Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

dministratorkoooooooooooooooo! #a se izvinjavam clanici ivanna91

[slika:e2aa4414-bab6-4e12-bb95-c49c6854f240] zbog ovoga.. Mesec dana je problem sa sajtom, pa ako bi bio ljubazan tak cika koji prati da se upada na tudje profile iz pasivnog stanja - pracenja problema, predje u aktivno - resavanje istog!!! [:besan] [:uplasen] [:isfrustriran] [:uplasen] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2013 06 22
Stvarno je ovo bezveze... :/ Admin, ne možeš se ograditi sa: "ja samo vodim ovaj sajt i nemam veze sa tim".... pa ko ima? Kome da se Anđela obrati i sve ostale članice kojima su profili zloupotrebljeni? Kontam da iznad tebe ima neko, neki šef, a iznad šefa još jedan šef... tvoja je dužnost da se obratiš tom šefu koji je iznad tebe, a ako on ne odgovara onda onom njegovom šefu, sve do direktora/ vlasnika krpica. Pa ako tehničar ne može ili ne ume da reši problem, unajmite drugog tehničara. Tako se stvari rešavaju kad postoji problem u administriranju sajta, ili kancelarije, ili firme.
2013 06 22
Meni su ceprkali po profilu kada su upali, da Bog da im se prsti osusili, a mogla sam i ja na ivanninom profilu da sam htela, a nisam.. Ali koliko vidim ovakvih kao ja je malo, ili bar ti korektni nemaju priliku da "banu" nekom na profil.. upadaju sve ovi sto jedva cekaju da smeste i pomrse konce.. [:isfrustriran]
2013 06 22
Ja sam adsl, tj mislim da je to mts..
2013 06 22
kod mene je slobodan prolaz, kome treba i lozinka ostavicu mu [:lepota] kod mene su izgleda svi samo u prolazu, nenamerno, pa mi naprave problem. ali svejedno sam ja navikla. aj lav juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu [:keziti]
2013 06 22
svaka cast,tako je pa ako stvarno zelite ovaj problem da resite vidite da se sve moze kada se hoce
2013 06 22
Nema smisla da sajt sa vrlo ozbiljnom bazom podataka bude zloupotrebljen na ovaj način. I stvarno admin, nije mi jasno kada kažeš da ti nemaš veze sa ovim i da samo vodiš sajt? Nemoj da se ljutiš, niti imam nešto protiv tebe, ali... to je isto kao da si vlasnik zgrade koji živi sa stanarima u toj zgradi... I stanari ti dolaze na vrata svaki dan, i svaki dan se žale da im lopov provaljuje u stanove... Ti kao vlasnik, reći ćeš: "ja ništa sa tim nemam, moje je da vodim ovu zgradu... da odnesem pare u poštu da platim račune, ili da dam otkaz onom stanaru koji lomi po zgradi i pravi probleme..." A šta sa lopovom? Svaki vlasnik zgrade bi pozvao policiju (u ovom slučaju tehničara), a ako policija (tehnilčar) ne reaguje, ne ume da reši problem, valjda ćeš ići dalje? Staviti katanac na zgradu možda (staviti sajt offline)... Tako da.. rešite ovo, nemojte se sramotiti ljudi, iako je u pitanju sajt koji ne naplaćuje članarinu. Ili radite posao kako treba, ili gasite sajt zauvek. Tako se to radi.
2013 06 22