Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Evo sta mi je poslala clanica sa preko 100 pozitivnih ocena... UZAS

Pa postarina ne zavisi od nje, nego od tezine predmeta, ne moze jakna da bude teska ko majice..
2015 11 21
Nije jakna nego polovan mali duksic. Dve majice kao nove (namerno je ostavila blic da izgleda grozno) i jedan dzemperic... Meni jeste bilo ok i ne volim da se raspravljam. Saradnja je sveukupna i sada posle uvreda i prozivki nisam zadovoljna saradnjom. Opet ne dramim i nemam vremena za ovakve stvari. Imam stalan posao i puno obaveza van krpica. Radi kako mislis da treba i ne moramo da nastavljamo nesto ako se ne slazemo. Imale smo i imacemo puno lepih saradnji. Vidim u ovoj temi da si imala jos negativnih iskustava. Ja sam imala tu srecu a trudila sam se da sve bude u redu.
2015 11 21
Da znam za postarinu. Nego poslala sam vise stvarcica, zato je ispala skuplja.
2015 11 21
Iskreno, ako ste se menjale majica i dzemperak za jaknicu, nigde veze u slicnosti cene ako je tako. Ne znam koje su vam bile cene, da li ste se time vodile u razmeni. Na fotki koju je kimberly postavila, vidi se deo majice samo. Ucebano je meni rekla jedna clanica bez blama da sredim brijacem, verovatno bi mi taj dzemper onda postao majica. Sav je jedini bezbolan, ali cemu to uopste i raditi, ako je duks uceban, a majica flekava? razmenite nazad svaka svoje da uzme, i cao. Ovako moze do sutra da se razglaba.
2015 11 21
Slazem se sa Dzo, i meni malo deuje ko uvaljivanje, bar ova zuta majica, ko za po kuci..
2015 11 21
nove majicice tog tipa mogu se naci za 300, 400din svuda, konac da se popravi, tj rub, kosta oko 150din...
2015 11 21
Ja sam uvek za dogovr... i nikad nisam nikog prevarila. Samo nisam za rasprave, za svadje ni privatno ni javno. Ponajmanje nisam za to da nekoga vredjam. Uvek postoji resenje. I ostale dve majice su kao nove, bez ostecenja i otisle u poklon. Takodje sam poklanjala nove cetkice za sminkanje, novu bizuteriju... bas zato sto smo tu da saradjujemo i nisu mi vazne sitne krpice. Ne lazem oko ucebanog, ima tpkica i znam za tu foru sa brijacem. I pristala sam svojevoljno da moja postarina bude veca isto bas zbog toga jer oko toga ne bijem glavu. Eto desilo se posle toliko vremena i lepih saradnji i nesto ovako. Ne sa zlom namerom, nisam taj tip.
2015 11 21
Nije jaknica, obican tanji duks. Vodila sam se principom ako ti se svidja pristajem na razmenu za bilo sta sto ce da mi odgovara po vel ili stilu. Imam puno dukseva i sportske odece. Obicnih duksica takodje svuda ima. Nije neka posebna marka ni materijal. Opet ne uzvracam udarac, nego znam da niste videle stvari uzivo i vodite se samo time sto vidite u temi pa da pojasnim i moju stranu. Duksic je stvarno obican, takodje polovan nista spektakularno. Drage voje bih ga vratila. Nisam ga ni trazila nego ajd bilo jedino ok za razmenu. Nije ni uvaljivanje nikakvo jer nisam prodavala niti trazila razmenu. Koliko devojaka je od mene dobilo NOVE pokloncice, nije im bilo uvaljeno.
2015 11 21
nek svaka uzme svoje nazad, i cao. Ovako cete se dzabe raspravljati, a necete moci da postignete neki drugi dogovor. Ili cete biti obe sa negativnim ocenama bez potrebe, kad vec postoji volja da obe uzmu nazad svoje.
2015 11 21
Meni ova tema i vredjanje tipa lazes ne zvuci kao volja. I iskreno ovaj profil sto joj pomno prati utiske "dzosmradusa" izgleda kao lazan. Bas je do detalja upucen u njen profil. Nit prati nekog ni utisci... ne znam kojoj Dzo je namenjen. Koliko daleko neki ljudi idu, u ovom trenutku me apsolutno briga za sve. Inace sam tolerantna i finim clanicama saljem i vise nego sto traze. Ali sve ima limit. Izvin'te me... bila sam dostupna sve vreme ali posle svega bas mi puca k***.
2015 11 21
ne brini oko multija, to su dokoni duhovi koji su ovde najvise zbog mene, ne mogu da me izguraju sa sajta zbog bezgresnosti, pa pokusavaju svakodnevnim multijima. totalno nebitna stvar.
2015 11 21
Emuskha [:smejatise] hoćeš da napravimo neku razmenicu pre mog odlaska u inostranstvo i da se onako "sočno" "skačimo" [:smejatise] [:jezik] ....šalim se....ajd mir, mir niko nije kriv. ..desio se nesporazum. ..mislim da su obe clanice OK ...loš dan..ništa strašno. .
2015 11 21
Ja imam bolje rešenje: Idem sa tobom [:lepota] [:poljubac] Da se ne bi "sočno skačile" - putujemo - odmor treba i tebi i meni [:lepota] [:poljubac] A članice neka vrate jedna drugoj robicu i kraj...Sve može da se lepo reši preko PP poruka a ne ovako javno....Ružno je bre [:vrtoglav]
2015 11 21
[:smejuljitise] naravno, Ejmiii vezi pojas polecemoooo [:lepota] [:lepota] [:lepota]
2015 11 21
1 2