Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Vaginalete

Pošto smo mi ovde 99% žene, biću malo otvorenija [:osmeh] Vaša iskustva sa Canesten 3 vaginaletama? Ili nekim drugim.. Nikad ništa nisam koristila bez preporuke ginekologa, a ne ide mi se na pregled jer nemam problem, želim čisto malo da ,,osvežim prostor" [:smejuljitise] preporuka? [:poljubac]
2015 10 20
orosavanje a la Suzana Mancic [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 20
Moj savet da nikad ne treba uzimati na svoju ruku, pogotovu zato sto su to jake vaginalete i deluju samo na gljivice, u slucaju da nisu gljivice vec bakterije i ako postoji neki problem sa sekretom, moze doci do zamaskiranja problema pa da se napravi ne dao Bog gore stanje, i da li uopste postoji neki disbalans u vaginalnoj fori, ne moze se znati bez brisa, a ako je sve u redu, moze doci do poremecaja bespotrebnog. Macmiror vaginalete su i za gljivice i bakterije cini mi se ali su isto izuzetno jake, tako da je najbolje uraditi bris pa ako ima potrebe uzeti sta kaze ginekolog. :)
2015 10 20
Ma šta je to? [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise]
2015 10 20
Uostalom ako nema nikakvih problema-povecanog sekreta i slicno, ne vidim zasto bi ''osvezavali'' prostor ako je sve kako treba? U suprotnom prvo ginekolog pa sve ostalo. :)
2015 10 20
Imas na prirodnoj bazi, kantarion, to ti je najbolje i preporucice ti svaki farmaceut u apoteci, a orosavanje posle 60. [:smejatise]
2015 10 20
Mozes uzeti povidon jod vaginalete za "osvezavanje" prostora [:smejatise] Samo su malo gadne...obavezno stavi ulozak, posto je u pitanju povidon. Ginekolozi svakako preporucuju povremena "ciscenja" povidonom... namotas vatu na prst, na vatu naneses povidon i gurnes prst gde treba [:smejatise]
2015 10 20
Da, ili kantarion. One su ti bezbojne, za razliku od ovih sa povidonom...
2015 10 20
Čula sam za neke vaginalete na biljnoj bazi, tipa kantarion, ne znam kako te deluju..
2015 10 20
Ma ne želim da idem na pregled dok ne nađem normalnog ginekoga u državnom domu zdravlja, ova 2 kod kojih sam bila su bili katastrofa.. Hvala devojke, kasno sam napisala ovu prethodnu poruku u vezi kantariona [:kezitise]
2015 10 20
posadis nanu....... [:smejuljitise] Ma, za osvezavanje, samo dobra depilacija, i sexy ves, ako bas i to mora [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Canesten je, koliko znam za gljivice, ne zezaj se ako nemas problem. Ja npr od panklav tableta bezim kao djavo od krsta, jer panklav uzasno moze da deluje na vaginalnu floru, nikad ga ne pijem, ma koliko bila bolesna, tj imala problem sa sinusima(za to ga dobijam) bolje za "osvezenje" uzmi neke super lubrikante sa ukusima i mirisima [:jezik] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 10 20
Kantarion ti je prirodni antimikotik, pa pomaze i kod problema, a znam da su zenama nestajale ranice na grlicu materice uz upotrebu kantariona
2015 10 20
Canesten vaginalete se uzimaju samo kada se radi o glivicnoj infekciji, nikako na svoju ruku, jer je u pitanju antimikotik, dakle kada postoji jasna indikacija, svrab, pojacan sekret i td. Sinefarm*proizvodjac* vaginalete , kombinacija biljaka su sjajne i jeftine,rozikasto pakovanje, samo moras da stavis dnevni ulozak jer su uljane, njih mozete koristiti bez ikakve indikacije. Pozdrav [:osmeh]
2015 10 20
najbolji komentar hemicarke Hellenite [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 10 20
Kantarionovo ulje i tampon ili vaginalete na bazi kantariona? DzoDzo sve se to podrazumeva ukoliko želiš obostrani hepi end [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 10 20
1 2