Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Predpostavljam,da sam prevarena.. od članice pod nazivom ''Balerinka'' :(

Potrebna mi je pomoć,predpostavljam da sam prevarena u vezi kupovine cipela,pre 4 dana za koje mi je rečeno da će biti,poslate putem preporučene pošiljke. Cipela nema..broj pošiljke za praćenje nepostojeć. Korisnica ''Balerinka'' se ne javlja na svoj broj,a kada sam joj sada poslala poruku i pokušala da uđem na profil nisam,mogla je kao da odjednom ne postoji. Suma nije ni velika,ali ni mala.. Samo bih volela da mi se neko od administratora,obrati..da vidimo da li ikako postoji mogućnost razrešenja ovog problema. :( Osećam se očajno i ne mogu da verujem kakvi sve ljudi postoje. Unapred zahvalna ! [:tuzan] [:tuzan]
2015 11 13
Cim me ne mozes da udjes na profil i izbacuje te na pocetnu,znaci da je blokirana jer je prevarant. Na koje si podatke uplatila i koliko?
2015 11 13
prevarena jesi jer ja koliko znam preporuceno obuca ne moze da se salje..
2015 11 13
Dina86 moze se slati ako kupis kutiju u posti.Ali mislim da je to bio samo izgovor da uzme i pare za postarinu unapred
2015 11 13
nisam gledala,to je moj propust :( 2000 dinara post netom [:tuzan]
2015 11 13
Na koje si ime uplatila?
2015 11 13
Neka joj taj novac,služi na čast i želim joj da ga potroši na ono što najviše voli ! Znam na šta mislim.. Obraza nema,a meni je ovo za nauk. [:znojav] [:sokiran]
2015 11 13
Dragana Mirković ,žene..ovo je propast. I moj veliki propust ! Ovo mi je za nauk,kao što rekoh.
2015 11 13
Pa Dragana Mirkovic je poznati prevarant. Ta zena nema cast. Poznata je i policiji, pisalo se i u novinama o njoj, ali ona i dalje vara. Pratite vise forum i crnu listu...
2015 11 13
e pa nisam znala da moze sugarpill2 .. kod mene u posti ne moze.. zasto mi je to Dragana Mirkovic poznato?? kao da sam videla temu pre neki dan... [:sokiran] nije mala cifra!! gledaj drugi put, pitaj nekog ovde ako nisi sigurna.. bas mi je zao.. ali ne moze ni ona da prodje nekaznjeno tek tako!
2015 11 13
eeh,sama takva nisam svašta pa nadala se da i ostale žene nisu..ništa,to je što je.
2015 11 13
Iz Pozarevca cini mi se...poznata je svima i na sajtu i u policiji, ali ne vredi. Ocigledno da moze proci nekaznjeno, jer prolazi vec godinama. Zavrsila je i u novinama jer je coveku na kp umesto telefona poslala krompir, prjavio je i opet nista. Nastavlja po starom. Kao sto rekoh, vise budite na forumu, citajte crnu listu, pitajte za misljenje pre kupovine. Mardoll, zao mi je, ali sama si kriva, jer je imala utiske negativne i neutralne koji su upozoravali da profil nije ok i vi ste se usudili na kupovinu i uplatu unapred.
2015 11 13
Da kunem ne želim i nikada nisam ikog..Pravda je spora ali dostižna,ako ja nisam jedina prevarena a to je sigurno..verujte ni nju ne čeka slavan kraj . A i kako da je gonim,kada je ona izpraksovana u tome šta radi.. A ja ne promišljena. [:tuzan]
2015 11 13
Hvala,puno..kako god..svako od nas mora da se bar jednom opeče .. Bar sada znam,malo bolje kako i šta. [:tuzan]
2015 11 13
Uh, zabrinuh se kad videh temu... [:smejuljitise] [:smejatise] [:smejatise] imenjakinja [:smejuljitise]
2015 11 13
1 2