Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zanima me ponesto o lazim podacima

Ne daj Boze i pu..pu , daleko bilo i najgorem neprijatelju. Ali, eto...nekima nista nije sveto...
2016 01 21
Ne daj Bože, ali načitali smo se mi ovde sličnih priča koje samo bolesnik može smisliti. Uzgred, meni bi već njen opis "odlio" poverenje: "Nisam otvorila profil da bi varala ljude,radim posteno ako neko zeli neku stvarcicu saljem kada kupcu odg i naravno to i ispostujem.Znam da je tesko verovati ima svakakvih a mnogi su se i opekli od takvih ljudi i u divne prodavce ljudi nemaju poverenja toliko o meni." Čemu pravdanje u startu? Zbog negativnih?
2016 01 21
Meni se zaista dogodilo da mi je dete dobilo upalu pluća i završili smo iznenada u bolnici a članica uplatila novac i naravno očekuje da joj se pošalje ono što je pošteno platila! Nekako sam se organizovala, moja mama je poslala, malo sam joj kasnila ali na kraju je sve ispalo dobro.... Ali zbog ovakvih foliranata i lažova ja sam 100% sigurna da je ta devojka bila ubeđena da i ja nešto foliram i da ću je zavrnuti za pare, a da su mi upala pluća i bolnica samo izgovor....užas jedan! Izvlačiti se na tako grozne i potresne stvari je veliki greh....
2016 01 21
1 2