Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Nesto prelepooooo: Svez, ljusten i slan paradajz... Mmmmmmm..

Bas lepa tema da nam otvori apetit u dva ujutru! [:osmeh] [:smejati] sad cete da me [:isfrustriran] [:smejati] [:poljubac]
2013 06 25
ihihihihihih, ja sam gricnula prvu dozu sad mogu da pišem koliko mi je volja [:keziti]
2013 06 25
Niki, ne znam gde ti probavas svu tu hranu, ali sve mi to deluje cudno.. [:smejuljiti] probala sam one racice morske koje svi toliko hvale.. Meni su bezukusni [:isfrustriran] nista mi se ne svidjaju.. [:smejuljiti]
2013 06 25
jooooj Cico, počinje školska godina inače bih, nema boljeg roštilja... možda je banjalučki tu negde u rangu...
2013 06 25
Vesna, ja upravo grickam cajnu i papricice i pecenicu.. [:smejati]
2013 06 25
Andjela, misliš na škampe? Ni ja ih nešto naročito ne volim, a obožavam morsku hranu, posebno dagnje <3 Dosta putujem pa svašta žderem, a azijske hrane sad ima i kod nas. To me je podsetilo da obožavam libansku kuhinju, davim se u njihovoj salati sa cveklom i tahinijem <3 Bože koliko je to UKUSNO... Crknuta sam gladna sada... [:plakati] PS. Vrganji... <3
2013 06 25
Jaoj ja volim lisovacu, tako se nesto zove pecurka, ona kao lepeza sto je.. [:smejuljiti] to sto ti privas nikad nisam probala.. A i ne znam sta da mislim s obzirom da ti je drugarica pljunula zalogaj.. [:smejuljiti] [:smejuljiti]
2013 06 25
Ovo je psihološka tortura [:smejati]
2013 06 25
Hahahaha, ako mogu ljudi da jedu paukove, cvrčke i zmije i štatijaznam, ne može par algica da bude tako strašno... [:smejuljiti]
2013 06 25
e, algice su ekstra, hrane se masnim naslagama... long live algice [:smejati] al nešto ne postižu da razfrade sav moj čips [:smejati]
2013 06 25
Ja npr uopste ne jedem smoki.. Ne volim ga ni malo.. [:tuzan] ali mi je zato doslo da pojedem ekran zbog cicka.. [:smejuljiti]
2013 06 25
Nema nikog, svi otisli da jedu! [:smejuljiti] [:smejati] [:smejati]
2013 06 25
[:smejati]
2013 06 25
gde ti pade na pamet da ljustis paradajz? [:smejati] prvi put cujem da neko ljusti p [:smejuljiti]
2013 06 25
Mazo, ja obozavam tako da ga jedem! Socan jeee.. Mmmmmmmmmmm [:lepota] [:lepota] Taccka, spremicu i ja ovih dana, bas da vidim kako je! [:stidljiv] [:stidljiv] [:poljubac]
2013 06 25