Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

Minival ili farbanje

Ali ona hoće u svoju prirodnu boju i da se posle toga ne farba često, šta će sa tamnim izrastkom? [:tuzan] Opet često farbanje i uništavanje kose ako se ofarba u pepeljasto.. [:tuzan]
2015 11 25
Ja sam mislila da pronadjem boju kao moju prirodnu .... Ali kako je pronaci...? [:smejatise]
2015 11 25
Sada mi frizerka kaze da moze da se primi boja slicna mojoj prirodnoj kosi....
2015 11 25
Vidi sa frizerkom, ali 99% će ti preporučiti čokoladno braon [:osmeh]
2015 11 25
Pa nisam ni rekla da se ofarba u svetlu boju. Pepeljasta se ne odnosi samo na plavu farbu, nego na sve. Isto tako imaš i crne farbe koje se presijavaju na crveno, na plavo, na ljubičasto, na mat... Sve je to i dalje crna, ali ima drugačije tonove, nijanse. :) Draga, postoje takozvane tople braon boje, koje imaju kao crvenkasti ton i postoje hladne braon boje (ash brown) koje se ne presijavaju na crveno. Čokoladno braon je najtoplija, da ne kažem najcrvenija nijana u spektru. Pitaj devojke u Alexandar Cosmeticsu za preporuku, stručne su, pomoći će ti oko izbora prave nijanse.
2015 11 25
Evo ti poređenje: [slika:6ec232fa-6043-45f9-a320-ca1d26b2bdd0] Pepeljasto braon [slika:ab872b00-ad2b-408b-ba99-b0a4815c4e84] Čokoladno braon Vidiš kako je jedna braon hladna, a druga topla? Moja preporuka je da uzmeš neku farbu sa oznakom 4.1 ili 5.1 (naravno, zavisi od spektra u katalogu, ali tamno pepeljasta je uglavnom sa ovim oznakama). I naravno, ako nisi sigurna u svoju odluku, posavetuj se sa frizerom. :) Mene su više puta unakazili nego što su uradili nešto kako treba, zato sam sama i izučila materiju pa sam u stanju da donesem pravu odluku kad su farbe u pitanju (za moju kosu, naravno) :)
2015 11 25
Pogledacu sutra neku farbu, ja bih najradije da mi kosa ispadne kao na prvoj slici... ne znam da li cu uspeti [:osmeh] [:sokiran] Plasim se tog crvenog pigmenta
2015 11 26
Preporucujem ti Macadamia farbe. Ja sam uz pomoc samo jednog farbanja izasla iz jarko crvene. Malo su skuplje, ali su bas velike i s jednom tubom ces moci opusteno da ofarbas celu kosu.
2015 11 29
Ja sam stavljala minival uvek imas friz ali kad izraste nova kosa vidi se,i racunaj ako stavis to kiselina ti izgori kosu nije to toliko vidljivo ali se vidi i evo posle 3 4 godine idl koliko god sekla kosu i dalje imam negde ostatke od toga,moj savet dobro neka svako razmisli ko zeli to svojoj kosi...
2015 12 01
1 2