Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zanima me ponesto o lazim podacima

Izvinjavam se ako sam omasila podforum,samo me zanima da li se jos nekome desilo da proda neku stvar i vidi nakon nekog vremena istu na njegovom profilu za prodaju sto je ok,ali totalno lazan opis o predmetu?
2016 01 20
Auuuuuuu....nisi promašila i trebalo bi slobodno da ostaviš link o kojoj članici je reč!
2016 01 20
Meni je sad glupo da ostavljam metu na nekoga,posebno sto je sve skroz ispalo korektno. I objavila sam u "trazim" da trazim dzemper i ona mi je ponudila isti taj koji je uzela od mene i tad sam videla da su moje stvari sa pogresnim opisom..
2016 01 20
Tvoja saradnja s njom je bila korektna, ali nije ni najmanje korektno to sto ona radi sada. Ako opis ne odgovara realnom stanju predmeta, kao sto kazes, onda se ona sprema da nekog od nas prevari ,pa bi zbog toga trebalo da postavis link . U protivnom, ne vidim neku narocitu svrhu teme.
2016 01 20
Ona je tebi, ako sam dobro razumela, ponudila da kupiš tvoj dzemper koji si joj ranije prodala? Ahahahahahahha....izvini molim te što se smejem, ali članica je u tom slučaju potpuni hit!
2016 01 21
Pa da,dobro si razumela. Pa nista,ne smejes se meni. :D
2016 01 21
Fascinantno, koliko je to puta uradila, verovatno je zaboravila od koga je šta kupila :)
2016 01 21
lela023 komentari: Ja sam vama napisala da sam imala zdravstvenih problema i vise mi je stalo do svog zivota nego do paketa!NIJE DA NISAM HTELA DA POSALJEM NEGO SAM IZGUBILA BEBU I JEDVA ZIVU GLAVU IZVUKLA!A PAKET VAM JE SPAKOVAN I JA CU SVOJE ISPOSTOVATI!!!HVALA.
2016 01 21
Hmmmm ovo su vec neke od najozbiljnijih stvari koje covek moze da dozivi...ako je istina onda mi je stvarno zao devojke ali ako je ovako nesto napisala cisto da bi se opravdala kod mene sel pretvorila u nistavilo....ali to nilada necemo saznati
2016 01 21
Zanimljivo, paste za zube koje prodaje su jeftinije u DM-u kod nas u slucaju da komad prodaje po 200 din.
2016 01 21
ovo je komedija,da ti proda dzemper sto si ti njoj prodala,o boze a sto se tice ovog komentara o pobacaju,ako se nevaram vec je bila clanica sa takvim izjavama,koje su se pokazale laznim,samo da bi se izbegla negativna ili tema na forumu.
2016 01 21
kiki87, mislis na vekagoran/mamasara/hanamontana/pandaub ..itd Iz negativnog utiska@ lela023 "...proslo je vise od mesec dana,moj paket nije dosao.pre sedam dana posalje mi poruku da sutra salje,to je izgleda znacilo-malo sutra,jer ga i dalje nema.povrh svega oznaci kao prodato.a jednu od stvarcica koju sam joj poslala(iscepkane helankice) stavi na svoj profil i prodaje...em je dobila za dzabe,em ce jos i da zaradi.a pise kako nije otvorila profil da bi varala...hm..." Nije poslala clanici dogovorene predmete ,jer je dozivela tragediju, ali je imala i vremena i snage da postavi dobijene helanke na svoj profil.
2016 01 21
eeeee da,znam da je bila ista prica
2016 01 21
baš zbog takvih prevaranata devojke postaju nepoverljive.
2016 01 21
Uz dužno poštovanje, sumnjam u istinitost Leline tvrdnje o izgubljenoj bebi kao što sam sumnjala i u priče o umrloj deci, sačuvaj me Bože, koliko je nelagodno napisati te dve reči! Da se to ikome zaista desilo, ne bi napisao tako precizno opravdanje tamo nekom članu sa tamo nekih Krpica.
2016 01 21
1 2