Moj profil
Postavke
Utisci
Razgovori
Omiljeno
Odjavi se
Registracija
Uloguj se
Registracija
Uloguj se
Kategorije
MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.
Forumi
/
Drugo
/
Razgovori
/
Treba mi mala pomoc oko nacina slanja posiljke!
bikiboki
U Pitanju je sesir,pa vas molim kako je najbezbednije da se sesir dostavi a da se pritom ne osteti? Koja je najbolja opcija za dostavu?
U Pitanju je sesir,pa vas molim kako je najbezbednije da se sesir dostavi a da se pritom ne osteti? Koja je najbolja opcija za dostavu?
2013 06 18
Jana13
Pa ja mislim postexpress...
Pa ja mislim postexpress...
2013 06 18
Tina1382008
Post expres je dobar,mozda je aks malo bolji ali ga spakuj u jednu veliku kutiju. Naznaci da je lomljivo ako to moze.
Post expres je dobar,mozda je aks malo bolji ali ga spakuj u jednu veliku kutiju. Naznaci da je lomljivo ako to moze.
2013 06 18
Jana13
Pa da, stavi ga u kutiju i u posti reci da ti stave nalepnicu da je lomljivo i nema da brines. [:osmeh]
Pa da, stavi ga u kutiju i u posti reci da ti stave nalepnicu da je lomljivo i nema da brines. [:osmeh]
2013 06 18
bikiboki
E hvala vam puno! [:keziti]
E hvala vam puno! [:keziti]
2013 06 18
jovanajovana
mogu u posti da ti zapakuju u postexpressovu veliku kutiju,meni su devojke tako slale nakit i jos neke stvari i stizalo je neosteceno
mogu u posti da ti zapakuju u postexpressovu veliku kutiju,meni su devojke tako slale nakit i jos neke stvari i stizalo je neosteceno
2013 06 18
AndrejBoskovic
napuni sesir papirima, da se ne bi "izlomio", mada je skuplje kad naznacis da je lomljivo a nema potrebe ...
napuni sesir papirima, da se ne bi "izlomio", mada je skuplje kad naznacis da je lomljivo a nema potrebe ...
2013 06 18
Jana13
Meni su lepili nalepnicu da je lomljivo i ista je bila cena kao kad saljem normalno.
Meni su lepili nalepnicu da je lomljivo i ista je bila cena kao kad saljem normalno.
2013 06 18
Jana13
Nisu mi nista dodatno naplacivali.
Nisu mi nista dodatno naplacivali.
2013 06 18
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i menjati odeću
Kupi - Prodaj
Popularne teme na forumu
UPOZORENJE!!! HAKOVAN SAJT - HAKOVANE ...
276
Razmena Razmena Razmena
101
Sta radite kada ostave NEGATIVAN IZ ...
103
Oprez prevarant !!!!
74
Kafa? Da li je pijete?
61
(: Kaladont :)
3839
trazim haljine
243
Trazim svecanu odecu
375
Skorašnje teme
Sve je na popustu od 50% do 80% plus ...
1
Povoljne cene na mom profilu
1
Samba mary jane
1
**Izuzetna ponuda! Set kozmetike i ...
1
Sniženje na profilu
1
Rasprodaja knjiga
1
Snizene farmerice samo 1300 din!