Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodavci koji ne zele da prodaju

Evo tema je dobila novo bolje ime :) **************************************************************** Malo je reci koliko se iznerviram kada se desi sledeca situacija: Molim prodavca da mi odgovori na poruku da bih mogla da kupim to sto prodaje. Na kraju dozivim uvek istu pricu: Ne odgovara, samo se desi dva dana kasnije da je to nesto prodato. U poslednjih mesec dana 5 devojaka me je na ovaj nacin ispalilo. Sve su imale minimum 150 pozitivnih ocena, a neke i do 1000. Clanicu, koja je ovde poprilicno poznata morala sam da molim da mi da jednu dimenziju koja me je zanimala, gde sam dobila odgovor: OCENITE PO SLICI. Druga mi je vec prodala(pod navodnike) paletu, i dva dana kasnije kada paket nije ni stigao izjavila da joj je sestra prodala paletu i da ona to nije znala... Ni izvini i pomoz bog Nije mi jasno ko sa takvim osobama uspe ikad da saradjuje, tacno treba da se uvede opcija na sajtu gde kada kliknes na predmet: ZELIM moras da ga kupis. Mozda bi na taj nacin gospodje morale da nam prodaju ono sto vidim da je i dalje na prodaju pa bih bar mogla ko covek da im dam negativne ocene kada me ispale na ovaj nacin.
2016 01 21
Meni se desilo kod jednog istog prodavca da sam u dva navrata pitala za predmete koje sam htela da kupim, i da mi je oba puta rekla da su predmeti prodati iako su uredno stajali na profilu jos jedno duze vreme. Ali sada bar znam sa kim necu da saradjujem, tako i ti, hoce-hoce, nece-nece, i zdravo.
2016 01 21
Ima prodavaca koji iste stvari stavljaju na vise sajtova i fb profile, uglavnom je ovo poslednje mesto gde je taj predmet oznacen kao prodat. Nikad necu zaboraviti clanicu koja je od mene dobila 7 poruka za mesec dana za duks koji mi se stvarno svideo, molila sam je za dimenzije tj duzinu. Odgovor: nema vremena da ga izmeri..... :| :| :|
2016 01 21
E meni vec 2 devojke ne odgovaraju za dimenzije vec nekoliko dana. Pustila sam poruke po drugi put, ali me i dalje kuliraju. Ne kapiram. Osecam se kao da imam rogove.
2016 01 21
Da, ima svacega ovde. I ja sam bila moljakala za neke stvari tj.za dimenzije, da kupim i nista. Uglavnom to smatram kao neki znak,tj.da ne treba saradjivati sa njima,sta znam... ko zna zasto je to dobro...
2016 01 21
I meni isto 2 devojke ne odgovaraju za dimenzije a pitala sam ih vise puta i sve kao vazi merim i javljam, i naravno nista. A jednu sam pitala za razmenu za jedan predmet na kom pise da moze razmena i prodaja jos joj usput kazem ako joj se ne svidi nista od mojih predmeta da cu onda kupiti, i ona meni predmet je zamenjen, a predmet evo i dalje stoji vec mesec dana za prodaju ili razmenu. Znaci strasno. Vise im se necu javiti pa ne znam koliko da mi se dopadne njihov predmet
2016 01 21
A da stavljamo ovde linkove kao u temi "Kupci koji odustaju"? Ja vec danima opasno besnim na jednu kojoj sam poslala par poruka, u slucaju da nije videla zbog problema na sajtu, i beskrajno sam iskulirana. Pritom, pitam za kupovinu. NIje mi toliko do stvari koliko do bezobrazluka. Pritom, vrti stalno iste slike na profilu, i kad sam zatrazila dodatne nije mi odgovorila. Iako ima utiske, ko zna da li ima te stvari koje prodajke uopste..
2016 01 21
Uh kako bih volela kada bi sankcija za sve bilo brisanje predmeta i ban sa sajta ili bar brisanje i neka zabrana prodaje na mesec dana npr. Mozda bi tako mi, koji zaista zelimo da prodamo, uspeli da prodamo nesto
2016 01 21
Aleksandra mi je pročitala misli, htela sam da otvorim istu temu pre nekoliko dana, jer sam imala baš devojku koja je to uradila, dogovorile smo se za kupovinu, i to je ona čak požurivala i kad sam joj ostavila podatke i rekla da pošalje, isparila je, jakna koju sam htela da kupim je obrisana, njoj sam slala poruke više puta ali ne odgovara.. I tako :)
2016 01 21
Deluje kao dobra ideja da se ostavljaju linkovi, volela bih da znam koje clanice ne odgovaraju na poruke pa da ih nikad nista ni ne pitam. U mom slucaju clanicu nisam pitala ni za popust ni za razmenu nego sam vrlo kulturno trazila podatke za uplatu. Sve i da nemam ni jedan utisak ili da imam negativne, nije postojao rizik da bi bila prevarena jer sam htela da joj uplatim novac. Predmet i dalje stoji a mogao je biti prodat pre mesec dana. Nista ja tu ne razumem..
2016 01 21
Aleksandra, odlicna ideja, kad imamo temu Kupci koji odustaju, zasto da malo ne prozovemo i prodavce :D
2016 01 21
DDAlex, onda je vrlo moguće da članica nema taj predmet nego da ga je stavila kao mamac da se svrati na njen profil, ne znam šta bi drugo moglo biti u pitanju..
2016 01 21
Ne izgleda mi tako ali sve je moguce, ima dosta lajkova.
2016 01 21
pa eto, onda je to to, ili ga je možda i prodala davno ali ga i dalje drži da eto ispadne da ima popularan i tražen predmoet što se opet svodi na isto, mamac da se svrati na profil.. Ne vidim zašto bi neko postavljao nešto a da neće da proda, i još ti neko traži da ti uplati, znači rizik 0 a ti nećeš...
2016 01 21
Slazem se ]:(
2016 02 10
1 2