Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skupa postarina za snizene stvari

Da se obratim novim zenama kada formiraju cene,jedan savet..Gledajte da stvar ne bude jeftina,jer ako je jeftina onda je postarina skupa..a ako je skupa onda je mnogo i sa postarinom..A ako ste iz istog mesta,nije isplativo jer ste verovatno daleko pa ako mozete nositi stvar od 300din do centra gde vam treba minimum 45min i jos toliko nazad. Jer eto,vi prodajete a i skup ptt.😅 Eto,neka silna opravdanja za uzimanje tudjih podataka i odustajanja odmah nakon toga bez da se kaze.. Zaista, razumem ljudske greske, zivotne okolnosti ali ovakvu samozivost i gledanje samo svoje koristi stvaaarno ne mogu da razumem. Kupci,razmislite malo pre potvrde da nesto uzimate. Neko je azuran pa udje pet puta na dan ne bi li zatekao poruku da je leglo a vi posle pet dana isparite s ovakvim nastupom kao da nista nije bilo. Zaista ne razumem dokle doseze ljudska nemarnost.
2026 06 06
> Ejndzi: > Da se obratim novim zenama kada formiraju cene,jedan savet..Gledajte da stvar ne bude jeftina,jer ako je jeftina onda je postarina skupa..a ako je skupa onda je mnogo i sa postarinom..A ako ste iz istog mesta,nije isplativo jer ste verovatno daleko pa ako mozete nositi stvar od 300din do centra gde vam treba minimum 45min i jos toliko nazad. Jer eto,vi prodajete a i skup ptt.😅 Eto,neka silna opravdanja za uzimanje tudjih podataka i odustajanja odmah nakon toga bez da se kaze.. Zaista, razumem ljudske greske, zivotne okolnosti ali ovakvu samozivost i gledanje samo svoje koristi stvaaarno ne mogu da razumem. Kupci,razmislite malo pre potvrde da nesto uzimate. Neko je azuran pa udje pet puta na dan ne bi li zatekao poruku da je leglo a vi posle pet dana isparite s ovakvim nastupom kao da nista nije bilo. Zaista ne razumem dokle doseze ljudska nemarnost. Meni je jedna osoba kad sam pocela da prodajem rekla da lazem da sam iz Panceva, jer nisam zelela da se setam po gradu i da placam lokal da bih joj donela cipele na zeljeno mesto koje je ona zamislila(cipele su kostale 1000din. a ona ne zna sta je to Vojlovica), pa je insistirala da joj saljem pouzecem, a nije imala nijedan utisak, moj pocetak prodaje bio je 14 utisaka. Jako neprijatno iskustvo sa pocetka prodaje. Kao i moje prvo slanje''isporuka u posti'' gde mi je clanica dala i adresu, pa sam morala da joj vracam nazad za postarinu, jer je ispalo kao za klasican postexpress. A nize cene su tu da bi uzeli vise stvari, pa da se postarina isplati, a sakupljaci tudjih podataka, njima je to izgleda hobi.
2026 06 06
Zato sam ja prestala da prodajem, sad samo kupujem i kupim često par stvari, kad nadjem povoljno i da mi odgovaraju. Jednom davno sam nosila clanici u centar da proba nešto i ako odgovara da kupi, odgovaralo je i nije kupila, jer je počela da se cenjka na sred ulice. Bila sam ljuta na sebe sto sam to dozvolila, ja uvek idem gde prodavcu odgovara i platim do dogovoru. Jednoj drugoj sam isto nosila predmet i ona ga nije uzela, jer nije na predmetu videla to čega nije bilo, a sve joj bilo detaljno opisano; pritom je bila bezobrazna, sa sobom sam vodila malo dete i čekala je sat vremena po vrućini, jer je pomerila vreme nalaženja naknadno. Stotine ostavljenih podataka imam u starim porukama, gde su nestali, dok ja nikad nisam ostavila podatke i isparila; gledam sto pre da platim unapred i ne očekujem da odmah pošalju, čekam i po nedelju dana i ne ljutim se
2026 06 07
> jacaikaja: > Zato sam ja prestala da prodajem, sad samo kupujem i kupim često par stvari, kad nadjem povoljno i da mi odgovaraju. Jednom davno sam nosila clanici u centar da proba nešto i ako odgovara da kupi, odgovaralo je i nije kupila, jer je počela da se cenjka na sred ulice. Bila sam ljuta na sebe sto sam to dozvolila, ja uvek idem gde prodavcu odgovara i platim do dogovoru. Jednoj drugoj sam isto nosila predmet i ona ga nije uzela, jer nije na predmetu videla to čega nije bilo, a sve joj bilo detaljno opisano; pritom je bila bezobrazna, sa sobom sam vodila malo dete i čekala je sat vremena po vrućini, jer je pomerila vreme nalaženja naknadno. Stotine ostavljenih podataka imam u starim porukama, gde su nestali, dok ja nikad nisam ostavila podatke i isparila; gledam sto pre da platim unapred i ne očekujem da odmah pošalju, čekam i po nedelju dana i ne ljutim se Upravo i ja planiram da dignem ruke od krpica...
2026 06 07
Zato ja imam samo 3 objavljene stvari, pa ako nešto prodam super ako ne nikom ništa, jer ne mogu više da se cimam otkad imam bebu. A vrhunac mi je bila jedna prodaja gde je devojka insistirala lično preuzimanje i ja joj kažem može da se nadjemo u centru grada. Kad dobih odgovor kako ne može ona jer do centra treba da plaća javni prevoz (tada nije bio besplatan), a ja pošto radim imam mesečnu kartu pa mogu da promenim dva prevoza da donesem u neku ambulantu jer tu njoj odgovara. ☝️Pošto sam odbila saradnju i istakla da može lično preuzimanje samo u centru grada, dobila sam salvu uvreda kako sam loš prodavac. I znate kako... Svako ima pravo da bira pod kojim uslovima kupuje, ali i pod kojim uslovima prodaje. Ako nema dogovora - nema ni saradnje i kraj.
2026 06 08
Jedino smisleno kod ličnog preuzimanja, kada kupiš ideš ti tamo gde ti prodavac kaže i obrnuto. Ako su ljudi kulturni (srećom imala sam divno iskustvo sa dosta članica ovde) nadjete se gde obema odgovara. Ostalo, plati poštarinu i uživaj.
2026 06 09
Ja sam skoro imala licno preuzimanje casa za sampanjac i devojka je vec poslom dolazila u moj grad,tako da mi nije bilo tesko da odem gde je ona bila i da uzmem predivne case..ja gledam da kupim od jedne clanice vise predmeta pa da mi se isplati ptt..sad recimo ockujem patike koje treba da mi se posalju,pa cu ici ono kao isporuka u posti
2026 06 09
Ja uvek prvo pogledam da li ima nešto u gradu u kojem živim, jer zašto da plaćam poštarinu ako ne moram, ali naravno da se nalazim s prodavcem gde mu odgovara. Kao prodavac sam ponudila nekoliko puta da ponesem nešto kad mi je u prolazu. S normalnim ljudima je moguć dogovor. :") Razumem sve one koji su imali loše iskustvo s kupcima... Meni je možda pre dve godine jedna članica tražila da se nađemo na glavnoj stanici za sat vremena, jer je tad dolazila u grad. Naravno da sam odbila, jer je bila nedelja i meni do stanice treba sat vremena peške, a gradski prevoz moram da platim i da čekam i opet izgubim isto toliko. Tad sam joj jasno objasnila da i ja idem tamo gde prodavcu odgovara kad kupujem i da ćemo se naći drugi dan, shvatila je i posle nekoliko dana smo se našle na mestu koje mi je bilo blizu. A što se tiče cene poštarine, pa nije baš da je jeftina. Po mom mišljenju, isplati se za skuplje predmete ili za kupovinu više jeftinih stvari. Kad je došlo do prvog poskupljenja CC paketa, sećam se da je jedna članica odustala od kupovine kad sam je obavestila koliko je poštarina. Delovalo je kao da se na mene naljutila i da je mislila da sam ja odredila cenu poštarine. Samo sam joj rekla da proveri na sajtu pošte ili pita u pošti ako ne veruje.
2026 06 09
> peschici: > Ja uvek prvo pogledam da li ima nešto u gradu u kojem živim, jer zašto da plaćam poštarinu ako ne moram, ali naravno da se nalazim s prodavcem gde mu odgovara. Kao prodavac sam ponudila nekoliko puta da ponesem nešto kad mi je u prolazu. S normalnim ljudima je moguć dogovor. :") Razumem sve one koji su imali loše iskustvo s kupcima... Meni je možda pre dve godine jedna članica tražila da se nađemo na glavnoj stanici za sat vremena, jer je tad dolazila u grad. Naravno da sam odbila, jer je bila nedelja i meni do stanice treba sat vremena peške, a gradski prevoz moram da platim i da čekam i opet izgubim isto toliko. Tad sam joj jasno objasnila da i ja idem tamo gde prodavcu odgovara kad kupujem i da ćemo se naći drugi dan, shvatila je i posle nekoliko dana smo se našle na mestu koje mi je bilo blizu. > A što se tiče cene poštarine, pa nije baš da je jeftina. Po mom mišljenju, isplati se za skuplje predmete ili za kupovinu više jeftinih stvari. > Kad je došlo do prvog poskupljenja CC paketa, sećam se da je jedna članica odustala od kupovine kad sam je obavestila koliko je poštarina. Delovalo je kao da se na mene naljutila i da je mislila da sam ja odredila cenu poštarine. Samo sam joj rekla da proveri na sajtu pošte ili pita u pošti ako ne veruje. Neki kupci zaista misle da prodavac sam odredjuje cenu postarine, neki misle da je prodavac duzan da plati postarinu, a neki da za svaku stvar koju kupe placaju po jednu postarinu(ne znaju da ako kupe i gomilu stvari od jednog prodavca da placaju samo jednu postarinu)i to je jedan problem sto se tice prodaje.
2026 06 10
> Jelenas108: Upravo i ja planiram da dignem ruke od krpica... Vidim da je dosta njih odustalo koje sam pratila... Kakva je situacija na sajtu? Usla sam par puta od kako sam prestala biti aktivna i vidim da jedino prevaranti koji nemaju robu i dalje uspesno prodaju 😂😂
2026 06 11
> Esprit21: > > Jelenas108: > Upravo i ja planiram da dignem ruke od krpica... > Vidim da je dosta njih odustalo koje sam pratila... > Kakva je situacija na sajtu? Usla sam par puta od kako sam prestala biti aktivna i vidim da jedino prevaranti koji nemaju robu i dalje uspesno prodaju 😂😂 Prodaja je bas slaba, naročito sad, kad je leto, jesen/zima je uvek bolja opcija za prodaju🥹
2026 06 11