Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li i Vas iritira....?

Vec skoro mesec dana je aktuelan novi sajt, a svako jutro osvane neka nova tema sa pitanjem ZASTO ne mogu ovo ili ono na novom sajtu..Pitam ja ZASTO NE CITATE FORUM ??? ZASTO VAM JE TESKO DA MALO PROUCITE TEME POSTAVLJENE KO ZNA KOJI PUT ?? ZASTO??!! Iako delimicno znam odgovor jednostavno ne mogu da svarim lenje ljude. Gotovane koji otvore temu i cekaju da im neko CRTA...fuck!!
2016 01 28
Bez nerviranja Natasa969 to utice na lepotu :) Uvek ce biti takvih pitanja. Npr. ja jos uvek koristim stari sajt dok mogu , jeste da mi je novi estetski lepsi , ali stari je pregledniji :)
2016 01 28
Ima tu svega...lenjosti, afektiranja... reklamiranja ;) Opsti haos ocekuj kada svi predju na novi izgled ...
2016 01 28
Hahaha ta teorija da utice na lepotu nije tacna :)...Imam 47 godina a kad se nerviram nerviram se ljudski i nista mi ne fali ,,osim zivaca hahaha...ZNAM da ce uvek biti takvih pitanja, ali ne vidim svrhu istih ako odgovori vec postoje u prethodinm temama. I ja koristim stari sajt dok novi ne proradi 100%...
2016 01 28
Ovde svako svoju politiku vodi, Btw na slici izgledas ko da imas 25 ;))
2016 01 28
Slika od letos, uzivo izgledam max 35..
2016 01 28
Hahhaha Natasa,sad gledam, raketa ste...bez sale! A sad o temi...ne nerviraju me, ali mi je PREsmijesno kako koriste priliku i kako se dzaba blamiraju...k'o da ne vidimo da masu njih samo ''kuka'' reda radi da bi nesto rekli i reklamirali se...cast nekima koji (narocito na pocetku problema) zaista trazili objasnje isl...
2016 01 28
@rotwajler hvala :)...neki put su smesni, ali preterase svaku meru...i ako imaju nesto zanimljivo za prodaju roknuli cene sacuvaj Boze...ko da smo mi rasli u prasumi i ne znamo nista....
2016 01 28
Slazem se i mene nervira, narocito jer za sva njihova pitanja postoji odgovor na forumu. Nije valjda da se mora svakome pojedinacno objasnjavati. A i slazem se sa Rot da se na taj nacin i neke reklamiraju, ili izmisle neki drugu besmislenu temu bez poente. ,:(
2016 01 28
Jeeee ...dobili smo zvezdicu za pracenje teme ..samo sto je sad crvena ! :P
2016 01 28
Meni je roze :D
2016 01 28
..malinasto-crveno-roze :D
2016 01 28