Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Postoje li rokovi?

Mozda vec postoji slicna tema... Interesuje me da li postoje odredjeni rokovi? Na primer, dopalo mi se nesto na sajtu i ja pritisnem ono dugme " Zelim ovo", medjutim prodavac se ne javlja. Ima li neki ograniceni vremenski rok za koji bi trebalo da mi se javi? Jos jedno pitanje. Posto sam (primer) pritisnula " Zelim ovo", prodavac se ne javlja, prolaze dani... Dosadilo mi da cekam ili mi je hitno potrebno ...potrazim slican proizvod od drugog prodavca i kupim ga. Posle izvesnog vremena pojavi se ovaj prvi. Sta tada? Jesam li u obavezi da kupim i taj predmet ili postoji nacin da odustanem i odstikliram to " Zelim ovo" ili mu saljem poruku da vise ne zelim to sto sam stiklirala zbog toga i toga? Mozda pitanja zvuce glupo ali sam od skoro ovde i stvarno ne znam kako i sta treba da se radi u ovakvim situacijama. Moguce je i da sam promasila temu, mozda su ova pitanja za neko drugo mesto na forumu [:tuzan]
2016 01 25
Klik na "Želim ovo" nije obavezujuć, i nisi u obavezi da predmet kupiš ( iako je postojanje tog dugmenceta bolna tačka nekim članicama ) . Nema nikakvih rokova, sve je stvar dogovora. Ako prodavac ne odgovara, kupiš od drugog, i to je to .
2016 01 25
Hvala na odgovoru.
2016 01 25
Nema na čemu :)
2016 01 25
@cutalica, sa Limunda na krpice, koliko vidim :D? Cim procitam o rokovima i oko dugmeta "zelim" lici mi na "traumu" sa tog sajta :D (salim se malo, ne zameri :)). Ovde je sve mnoooogo liberalnije, ali zbog toga preporucujem i veci oprez, jer zastite i nema neke. Inace, dugme clanice koriste i kada zele dimenzije predmeta, kada nude razmenu, kada imaju kakvo drugo pitanje o predmetu, prosto kada se interesuju. Neke ga praktikuju uvek i samo kada kupuju, a kada se raspituju salju link predmeta. Neke ga istina, samo tako bezveze klikcu i ispod nista ne pise, igraju se valjda, a nekada misle da je to dovoljan znak da su izvrsile kupovinu (licno sam tako prodala puno stvari, uz sjajne saradnje, samo malo moras da ih podstaknes na razgovor i da pretoce zelje u reci :)). I najvaznije, a to je da dugme ne obavezuje, Aleksandra je vec objasnila. Mada, iskreno, vrlo je vazno procitati deo "o meni" kod svakoga, da bi saradnja protekla na obostrano zadovoljstvo i u nekom "dobrom duhu" (i uz utiske i intuiciju trebalo bi da sve protekne kako treba :))
2016 01 25
Cutalice, takodje dodaj neki tekst u poruci kada klikneš na želim ovo, mnogi prodavci neće samo reagovati kada klikneš i ne postaviš nikakvo pitanje ili naglasiš da želiš da kupiš. :")
2016 01 26