Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nervni slom cu dobiti od pojedinih clanica!!

DDAlex A, to sa ne svidjanjem kako stoje farmerke je najjace, pa naravno, kad si ih jedva obukla, ali plitkoca cini cuda..nije joj palo na pamet da su njoj, recimo taman i da joj ne bi tako stajale
2016 01 25
Ja baš volim razmene i rado ih radim, ali me nervira kada se neko naljuti kada odbijem razmenu. Pa, pobogu, nemamo svi isti ukus, a i neću baš da se menjam za nešto što će mi stajati u ormaru. A to za probanje predmeta mi je super... :D Jedna članica je insistirala da probam pantalone. Ja joj nekoliko puta kažem da su one i velike i dugačke, za nekoga 175, 180cm, a ja sam 1,5m. Obučem ih ipak na njeno insistiranje, da bi mi ona rekla da stoje očajno i da ih ne želi. Pa, naravno da stoje očajno kada sam ja metar i zgažena šumska jagoda, kao da sam dva džaka navukla na sebe kad se ono zbrčkalo... Zato sam skontala foru, pa sam sledeći put terala dečka da ih obuče, on je mršav i visok oko 195cm i da vidiš kako njemu fino stoje... :D Još me nervira kada ja ponudim razmenu i kažem da se ne moraju strogo ograničavati cenama, jer menjam stvar za stvar, a one onda odu korak dalje i za njihovu stvar od 700din traže neku od 1700din ili za stvar od 400din traže neku od 1000din (ne lupam, desilo se)... Cene jesu tu okvirno, ali valjda se ima neki osećaj.
2016 01 25
Daaaaaaaaaaa! Javila mi se za razmenu kažem može izaberem stvar a ona pa to mi se nesto ne menja pa stani onda bar napisi da to samo prodaješ, a ne danas bi da ga menjaš sutra ne.. strasnoooo!!!
2016 01 25
Obozavam kada mi posle ponoci clanica trazi dodatne fotografije i mere pantalona :-)))....obozavam kada se po podu vrtim polugola sa metrom:-)))....a na kraju dobijem odgovor "Jaooo pa ja imam iste takve":-))))))
2016 01 25
Jao pa nasmejale ste me,bar nisam sama u ovom ludilu...
2016 01 26
Kada mi neko zatraži da nešto slikam na sebi - odbijem. Prvo - ne prodajem ga zato što mi odgovara, već zato što mi NE odgovara, i ne pada mi na pamet da pokušam da se uvučem u nešto što mi je XS kada u XS više ne mogu da uđem, ili nešto što mi je veliko. Drugo - moja Telesna građa se sigurno razlikuje od kupčeve, i nešto može meni loše da stoji a kupcu odlično, i vice versa. Mogu da slikam na sebi torbu, ešarpu, ajde i obuću, i to je to. Jedna mi je tražila da slikam figaro koji prodajem na mojoj kosi ? Wtf, zašto?
2016 01 26
Hahahahaha........e Saska bas me nasmeja :-)))))
2016 01 26
???? Pre 2 dana u porukama me pitate za razmenu ja vam lepo kažem da nosite s a ja m,l i da trenutno menjam samo za ono što mi piše na profilu,tj što mi je neophodno,vi mi uzvracate poruku "ok samo sam pitala" i u čemu je sada problem???Koja je poenta vašeg komentara? Sem toga imam pravo da saradjujem s kim želim i da radim razmenu onda kada mi se nešto svidi kod nekog i kada sam u mogućnosti.
2016 01 31
Svakom i uvek odgovorim na poruku kakva god bila,smatram da je to sitnica i normalna stvar,i ne brisem ih.Čuvam ih da znam ubuduće s kim da saradjujem a s kim ne!
2016 01 31
Nisam rekla da nemate lepe stvari,već je vel u pitanju.Do skoro nisam radila zamene samo prodaju,ali sam i tada odg na poruke.Slažem se da niko neće "crći"ukoliko se neka razmena ne obavi.Vaše je da pitate,kao i moje,a druga strana ima prava reci svoje mišljenje.Svako dobro.
2016 02 01
To je ono klasično stavljanje dobrih i modernih predmeta ne da bi ih prodao, nego da navučeš kupce na svoj profil..
2016 02 01
> Iva1991B: > To je ono klasično stavljanje dobrih i modernih predmeta ne da bi ih prodao, nego da navučeš kupce na svoj profil.. Evo upravo sam imala to iskustvo.....samo se nasmejah i setih ove teme
2016 02 01
Mene to užasava, kao i ono kada su emotivno vezane za stvar.... :D
2016 02 01
Sigurno jeste navlakuša, jer mi je ponudila da kupim nešto drugo za 200 din manje.. pa ne bih ni 50 % popusta da mi je dala .
2016 02 01
Kod mene je bila varijanta: ona mene pita za razmenu, ja odaberem stvar ali nažalost to nije za menjanje hahahaha.....
2016 02 01