Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Vaginalete

Nemojte koristiti vaginalete bez problema... Poremeticete normalnu vaginalnu floru eventualno ,,ulenjiti,, dobre bacile i ostale mikroorganizme koji cine mikrofloru. Redovna higijena i koriscenje pH neutralnog gela ili sapuna je dovoljna. Takodje,na svoju ruku ne...Mozete maskirati ozbiljnije infekcije... Na primer Chlamidiu koja je uzrok broj 1 neplodnosti ukoliko se ne leci. Bris,nakon brisa terapija. Canesten 3 su se pokazale kao jako dobre kod gljivicnih infekcija (najcesce Candida albicans, 6.grupa sekreta) . [:stidljiv] Na medicini sam,za vise saveta ili informacija slobodno pitajte ;)
2015 10 20
Okej, hvala; ali da li bi bilo štete kad bi se koristilo kantarionovo ulje za unutrašnju upotrebu ili povidon jod, tj natopljen tampon time?
2015 10 20
Nema potrebe da se cimaš sa vaginaletama ako nemaš infekciju, ako hoćeš malo da "se osvežiš" uzmi Tantrum Rosa tablete, i irigator, rastvoriš jednu tabletu, lepo se ispereš, i to je to. Meni je to preporučio moj ginekolog, da se ne cimam sa vaginaletama stalno [:osmeh]
2015 10 20
Nekako mi kantarion i povidon jod zvuče najbezbednije [:osmeh] A kad bolje razmislim, ne bih ni ovog mog muškog da stavim na time-out, tipa 7 dana [:sokiran] [:smejuljitise] zbog vaginaleta, a nije oglavu da se koriste [:smejuljitise] Ako kantarion i jod ne mogu da naškode, odlučiću se za jedno od ta dva [:osmeh]
2015 10 20
Pa nece se desiti nista strasno,narocito ne od joda :) Ako bas zelis,stavi :)
2015 10 20
Okej, hvala devojkee [:poljubac]
2015 10 20
1 2