Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Devojke, nemajote samo slikati predmet i opisite ga!! :)

Gledam stvari i naidjem na mnoge koje deluju zanimljivo, ali... okacena samo fotografija, nema ni dimenzija, niti je fotografisano tako da se proceni dimenzija na osnovu necega, niti sastava, niti opisa materijala, nijanse u prirodi, za kozmetiku da li je koriscena ili ne, da li je u roku, gde je kupljena.... Najbolje bi bilo i da iskreno napisete zasto nesto prodajete, jer ako nesto prodajete, postoji mogucnost da ima neku manu... i naravno da odustanem odmah, jer me mrzi da postavljam pitanja, trazim dodatne fotografije i cekam odgovor a na mnoga pitanja ih nisam dobila.... Da li se i vama ovo desava??
2016 01 15
Što se tiče nejasnih slika, slažem se sa tobom i naravno ok za kozmetiku, tu treba da piše datum isteka, sastav itd Ali baš da odustajem od kupovine zato što ne piše istorijat predmeta, to me nekako ne zanima i naravno da me ne mrzi da postavim pitanja pre kupovine. E ali ako prodavac u tom slučaju ne odgovori na ista ćao
2016 01 15
po meni mislim da pogotovo treba da obrate paznju na obucu sto prodaju,videla sam dosta oglasa gde pise jao super su,divne bla bla a broja nigde,pa jbt to je osnova a iskreno glupo mi je da pisem zasto nesto prodajem,ako ima mana navedem,ako nema,nista.
2016 01 15
slažem se da su jasnie fotgrafije najbitnije, kao i veličina. Najidealnije bi bilo da se postave i mere, ali i ja to nekad uradim iz nekoliko koraka jer sam užurbi, pa samo postavim sa veličinom, a mere dodajem kasnije.. Što se razloga prodaje tiče, mislim da je suvišno navoditi za svaki predmet, i postavljen je na sajt jer ne odgovara, ne stoji lepo, dosadio mi je i sl, tu se slažem sa Kiki, ako ima mana naveti, a ako ne neka svako po sebi procenjuje da li mu se sviđa, lepo stoji i sl, a ne po mom doživljaju tih krpica...
2016 01 15
Pa, ja dobih par ucebanih stvari, prepostavljam da je to bio razlog sto ih je neko prodavao... pa sam sada sumnjcava. A ocigledno i naivna, jednostavno ako neko napise da prodaje jer ima previse slicnih stvari ili mu je neka dosadila, ja poverujem :) A sto se tice odustajanja od predmeta, ne odustanem ako mi nesto bas treba, ali recimo ako je neko napisao da je za razmenu, pa pogledam sta ima jer bih se menjala čisto jer su mi moje stvari dosadile a nista mi nije neophodno nego bi me nesto novo obradovalo, onda me mrzi da pitam ako nema nikakvog opisa osim slike.... I ovo pišem ne da bih nekoga kritikovala nego sa nadom da ce ovo procitati neko i shvatiti da se tako lakse nesto mogu prodati/zameniti :) I da bi svima nama olaksalo saradnje . Uspesnu prodaju svima zelim!!
2016 01 15
Clanice koje zele da uvale predmet, svakako nece opisati mane, tako da nam je to 'na srecu', sta nam zapadne.. Opis postoji da znamo velicinu i sastav otprilike, ali cesto nema ni velicine, a najbolje mi je kad stoji za obucu npr. da je 39, ali manje realno, pa otprilike 38 ili cak 37, ali ne mogu tacno da ocene koji broj :D
2016 01 16