Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta je to sto Vas odbije kod prodavca,zbog cega najcesce odustajete od kupovine ?

Meni se recimo desilo da sam pre mesec dana postavila temu da trazim odredjene stvari ,naglasila velicinu itd.Nakon dan,dva moji inbox se napunio sa 34 poruke..sada 44,ok,super,medjutim 94% su stvari koje nisu ni priblizno ono cemu sam trazila,pritom me neke clanice izgleda bolje poznaju nego sto poznajem samu sebe pa me ubedjuju kako ce mi odgovarati duks koji je M velicine a ja nosim XS,ok trazim mere,mere koje mi je dala odgovaraju za M/L velicinu... i tako u nedogled,u svakom slucaju imala sam za sad samo jednu divnu saradnju i verujem da ima jos takvih devojaka ..[:osmeh]
2015 10 15
Lenjost,npr. kad cekam 3 dana da mi izmeri nesto i na kraju ni ne dobijem mere.. [:pospan]
2015 10 15
Odustajem najcesce ako je cena prevelika, ako osoba ima negativne ocene, ako me neko nabedjuje i ako je navalentat, ili ako mi je nesto sumnjivo, posto proverim osobu sa kojom saradjujem od a do s. Kako kuca poruke, kako odgovara, kada odgovara, koliko joj treba da nesto ucini i tako. Ja sam detektiv van struke. :)
2015 10 15
*MajaSk-Ovoliko poruka zaista nisam ocekivala,a krivo mi je mislim mozda stvarno medju tim porukama ima nesto sto mi treba,ali treba i vremena i malo brzi internet dok ja sve to pregledam,zato mislim da treba ipak ponude stavljati u temu.. *ElizabetNS-Angazovacu te da mi proveris prodavce da li su pouzdani [:smejuljitise] , ja za sad samo ne saradjujem sa clanicama sa negativni utiscima,nacitala sam se svega ovde,ne razumem devojke koje saradjuju i kad vide te utiske..
2015 10 15
A koliko sam videla nisu ni pouzdane one sa vise utisaka,gledam vec duze vreme neku trenerku kod jedne clanice koja je imala mislim oko 200 utisaka,i dobila je negativnu i nema je vise...
2015 10 15
Slazem se za stavljanje u temu, i mislim da je najbolja varijanta da se stavi slika, a ne link. Mnogo brze ide i odmah vidis da li ti se nesto dopada.
2015 10 15
Eh, to jeste cudno, ali eto npr. i na kupindu sam pre nekog vremena porucila nesto, na sta nisam dobila odgovor 10 dana i ocenila sam sa negativnom ocenom jer pise u pravilniku da tada imam pravo da ocenim. Samo 2 puta sam pozvala osobu i napisala 2 poruke na sajtu. Na sta je on imao da kaze kako je ta stvar prodata i kako moram da prepravim ocenu. Reko kako se tako neljubazno obracate i naredjujete mi da izmenim ocenu. "Kako ste mogli da mi date negativnu ocenu?" O.o Mislim zaista. Ali ne bi to bilo potpuno, na kraju sam videla da je taj isti clan napravio lazan profil, zeznuo dvoje osoba i kao navodno sa samim sobom imao dobru saradnju. Zato kazem, volim da prvo sve i svakoga dobro proverim, bez ikakve ljutnje. Ne radim to tako da nekog proganjam, samo osnovno osetim ko je i kakav je. Dosad je samo jedna osoba pokusala da me prevari za 4000 porudzbinu kozmetiku, medjutim na kraju se pojavilo njih bar 10 prevarenih isto kao ja a zajednickih prijatelja u kojih imam poverenja imala brdo. Tako da, svasta ljudi rade.
2015 10 15
Ja sam imala slucaj da sam pitala u junu za neke cizmice (onda su mi bile potrebne) . Clanica se povremeno ulogovala ali odgovora nije bilo. Odgovor sam dobila pre neki dan . [:smejuljitise] Naravno da sam rekla da nisam vise zainteresovana. Takodje sam videla u jednoj temi da devojka prodaje Nokiu Ashu - pitala sam je , ali odgovora nemaaaaa.... Sta ce onda na sajtu ako ne zele da prodaju ,prvenstveno da se udostoje odgovora. . . ? A teksas suknjaaaa - oooo pa to je duga prica. Trazila sam suknju ,napisala sam meru . Ponude od xxs do 3xl sa nekim cenama do par hiljadarki [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] ALI ima ovde i divnih clanica sa kojima mogu lepo da saradjujem, da se dogovaramo oko krpica i razmenjujemo utiske o temama ili o bilo cemu. [:poljubac] Pre neki dan sam imala i licno preuzimanje , devojka je stvarno ispostovala dogovor i farmerice su sjajne .
2015 10 15
Mene naaaajviše nervira kad okačim da tražim neke predmete i oooogrooooomnim slovima najljubaznije zamolim da mi nikako ni u kom slučaju ne šalju ponude u inbox nego da ostave kao komentar. Naravno, UVEK se nađe bar jedna pametna i pošalje u inbox. E u tom slučaju ne da neću kupiti taj predmet nego članicu bukvalno stvaljam na svoju crnu listu i ona je kod mene završila svaku priču kao potencijalni prodavac. Možda sam preoštra ali ne volim kad me neko pravi budalom, a time pravi i druge članice koje ostavljaju ponude u komentar misleći sad ću ja njen predmet da više uzmem u obzir jer kao to je privatna poruka [:plakati]
2015 10 15
Stvari 'kao nove' koje su skuplje od novih u radnji.. To me odbije
2015 10 15
Ukoliko nece da posalje dodatne slike,a one koje su okacene su mutne,nejasne, ili ima samo jedna i to sa interneta i nacin komunikacije.Ako npr odgovara kratko i nezainteresovano,kao da joj nije u cilju da proda i sl
2015 10 15
Mene naaaajviše nervira kad okačim da tražim neke predmete i oooogrooooomnim slovima najljubaznije zamolim da mi nikako ni u kom slučaju ne šalju ponude u inbox nego da ostave kao komentar. Naravno, UVEK se nađe bar jedna pametna i pošalje u inbox. E u tom slučaju ne da neću kupiti taj predmet nego članicu bukvalno stvaljam na svoju crnu listu i ona je kod mene završila svaku priču kao potencijalni prodavac. Bas ovo!! Ak,o otvorim temu i napisem da nude U TEMI, znaci da necu da mi nebulozne ponude dolaze u pp, jer su vecinom bas to-nebulozne. Trazim skoro haljine, napisem da necu sintetiku, da necu karnere, top haljine, ono mi nude bas takve, vristi ona seljacka likra kroz ekran lapa. [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] [:uplasen] A i kod kupca i kod prodavca me odbija losa komunikacija.
2015 10 15
Sta da vam pricam,dnevno mi stigne po 10 poruka u inbox iako naglasim PONUDE OVDE [:osmeh]
2015 10 15
Ne razumem sta postizu time? ako znaju da ne trazim to,pa samo me iznerviraju sto njihove bezvezne ponude mogu da skrenu paznju sa onog sto stvarno trazim..
2015 10 15
Negativne ocene ofc,kad morash nekoga da molish i jurish da ti proda,odg.na poruku ili poshalje paket po nedelju dana (uvek im neshto iskrsne od menstruacije do smrti babe/tetke itd...),kad ih mrzi da izmere,kad me lazu da su poslale pre tri dana a na uplatnici pishe da je poslato juche.kad ponudim devojci (koja radi razmenu ili nije nigde naznachila da -ne- radi) da se menjamo,ne odgovori,pa moram da nudim kupovinu i onda tek hoce da komunicira.....uzas,primera sto :/
2015 10 15
1 2