Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Aj prvo da pitam da ne bude posle kuku mene...

Molim za savet. Od jedne clanice sam kupila majcicu i poslala joj novac ranije za majcicu i za troskove preporucene posiljke, međutim ona mi je poslala post expresom (tj. neko drugi je slao umesto nje) i to do 12h pa sam morala da platim postarinu. Devojka mi je rekla da ce mi poslati novac za postarinu koju sam platila....elem to je bilo 5. maja i ona mi se od tada ne javlja. Slala sam joj poruke jer vidim da je ovde ali ona me kulira. Sta bi vi uradile na mom mestu?
2013 06 15
da li si proverila da li je dolazila na sajt? ako jeste i kulirala je tvoje poruke, ja bih joj ostavila negativnu i ne bih vise potrazivala novac. Jer mislim da to nije mnogo novca da bih se stresirala. Mada, uvek prvo proverim i ostvaljam prostor da je taj neko imao neku nepredvidjenu situaciju pre nego sto ista uradim. Jer i meni se dogovodi da zaboravim da odgovorim ponekad.
2013 06 15
Izgleda da se virus nekorektnosti i "nesavesnog poslovanja" rasirio po ovom sajtu [:tuzan] . Sve vise citam koliko je prevarenih ljudi, i sve manje mi se dopada sve ovo. Ne znam sta da ti kazem..Mozda ce iskusnije clanice imati neki savet..
2013 06 15
bas u tome je i stvar sto vidim da ulazi na sajt :/ ima i nekih 20-tak pozitivnih ocena ali koliko sam se ja uverila pozitivne ocene ne reprezentuju ama bas nista!
2013 06 15