Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

🤗
2018 09 20
> PrincessX: > Ne vidim broj članova kojima se sviđa neki moj artikal. > Potrebno je prevesti neke reči u Uslugama. > :") > Najbitnije: dobila sam poruku, ali nema mi nikakvog obaveštenja, ne stoji Razgovori (1) ili nešto slično pa tako moram u to stalno da ulazim da proveravam. Takodje 👍
2018 09 20
> Mini1994: > Ne mogu da vidim pola slika predmeta. :/ Istina, po opisu mi se svidja predmet odgovara mi cena a za slike pitam clanice i nedelju dana nema odgovora od njih tri! Dodje mi neverovatno..
2018 09 20
Isti problem. Sajt je u haosu
2018 09 20
Molim Vas vratite stari dizajn.
2018 09 20
Kod mene funkcionise sve samo me zanima zasto nemam slika vecinski postavljenih predmeta na mom profilu,hvala unapred.
2018 09 20
Meni se sve popravi kad ostavim poruku na nekoj temi...ali to vazi neko vreme, iako sam non stop ulogovana na kompu...moram bar 2x dnevno da ostavljam poruke...
2018 09 20
Takodje imam isti problem. Sve je uvecano, avatari clanica su ogromni, tako da ne mogu ni da otvorim njihov profil. Slike garderoba su uvecane i ne moze da se pristupi skoro nicemu😞. Narucila sam par stvarcica i sada ne mogu da nastavim komunikaciju sa prodavcima. A neke stvari mi bas hitno trebaju. Admineeee pomagaaaaj
2018 09 21
> giki663: > Kod mene funkcionise sve samo me zanima zasto nemam slika vecinski postavljenih predmeta na mom profilu,hvala unapred. Cini mi se da je sve slike koje su postavljene pre 2016. nemoguce videti. Sto posto je u toku uredjivanje sajta jer je prenatrpan pa otud i bagovanje
2018 09 21
> Jelena.6: > Sajt je postao neupotrebljiv. Isto ne mogu da listam slike, ne mogu da procitam opis predmeta, da otvorim razgovore, a za pregled preko telefona nema potrebe ni da pricam. Bilo bi lepo kada bi se neko pozabavio ovim problemom, tacnije oni koji su za to odgovorni. Na profilu admina stoji da je poslednji put bio ulogovan pre 17 dana. Ne znam da li mozemo da ga kontaktiramo nekim drugim putem?
2018 09 21
Devojke, ima li neko problema sa postavljanjem novih predmeta? Nikako slike nece da ucita :(
2018 09 21
Ja sam primatila da kad god komentarišem nešto na forumu, sajt se normalizuje, tako da izvinjavam se ako vidite samo neki smajlić, ili tačkice u komentarima. To je jedini način da sajt normalno funkcioniše kod mene, kada god we izlogujem, on je u haosu opet. Dugo već postoji ovaj problem, ne kapiram da to toliko dugo ne mogu da srede.
2018 09 21
Problem sa otvaranjem poruka i generalno pregledanjem sajta,sve je jedno preko drugog,slika preko slike i slika preko teksta,a prodati predmeti odavno ne mogu da se obrisu...
2018 09 21
Novi dizajn zaista stvara probleme svih vrsta.
2018 09 21
Strasno uopste ne moze da se funkcionise
2018 09 21
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 112