Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nervni slom cu dobiti od pojedinih clanica!!

Joj, to se i meni dešavalo, kada odaberem nešto u rangu stvari koju ona traži od mene, ona mi kaže da su joj te novije stvari samo za prodaju i uputi me na ostale stvari koje su iznošene... Mislim se, goni se, da te ne vidim. :D I užasava me kada vidim da je stvar obeležena i cenom i da je za razmenu, a kada pitam kažu da ne rade razmene.
2016 02 01
> Iva1991B: > Joj, to se i meni dešavalo, kada odaberem nešto u rangu stvari koju ona traži od mene, ona mi kaže da su joj te novije stvari samo za prodaju i uputi me na ostale stvari koje su iznošene... Mislim se, goni se, da te ne vidim. :D I užasava me kada vidim da je stvar obeležena i cenom i da je za razmenu, a kada pitam kažu da ne rade razmene. Eeeeee pa zato sam ja otvarala temu pre dve nedelje. Žena ima obeležene stvari da su i za razmenu, ja računam-sigurno je ok da pitam barem. Sledi odgovor: Gde si videla da radim razmenu?!? Osećala sam se kao zadnji kreten svega mi....kad sam joj poslala link ka njenim predmetima koji su obeleženi i za razmenu odgovorila je: A to, zaboravila sam! (smajli) Pa stvarno da poludiš
2016 02 01
Eto vidis.Majke mi, htela sam sliku da ubacim ne može,ma samo da je rekla,ni spomenula nije ništa o tome,a i ja nisam pitala,budala,vidim žena u godinama ,bar tako deluje,ozbiljna,kad ono...Dobila ona skoro pa novu tuniku a ja ni da nosim ni da razmenim jedino da bacim pantalone. A i ti si baš baš prošla,užas. Dala bih joj neg da se i druge ne zeznu al uzvratice mi ,valjda će ovde pročitati neke članice,ima gore link.
2016 02 05
TashaLeone13, ostavi negativnu i slikaj pantalone kao dokaz, ipak su negativne sve što imamo ovde i treba da smo kolegijalne, a tebi će ukoliko priložiš sliku i pošalješ adminki poruku osvetnička negativna biti obrisana. : )
2016 02 06
1 2 3