Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto se reklamirate u podforumu "tražim" ??

Zar to nije zabranjeno? Videla sam minimum 5 tema od ovog jutra. Jel smo mi, ostali članovi, budale što to ne radimo?
2016 01 26
Videla sam na starom sajtu da je kod svakog podforuma stajalo i pojašnjenje šta tema treba da sadrži. Mislim da je velika greška što toga nema i na novom sajtu jer sigurno mnoge devojke koje tek sad otvaraju profile to ni ne znaju. Onda se desi da je jedna članica videla šta i gde druga članica piše i tako kreće lanac nepodesnih tema za taj podforum..
2016 01 26
p.s. ne, nismo budale naravno :D Zamisli samo ovim tempom ako se nastavi, podforumi će biti zagušeni temama od jedne poruke, umesto da ima nekog reda. Biće hiljade i hiljade tema kao što npr sad ima u temi Rasprodaje.. I sama sam u početku gledala šta druge rade i otvorila par tema u rasprodajama da bih tek nakon nekog vremena pogledala stari sajt i videla da piše šta zapravo tamo i treba da stoji..
2016 01 26
Slažem se za taj deo koji se tiče sadržaja na svakom forumu. Ali i članice koje su već dobro upoznate sa sajtom često zloupotrebljavaju taj podforum, slično kao i onaj za aukcije i modu.
2016 01 26
Ma ne vredi njima pricati prave se ludi dok ne dodje neko i stavi im blok..tad cu se valjda opametiti..-.-
2016 01 28
Što kaže Tarantula, ne vredi objašnjavati, neko jednostavno nema pardona.
2016 01 28
Ihh, kako bih ih ja slatko blokirala da mogu. :") <3
2016 01 28
Hoće li ovo prestati? Svaki dan, minimum 5x vidim reklame u ovom podforumu još uvek! Gde je adminka da sankcioniše ovo? Drske i bezobrazne članice bez stida, pronaći će se same, prestanite više pobogu! I nema više izgovora kako su to nove članice, sve i jedna je dobro upoznata sa pravilom koje krši.
2016 02 06
Mila dzabe mi sve ovo pisemo niti ima adminke niti ce ovo prestati..Jedna clanica otvorila je 5 tema u roku od sat vremena..Sta reci,sem..sve je otislo u pm...
2016 02 06
Haaa, pa lepo više nećemo ni ulaziti na ovaj forum, pošto polako gubi smisao. Videla sam da je članica AleksandraKraus (ako sam pogodila ime) juče bila linčovana rečima od strane članica koje je prozvala kao one koje se reklamiraju po spomenutom podforumu, b r u k a! Dok sam stigla kući da prokomentarišem temu bila je obrisana :@ :@
2016 02 06
> MilaSt: > Haaa, pa lepo više nećemo ni ulaziti na ovaj forum, pošto polako gubi smisao. Videla sam da je članica AleksandraKraus (ako sam pogodila ime) juče bila linčovana rečima od strane članica koje je prozvala kao one koje se reklamiraju po spomenutom podforumu, b r u k a! Dok sam stigla kući da prokomentarišem temu bila je obrisana :@ :@ Samo bih da te ispravim, nije bila "linčovana", to je pretežak izraz, već je samo bila ****opomenuta**** da se i ona reklamirala više puta dnevno i to ne od strane članica čije je linkove profila objavljivala već od strane mene koja se reklamiram otprilike jednom nedeljno u podforumu Rasprodaje. ;) Da, uključio se i multi koji je ****možda**** neka članica čiji je pravi profil dotična objavila u temi. :") P.S. Zar nije licemerno objavljivati profile drugih koji ne poštuju određeno pravilo, a sam autor krši isto? Pozdrav. :")
2016 02 06
Meni je baš izgledalo tako kako je taj pretežak izraz zvučao. Bila je to bukvalno rafalna paljba, po komentarima se moglo lako videti. Ne znam ko je sve učestvovao, pa i ako si bila ti ne sećam se, jer su mi pažnju privukle više teške reči nego imena profila. Bilo-ne bilo multija moglo je to lepo da se reši, a ne na taj način. Slažem se da je licimerno, ali ona je skretala pažnju na devojke koje se reklamiraju uTRAŽIM, ne u rasprodajama, iskreno tamo velika većina članica objavljuje teme više puta dnevno, kako one tek nove, tako i one sa +100 utisaka, to je već stara vest ovog sajta, a kako sada sve više članica koristi TRAŽIM za reklamu, plašim se da će i taj podforum vremenom postati prezagušen, te one koje stvarno traže neće moći da se snadju od reklama. Pozdrav i tebi :) :)
2016 02 06
Elem, da se ne nastavi ta jučerašnja prepirka ovde, budimo civilozovane :") Ja samo žeim da znam odgovor na pitanje koje stoji u naslovu :'(
2016 02 06
:") Draga AleksandraKraus, Super što me pratiš, lepše izgleda sad 23 pratilaca nego 22. Elem, ako ćeš se ti bolje osećati, neka bude da sam uhoda, raduje me kada se ljudi zbog mene osećaju dobro. :") Zanemarićemo to što kad uđem na sajt prelistam skorašnje teme, neka bude da sam bajala da objaviš temu dok sam tu kako bih fotografisala. ;) Ne sećam se da sam ***tebi*** rekla da radiš posao admina, biće da si se pronašla u mojim postovima drugim ljudima, a da, pa kako i ne bi, zaboravih da me pratiš. <3 Hvala na ovom ćaskanju, pozdravljam te. :") _____ Izvini, Mila, morala sam da odgovorim na onu gore simpatičnu poruku. :") Što se tvog pitanja tiče, mislim da te članice neće odgovoriti. Ako neka i odgovori, biće ono "nova sam, nisam znala" ili "videla sam da se i drugi tu reklamiraju".
2016 02 06
> Što se tvog pitanja tiče, mislim da te članice neće odgovoriti. Ako neka i odgovori, biće ono "nova sam, nisam znala" ili "videla sam da se i drugi tu reklamiraju". Nažalost, znam. Ovo je nešto slično kao Don Kihotova borba sa vetrenjačama ,:(
2016 02 06
1 2