to je to....
2015 10 13
najjace su mi fore kad me nov nalog mutisa zamara pricom "a jel moze pouzecem, ja uvek tako kupujem", a ono nula ocena, prati samo mene [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Vazi macko, mozda ti i poverujem da inace kupujes [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Inace, super su mi i one jadare koje kupuju od mene na ime babe, dede, decka, jave se na telefon inace, i ceo kontakt nam je tako, da ne bi ostavile utisak, jer me ovde oplicu sve u 16, pa ih sram da sejave posle toga svega.............. Ja kad nekog ne volim ili smatram neprijatnim, ne bih ni za 10zivota uzela ista od te osobe, casu vode ne bih bre, a ne majicu/suknju/cipele. Ali neka, samo nek trose svoje parice i obraz kod mene jedne [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 13
Hahahaaa, "ja uvek tako kupujem" [:smejatise] , pa kupuje - ali sa pravog naloga [:smejatise] i to, možda [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Multiše uvek oda sitnica [:smejuljitise] Slučajno (dal je slučajno jer se desilo dva puta?) dva multi naloga mi daju jednu te istu adresu u roku od mesec dana....Još uvek me nije izdalo pamćenje, pogledam, postojeća adresa, okrenem fiksni telefon i sa devojkom se čujem. Pitam kulturno, devojka nema pojma o čemu se radi. Pitam je da li je saradjivala sa "tom i tom". "Jesaaaaaaaaaaaam! Ali mi je jedan utisak obrisala pa sam i ja njoj a drugi mi nikada nije ostavila!!!!" Eto, iskoristila adresu devojke ni krive ni dužne....Meni nije bilo u interesu da prodam ili da je ne daj bože proganjam, mislim na multija. Samo sam htela potvrdu onoga što sam već i znala [:smejuljitise] _______________________________________________________________________________ Jadno i bedno....A na forumu prosipa bisere i kune se u boga [:znojav] [:znojav] [:znojav]
2015 10 13
ma daj, uplata pre slanja je iz raja izasla.............
2015 10 13
1 2