Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

zapaljenje pankreasa, bubreg ili usinuce... pomoc molim vas!

Da ne kazem bas rak pankreasa... ali sam jako zabrinuta, boluckao me dodnji stomak prethodnih desetak dana, bolelo me i kod bubrega... mislila sam da je neka prehlada jer sam isla bosa, dobila sam normalno u medjuvremenu na 28 dana kao i inace... Medjutim idem cesto u wc i imam retku stolicu, krcka mi u stomaku i boli me kada duze hodam... to se sve smirilo i sinoc pocne da me boli leva strana ledja... najvise na sredini i pri pokretu... Uspanicila sam se jer ne znam da li je unutrasnje ili me mozda lupila pronaja jer me boli samo kad se pomerim i lezim... Krv sam vadila pre 2 meseca otprilike i sedimentacija je bila ok... proveravala sam jetru, bubrege... sve ok... icicu cim budem u prilici kod lekara, ali do tad molim vas recite mi koji je bol kada se usines i bilo sta sto moze da mi pomogne? :(
2015 11 16
Nikoga nema? [:stidljiv]
2015 11 16
Ja sam imala slicne bolove - donji deo stomaka - kao bol u jajnicima i ledja, tesko sam se kretala, mislila sam takodje da sam se prehladila i da sam dobila upalu jajnika, a na kraju se ispostavilo da imam upalu bubrega, slucajno sam zavrsila u bolnici. Jel imas temperaturu?
2015 11 16
Pa mislim da nemam, izmericu... Inace pijem puno coca-cole i sve nezdravo jedem, a ne krecem se... Kako si ustanovila da imas upalu? [:tuzan] Mene ovo sad ne boli unutta, vise kao neko usinuce... ali mi je previse stvari povezano u 10-ak dana...
2015 11 16
Pa toliko mi je bilo lose, nisam imala snage ni da hodam, temperatura 40+...zavrsila sam na hitnom prijemu i tako saznala da imam upalu bubrega, a sve je pocelo s tim bolovima u ledjima i jajnicima, stomaku...bubrezi mi nisu ni bili na pameti. I ja sam se mucila 10-tak dana, dok nije postalo isuvise lose...isla sam kod ginekologa, misleci da imam upalu jajnika...a pre toga sam mislila da je nesto prolazno... Najbolje je da odes kod lekara, izvadi opet krv i predaj uzorak urina, ako mozes vec sutra. Nije to bezazlena stvar.
2015 11 16
Icicu sutra, hvala puno... posumnjala sam i ja na bubreg... medjutim meni je bilo ok ovih dana i sinoc odjednom haos... mada ja ipak mislim da sam se debelo usinula. Da li je tebe bolelo unutar ledja? Ja kad ne mrdam me apsolutno ne boli. :/
2015 11 16
Moguce, ali najbolje je da odes, bas mi javi sta je bilo. [:stidljiv] Sve najbolje! [:poljubac]
2015 11 16
Hocu, hvala puno. [:lepota] [:poljubac]
2015 11 16
jao bre, kakvi bubrezi, meni je posao bio pesak pre par godina, vi ne zelite taj bol, nenormalna stvar, a boli napred, ne pozadi gde su bubrezi. Verovatno ti je neka prehlada, upala zbog ovog toplo hladno vremena, svi smo se previse opustili da je jos uvek prolece [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 11 17
Eto DzoDzo... doziveh i ja te bolove... evo upravo se vratila od lekara i kao sto sam obecala, dosla sam da javim sta je u pitanju... krenuo je pesak iz bubrega... i da... ti bolovi su nesto najjace sto sam osetila, sinoc sam jedva noc pregurala! [:sokiran]
2015 11 17
pij caj, da me ubijes od cega je, nema sile da se setim, mada........ Ja ti pricam, ja sam krkala redbull kao luda [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 11 17
O da, uzas bozji... [:vrtoglav] Cas sam sumnjala da je slepo crevo, cas da je problem u jajnicima... [:uplasen]
2015 11 17
O da, ziveo sladoled! Sad mi se jede onaj mc flurry kit kat iz mc donalds-a. [:stidljiv] [:smejuljitise]
2015 11 17
hahahahahahaa evo ti moja slicica od pre oko sat [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [slika:1d9db44a-4bca-4bed-82cd-3410005a875c] dole cokolada, gore nova borovnica............ Mrnjaaaaau [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 11 17
Mmmmm, njam, njam! [:lepota]
2015 11 17
1 2 3