Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skupa postarina za snizene stvari

Da se obratim novim zenama kada formiraju cene,jedan savet..Gledajte da stvar ne bude jeftina,jer ako je jeftina onda je postarina skupa..a ako je skupa onda je mnogo i sa postarinom..A ako ste iz istog mesta,nije isplativo jer ste verovatno daleko pa ako mozete nositi stvar od 300din do centra gde vam treba minimum 45min i jos toliko nazad. Jer eto,vi prodajete a i skup ptt.😅 Eto,neka silna opravdanja za uzimanje tudjih podataka i odustajanja odmah nakon toga bez da se kaze.. Zaista, razumem ljudske greske, zivotne okolnosti ali ovakvu samozivost i gledanje samo svoje koristi stvaaarno ne mogu da razumem. Kupci,razmislite malo pre potvrde da nesto uzimate. Neko je azuran pa udje pet puta na dan ne bi li zatekao poruku da je leglo a vi posle pet dana isparite s ovakvim nastupom kao da nista nije bilo. Zaista ne razumem dokle doseze ljudska nemarnost.
pre 1 sati
> Ejndzi: > Da se obratim novim zenama kada formiraju cene,jedan savet..Gledajte da stvar ne bude jeftina,jer ako je jeftina onda je postarina skupa..a ako je skupa onda je mnogo i sa postarinom..A ako ste iz istog mesta,nije isplativo jer ste verovatno daleko pa ako mozete nositi stvar od 300din do centra gde vam treba minimum 45min i jos toliko nazad. Jer eto,vi prodajete a i skup ptt.😅 Eto,neka silna opravdanja za uzimanje tudjih podataka i odustajanja odmah nakon toga bez da se kaze.. Zaista, razumem ljudske greske, zivotne okolnosti ali ovakvu samozivost i gledanje samo svoje koristi stvaaarno ne mogu da razumem. Kupci,razmislite malo pre potvrde da nesto uzimate. Neko je azuran pa udje pet puta na dan ne bi li zatekao poruku da je leglo a vi posle pet dana isparite s ovakvim nastupom kao da nista nije bilo. Zaista ne razumem dokle doseze ljudska nemarnost. Meni je jedna osoba kad sam pocela da prodajem rekla da lazem da sam iz Panceva, jer nisam zelela da se setam po gradu i da placam lokal da bih joj donela cipele na zeljeno mesto koje je ona zamislila(cipele su kostale 1000din. a ona ne zna sta je to Vojlovica), pa je insistirala da joj saljem pouzecem, a nije imala nijedan utisak, moj pocetak prodaje bio je 14 utisaka. Jako neprijatno iskustvo sa pocetka prodaje. Kao i moje prvo slanje''isporuka u posti'' gde mi je clanica dala i adresu, pa sam morala da joj vracam nazad za postarinu, jer je ispalo kao za klasican postexpress. A nize cene su tu da bi uzeli vise stvari, pa da se postarina isplati, a sakupljaci tudjih podataka, njima je to izgleda hobi.
pre 3 minuta