Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

A šta postižete ovakvim ponašanjem??????

Obraćam se isključivo članicama koje otvaraju duple naloge sa 0 ocena, 0 pratilaca, 0 zapraćenih........ Ne želim da se "prepucavam" u pp porukama sa njima..nekako mi je lakše da otvorim temu... Konstantno ali baš konstanto mi stižu poruke sa "ja želim" , i onda poruke u nedogled (iako sve lepo piše i sastav i mere, gde nešto fali - ja odgovorim - tog nekog predmeta).... [:znojav] [:znojav] Poruke i konverzacija koja se razvlači po nekoliko dana [:znojav] [:znojav] [:znojav] I onda se više nikada ne jave...niti loguju... Ili se jave sa totalno besmislenim obrazloženjem.... [:vrtoglav]
2015 10 10
ee draga moja emushka tako i meni isto o cemu se tu radi ,nema kraja sa glupostima
2015 10 10
Nije problem što stvar nije prodata...ok je to...ali zašto se iživljavaju zapitkivanjem, traženjem br. računa i sl.... Ako si kulturan i odgovoriš na svaku poruku, za šta te smatraju...za budalu.... [:vrtoglav] I ponekad se stvarno tako i osećam....Od sada okrećem novi list!
2015 10 10
Dakle nisam jedina kojoj stizu iste poruke sa takvih profila, ocigledno namenski otvorenih profila. Zaista zbunjujuce i bezobrazno.
2015 10 10
I ja imam jako puno problema sa tim. Pokusavaju da nas zavlace oko malog prsta, jos traze snizenje sa 300din (koje jadnije ne moze biti) i nestanu. Strasno [:isfrustriran]
2015 10 10
Znala sam da nisam jedina...ovo baš ume da bude smarajuće i tačno znam kako se i florida, Martita87, Detezaprimer osećaju [:vrtoglav] Na kraju ispadneš baš onako - bljaaaaaaaaak [:tuzan]
2015 10 10
Podrzavam. I meni se desava, prosto da poludis a samo zelis da budes kulturna i ispostujes svakoga [:plakati]
2015 10 10
Potpuno te razumem, Emushka, kao i druge devojke. [:tuzan] Poslednji put je devojka trazila dodatne fotografije, jer joj se "ucinilo" da na jednom mestu postoji ogrebotina. Posle dodatnih fotki, trazila je racun za uplatu, cak i ostavila svoje podatke, dogovor je bio da uplati narednog dana, i ja da odmah posaljem. Paket sam spakovala i narednog dana cekala i vukla ga sa sobom da mogu odmah da posaljem. Naravno, devojka se vise nikad nije javila, ali to je ovde kao sto se da videti, redovna pojava. Retke su one koje se jave da kazu da su iz nekog razloga odustale od kupovine, sto je sasvim ok. Osecaj je bas--bljak (da citiram Emushku) [:tuzan]
2015 10 10
meni se dva puta desilo da me iscede informacijama,sa jednom ugovorila kupovinu a posle se vise nikad nije javila nijedna od te dve osobe.tako da mi je sve jasno... u takvim situacijama mi najvise smeta sto potrosim svoje draagoceno vreme na takve osobe...a mogla sam nesto drugo uraditi... [:znojav] [:znojav]
2015 10 10
Dodatne slike uvek imam, jer predmet fotkam iz više uglova. Ali sam bila nevidjena budala kada sam te iste fotke slala preko mail-a [:vrtoglav] Još merim ranflu na rukavu, o bože ima li te [:znojav] [:znojav] [:znojav] pa baš sam plavuša i glupača [:vrtoglav] Neću reći svaki dan, ali svaki drugi - ja dobijem po neku takvu poruku [:isfrustriran] Nikad kraja bezobrazluku i nekulturi. I sada, da mi neko ne zameri, jasno mi je zašto neke članice na svojim profilima napišu da ne odgovaraju na takve poruke. Došlo im, što bi se reklo, "do pod gušu"!
2015 10 10
to se i meni desava i skontala sam da sam nekome toliko bitna da bas zbog mene otvara fake nalog iskreno na to sam i navikla ali jos uvek ne mogu da naviknem da clanice koje imaju gomilu utiska postave sto pitanja i posle toga se ne udostoje ni da napisu hvala
2015 10 10
hahahahahah meni je to smesno, previse je providno. Kao, uplaticu sutra i nestanu ahahhahaha A ja ne merim dodatno, ne merim sirinu rupe za dugme, obim butine na 6mesta, ko to trazi, uputim ga u radnju, pa nek probava gde hoce i koliko hoce do mile volje. Takodje, ne saljem dodatne fotke takvim nalozima, iako ih imam vec odradjene u kompu. Sustinski, napravim se mrtva za takve naloge [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] skoro se razvlacim sa jednom danima oko gumenih cizama, u medjuvremenu, javi se clanica, jel moze oko 17h nalazenje, moze, nadjemo se, uzme zena cizme, ova prva se javlja sa konacnim odgovorom da bi da kupi, pa maco, ne moze kad ti hoces, nego kad su slobodne...... A vise nisu....... A nemam potrebe da se pravdam oko mojih prodaja, uostalom. [:jezik]
2015 10 10
"skoro se razvlacim sa jednom danima oko gumenih cizama, u medjuvremenu, javi se clanica, jel moze oko 17h nalazenje, moze, nadjemo se, uzme zena cizme, ova prva se javlja sa konacnim odgovorom da bi da kupi, pa maco, ne moze kad ti hoces, nego kad su slobodne...... A vise nisu....... A nemam potrebe da se pravdam oko mojih prodaja, uostalom. " Hahaaahaaahaaa - ti si koma [:smejuljitise]
2015 10 10
sta cu, ja sam "bahata" i ne radim rezervacije uopste. [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 10
Još veća koma - znam zasigurno da jedna članica redovno otvara nove profile i skoro pa svaki drugi dan mi šalje upit za neku krpicu [:smejuljitise] Da nije smešno, bilo bi žalosno.... Zadnja fora - pošaljite mi "uživo slike" [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] Ma da, sve trčim ..... Od sada pa nadalje, ako mogu "kupci" da odustanu od kupovine, mogu i ja da ne prodam [:jezik] Jednostavno - biraću kupca [:osmeh]
2015 10 12
1 2