Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pa šta ste očekivali za 1200 dinara?!

Takav odgovor sam dobila danas od članice na pitanje zašto nije prijavila da je jedna čizma oštećena. Prodajem Ja robu za jos smešniji novac,pa je sve u savršenom stanju,a i da nešto nije kako valja OBAVEZNO naglasim.Šta uraditi u takvoj situaciji? Ovakvo iskustvo do sada nisam imala...
2016 01 25
Napišete link članice, stavite slike oštećenja , tražite novac nazad, nažalost, to je sve.
2016 01 25
Daa, trazi novac nazad, a ti joj vrati cizmice i to je to. Ako nece, prijavi je adminki. Ne moze niko tako da se ponasa, ako je vec prodavala neka ostecenja i naznaci i prijavi... :O
2016 01 25
Najvise mi se dopalo ubedjivanje da su cizme u savrsenom stanju i ako hocu nove da sakupim novac i kupim,i da nemam normalan sistem vrednosti. Odusevljena sam osobom!
2016 01 25
Probaj najpre da se dogovoris oko novca, tj. povracaja, pa tek onda predji na objavljivanje linka, negativne utiske, nerviranje, ruzne reci i ostalo, to je najlakse. Slike nisu ni potrebe, jer takav komentar jasno govori da je clanica svesna sta je prodala i da mane postoje. Neka moja topla preporuka, iako razumem da si iznervirana, ali po meni je najvaznije da povratis novac, to treba da bude tvoj cilj, postupaj u skladu sa njim (sama sam dobijala stvari kao iz kontejnera izvucene, i to gle cuda ne od onih koji su oznacene kao preprodavci, nego od onih finih, na oko vrlo ugladjenih sto navodno samo svoje prodaju i nemaju 1000 predmeta i u opisu im uvek stoji "prodajem nove ili kao nove stvari" "postena sam itd", kod takvih sam najgore prosla, bas kao da te stvari nikada nisu u ruke svoje uzele, jednom ucebano i prljavo da se osnovni bod ne prepoznaje, jednom sve u rupama ispod ruke a kao mirisljavo, sveze oprano, jednom isprano posteno, a jaka boja osnovna, jednom ziva sintetika, a pise pamuk, usled toga stvar je bila za broj manja, a na oko da umres od lepote...na sitne-stvarno sitne- mane kod polovnih stvari, posebno obuce, uvek racunam, to je neminovno). A da li je neko los, ovakav ili onakav-nije vredno trosenja nerava dok ne bude sigurno da nece da vrati pare, do tada budi uporna, pametna i kulturno i argumentovano insistiraj na povracaju novca ;)
2016 01 25
Neka joj,ovo postavljam da većina obrati pažnju na nju kako se još neko ne bi zeznuo.Čisto da napomenem,kada sam tražila novac odmah je počela sa uvredama,tako da... Nisam iznervirana toliko,koliko sam razočarana.Hvala na savetima divne,iskrene duše :)
2016 01 25
Adice85, ipak ostavi negativnu ocenu, malo njih prati forum, a ako ti vrati ocenu tvoja će biti obrisana, tako da tu nemaš brige. Potrebno je ostavljati ocene da bi takve kao ona dobile blok i da se druge članice ne bi upecale. (:
2016 01 25
Da,ostavila sam sada,mada sam se dvoumila.Na osnovu ličnog iskustva Vam poručujem: 'Devojke OPREZ!'
2016 01 26
nisu mi jasne osobe koje prodaju pocepane i odrpane stvari,mene bi bilo sramota,traži novac natrag,označi je kao prevaranta i videćeš da li će se usuditi da ti ne vrati novac.
2016 01 26
koliko je samo takvih i slicnih...zajebano je ovde pazariti...svaka treca stvar je bila kao u opisu, ostale sam mogla baciti posle prvog pranja. sramota...nema dalje i nema tu dogovora. negativnu obavezno.
2016 01 26
Adice, super si. (: Mnogo devojaka se zali, a ocene ne ostavljaju. Kada bi se ostavljale ocene kako treba i kad treba, lakse bi bilo probrati ljude za saradnju... Mada, ti sad od negativne nemas nista, ali pokusaj da povratis novac kolika god da je suma u pitanju tvoja je. Imas pravo da je okacis i u crnu listu i u listu sa podacima, valjda ce se strecnuti... Mozes staviti link ove teme u ocenu, da vide ljudi slike i sve sto treba. Precious, zao mi je ako su ti iskustva bila tako losa, meni zaista nisu, ali nije mi jasno zasto onda nisi dala ocene kakve treba.
2016 01 26
Neke osobe jednostavno ne prave razliku između 'odlično očuvano','malo oštećeno' i 'raspada se' ... Ili se prave lude.
2016 01 26
Već su me uputile članice šta treba da uradim,pošto još jednom kažem ovo je prvo loše iskustvo.Hvala svima!
2016 01 26
Mogu se kupiti nove cizme, pristojne i za 2000, da traju jednu sezonu bar. Tako da u njenoj glavi je izgleda normalno dati 1200 dinara za smece. Znaci ti si jadnica, a ona sto je dala cenu smecu, nikom nista... Tuzno. Bas mi je zao sto si tako prosla...:/
2016 01 26
Takođe!
2016 01 26
1 2