Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

zapaljenje pankreasa, bubreg ili usinuce... pomoc molim vas!

odlican je, smor mi je taj slag gore, ali ono....... nije da sam ga bacila Zivo me zanima kako je Djolina sad, majke mi, kao mene da boli opet, koliko mi je krivo sto je to fasovala [:tuzan]
2015 11 17
I meni... [:tuzan] Verovatno joj nije ni do cega, a kamoli do krpica. Nadam se da se ubrzo oporaviti. [:stidljiv]
2015 11 17
ja sam po ceo dan bila u mraku, samo mi je ekran kompa svetleo, jela sam samo voce i krkala caj i redbull. Da mi je ova pamet, redbull vodka bi bila i caaaaao, ne bi me bolelo nista [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise]
2015 11 18
Eh, ja sam lezala 7 dana u bolnici, sa babama...i nisam nista jela skoro...al' zato kad sam se oporavila sam sve kile koje sam izgubila vratila. [:stidljiv]
2015 11 18
sto si lezala u bolnici, pa nema potrebe, lezis kuci i glumis saksiju i krevetu, pijes, piskis, spavas ako mozes......... Ja sam uvek za lezanje kuci, kad god se moze, bila sam spremna dva puta dnevno da idem Zemun-Zvezdara-Zemun da bih primala terapije [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Kad su shvatili koliko nisam normalna, davali su mi tabletice da nosim kuci, pa sam bar slala ex jednom u dva ili tri dana po lekice [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Doduse, ORL je bio u pitanju
2015 11 18
Drage moooje... iako bas ne volim taj izraz... nekako sam osetila da treba da vam se tako obratim jer sam tako i osetila... hvala vam puno... puno... pa ni drugarice neke ne bi odreagovale tako kao vi! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] Bolje mi je... tacnije, dok ne mrdam sve je manje vise ok... ali kako mrdnem... joj sto me sve zaboli... Inace i mene je bolelo napred i rebra i jajnici, ali i iza... ma na sve sam sumnjala i eto bubrezi su ipak... Coca cola mi je strogo zabranjena, inace je pijem po 2l dnevno, vodu reeetko kad popijem. [:stidljiv] Inace ultrazvukom mi je pesak otkriven... ne znam ni da li moze drugacije... :/ Malo i upala besike... ali mi nije jasno kako me onda ne pecka pri mokrenju... ma uopste.
2015 11 18
Ni mene nije peckalo...hvala bogu. Cuti, i bolje da te ne pecka. Obavezno par litara vode, bar 2-3l. I naravno - odgovarajuce cajeve. Odmaraj, zelim ti brz oporavak! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 11 18
Inace DzoDzo, ja sam bila u jako losem stanju nazalost, pa drugacije nije moglo, ne daj boze nikome. Ali mogu reci da sam se relativno brzo oporavila, na srecu. [:stidljiv]
2015 11 18
Jao, nema meni dovoljno loseg da lezim tamo u nehumanim uslovima, jedino da sam ne daj Boze, na cevcici [:smejuljitise] Bas su nam gadne bolnice, bas bas Djolina je hit, hoce da je pecka [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] cuti tu i pij cajeve, izbacuj uzivaj dok manje boli i ne pece [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh] Meni je otkriven UZ, ali naravno, kad je doslo do bola vec, a do UZ pola h su nagadjali na hitnom sta mi je, a tako su fino nagadjale sestre da mi je laknulo kad se uspostavila dijagnoza [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] [:smejuljitise] Vec sam videla sebe na stolu kako me kasape
2015 11 18
Hvalaaaaaa... [:poljubac] Inace...[:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] [:smejatise] daleko bilo da hocu da me pece, nego mi cudno hahaha... reko ako me ne pece, mozda mi uspostavljena pogresna dijagnoza! [:smejuljitise] Meni je strasna pomisao na lezanje u bolnici... moja drugarica je slomila trticnu kost i dvaaaa meseca je lezala u bolnici i nije smela da ustane uopste, ma ni da mrdne iz kreveta, nema kupanja, pranja kose, nema odlaska u wc, cak ni onu gusku nije smela da koristi jer nije mogla da se podize... to je strasno, straaasno i onda tako pomislim koliko treba da budemo srecni kada smo zdravi! [:stidljiv]
2015 11 18
A tek kad kamen krene, i to makar jednom u god-dvije, i tako zadnjih paaa 15godina,obavezno poslije ljeta...ali poslije toliko godina, pomjeri se covjeku prag drazi toliko, da se skoro pa i navikne... [:smejuljitise] (genetski na tatu, stvaraju mi se kamencici u bubrezima...ma imam sljunkaru umjesto bubrega hahaha,ali sama sam kriva jer se prsute, maslina i starog sira ne odricem [:kezitise] ...ali ne pijem, ne pusim, kafu sam skoro pocela pit,i to po jednu u nedelju dana mozda,e onda vala od necega se mora i umrijet) [:smejuljitise] [:smejuljitise] salim se ,salim se malo [:lepota] ...tako da pij caj od svile i uve...sama uva je opasna za bubrege u velikim kolicinama(kojim ti sada trebas da pijes),nego stavis 2kasike svile ,jedna kasika uve...i to na oko litar ipo vode, pijes to po citav dan...inace jos nesto, pij samo PROLOM VODU, od kad mi jedan dr s VMA rekao, samo prolom pij(jer kaze em cisti kanalice, em se od nje ne stvaraju kamencici,ne pitah kako zasto ,ali poslusah), vec 2 godine su bubrezi mirni [:smejuljitise] ...ah da, a kisela i coca cola,su blagi uzas,njih ni na sliku vidjet! [:smejuljitise] ...srecno i brz oporavak [:lepota] [:poljubac]
2015 11 18
Ja volim prolom, volim onaj njen ukus. [:osmeh] Kukuruznu svilu bas bas volim, vrhunski caj, ali imam naviku zbog crnog caja da stavim malo mlekca, i mnogo bude lepo onda [:osmeh] [:osmeh] [:osmeh]
2015 11 18
Uf, ja najvise volim Rosu, pa onda Prolom, ove druge vode su mi sve iste... [:jezik]
2015 11 18
hahahahaha bas to, nekako mi i Minakva ima neki ukus, pored rose i proloma, i to je to, samo te tri mogu da pijem. [:osmeh]
2015 11 18
Devojkeeee... samo da vam javim da mi je mnooogo bolje, inace doktorka mi nije rekla da pijem caj... :/ Rekla mi je da uzmem kapsule brusnice, joooj na pola sata sam isla u wc... [:smejatise]
2015 11 23