Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Najbolji ginekolog u NS?

Ćao devojke, trebala bi mi pomoć gde ima neki dobar ginekolog u NS? Došla sam tu da studiram pa nisam još upućena, šta, gde, kako... Hvala vam unapred [:lepota] [:poljubac]
2015 11 02
Samo zaobiđi državne ustanove [:osmeh] Nijedno normalno iskustvo odatle nemam..
2015 11 02
Nekada je u Zmaj Ognjena Vuka bio odlican ginekolog, ali se penzionisao. Ja sam nakon njega dugo trazila nekog normalnog i na preporuku mnogih devojaka/zena otisla privatno kod dr Todorovica. U istoimenoj ordinaciji rade doktor i njegova cerka. Oboje su vrlo fini i prvi koji su imali konkretan predlog za problem koji imam i koji se resava. Razlika izmedju privatnih i drzavnih pregleda je sada zaista veoma mala (sto se cene tice, oko 1000 dinara), a neuporediva je brzina i predanost onih u privatnim ordinacijama. E sad, zavisi sta ti trazis...
2015 11 02
Svaki put kada sam i isla kod drzavnih u Subotici su samo zurili, da sto pre zavrse, takvi mi ne trebaju...Davno sam bila i bas imam sto koje kakvih pitanja, tako da ce mi bas dobro doci tako neko ko ce da me saslusa sve i kaze sta da radim. Sto sam trazila na google na forumima, isto su devojke spominjale dr. Todorovica, ali je to bilo pre sest godina, pa sam mislila da vise ne radi ili nesto.. U svakom slucaju mnogo ti hvalaa, puno si mi pomogla [:lepota]
2015 11 02
Nema na cemu, naravno. [:osmeh] Mozes na netu videti gde je lociran, Bulevar Oslobodjenja je u pitanju, a kompletan pregled je 5.200 dinara, rezultati gotovi sutradan, a papa nakon 2-3 dana.
2015 11 03