Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zašto se reklamirate u podforumu "tražim" ??

AleksandraKraus, znaš da te poštujem i rado proćaskam sa tobom, ali PrincesX jeste u pravu, jedna je tema dnevno, to što si obrisala prethodnu nema veze, trebalo je da je obrišeš ako se predmet prodao svakako, ali iskoristila si limit. Nije bitno da li jedna tema stoji, nego da li je jedna otvorena, na taj način bi se mogle pravdati i ove koje otvaraju po 10 dnevno - jedna tema stoji, ostalih 9 su obrisane. Znam da se trudiš oko sajta i ne mislim da je problem što si napravila jedan mini propust, desi nam se svima, nego htedoh da kažem da drugi ne iskoriste isto opravdanje. Slažem se da su neke članice preterale, pa su te izrevoltirane napale kada si lepo iznela šta i kako jeste - napad je najbolja samoodbrana, naravno. I videla sam danas da su neke od njih nastavile sve lepo da objavljuju teme i teme... Razumem kada su nove i ne znaju pravila, ali pouzdano znam da su neke obaveštene o pravilima, jer sam ih ja obavestila, zahvalile se jer nisu znale, a nastavile su po starom. Još mi je gore kada vidim da stara članica bez pardona otvori tri teme zaredom (desilo se danas). P. S. Ne bockajte se vas dve. (:
2016 02 06
1 2