Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Traže li traže .. ubiše se tražeći

A kad im ponudiš nešto nema ih na mapi. Mislim da jedno hvala nisam zainteresovana ne svidja mi se ili slično ne košta ništa ???
2016 01 30
I na kraju nista ni ne kupe :D
2016 01 30
Pa verovatno da u većini slučajeva stvarno ništa ni ne kupe.. ili se možda na taj način reklamiraju? 😁
2016 01 30
Reklamiraju se. Cast izuzecima, ima zaista divnih devojaka koje znaju sta zele. Ja sam nekim devojkama ponudila POTPUNO ISTE stvari i nisu se javile. A i ovo nudjenje prodaje u podforumu TRAZIM...
2016 01 30
meni se cak desi da ili to sto kaze Gabriell ili jedna clanica mi nije bila jasna trazila jednu haljinu i sad ona stavi slike kakvu ja sam joj ponudila jer bas sam imala takvu,i na to ona mene ubedjuje da je velika ja njoj kazem ona je velicine Xs nemoze ni devojka u M meri da udje a ne L ,posto je ona navela velicinu da joj treba Xs.I na kraj ona meni znas ja cu da razmislim jer ne da oce ona bas da kupi nego bi volela da je ima onako ne da joj je hitno.znaci ostala sam bez teksta
2016 01 30
reklamiraju se jer nikada ništa ne pronadju.
2016 01 30
Da, svaka čast izuzecima kojih je jako malo... istina je da treba dosta toga da se poklopi da bi se neko odlučio da stvar uzme ali stani pa bar napisi ne hvala.. šta sam ja budala što tebe ispoštujem kad to nešto tražiš pa ti posaljem da vidiš? Izvoli pa kopaj po krpicama onda :D Ja sam imala slučaj da mi devojka traži razmenu kažem može pogledam šta ima pitam je i onda se posle ispostavi da ona ipak ne bi da da tu stvar koju sam ja tražila u zamenu ... a sad gledam svaki dan kaci razmena razmena razmena .. razmena ma da :D
2016 01 30
Meni se skoro desilo da sam članici ponudila skoro identičnu stvar koju je tražila, a poslala mi je toliko izgovora što joj ne odgovara da mi je došlo da joj kažem: ej, ma daj, pa nema potrebe da se pravdaš, nisi očekivala da ćeš stvar naći pa morati da kupiš hihihi.... ]:)
2016 01 30
Ja se zaista divim i zahvaljujem svima vama koje nudite identične ili barem zaista slične stvari onima koje devojke traže! Vi ste za mene zaista heroji. :D Mene izludi kada vidim da devojka traži jedno, a oni nude drugo i ona fora kad devojci stoji u samom naslovu da traži za razmenu, a unutra ponude tipa:,,Evo, ako se predomisliš za kupovinu!'' Pa, zašto nudiš ako je za kupovinu, a ona u naslovu navela da je za razmenu?! Zašto ulaziš u teme za razmenu uopšte ako ne radiš razmenu?! I ako će kupiti lako će naći. Ja sam iskreno ovde našla 3 puta ukupno baš to što sam tražila, jer kad ja napišem da tražim crno, a oni mi ponude ''isto to, ali plavo'', dođe mi da pojedem tastaturu, mada uvek iskuliram i zahvalim se ljubazno, ali sam na ivici da psujem...
2016 01 30
Dizem staru temu jer bih, eto, nesto da kazem :") Ja sam kroz svoje jednogodisnje bivstvovanje otvorila nekoliko "Trazim..." tema i mislim da sam na taj nacin samo jednom nasla ono sto trazim. I to stvarno nasla, znaci javila se devojka s tacno onim sto sam htela, odmah smo se sve izdogovarale i stvar sam kupila. Ali bas sam se danas osetila kao da se i ja reklamiram, odnosno kao da bi netko mogao steci takav dojam jerbo, eto, otvaram temu, dizem temu, a ne nalazim. Stvar je u tome da mi se cini da se mnoge devojke koje odgovaraju na takve teme zapravo samo reklamiraju. Jerbo mislim, kad konkretno napisem da trazim 'crnu najobicniju majicu kratkih rukava velicine L' onda ocekujem da mi se jave devojke s 'crnom najobicnijom majicom kratkih rukava velicine L'. A ne 'crna majica dugih rukava s tri kapuljace i printom lisica i zapravo nije ni majica nego je tunika sem sto nije tunika nego prodajem kravu'. Naravno, u svojim poslednjim temama (trazim jaknu i kombinezon, eto da se zna) sam dala neke hintove, nisam precizirala jer ne znam ni ja sto bih tacno htela, tako da mi je ok i normalno da nece svatko tko se javi pogoditi isto kao sto mi je ok i da dignem temu jerbo jos nisam nasla... I iako me do odredjene mere nerviraju poruke u Inbox a ne u temu, uvek se svakome lepo zahvalim ako mi to sto je ponudio ne odgovara. U biti, stono sam htela reci, htela sam reci da ja nisam 'serijska reklamiracica' i da, kada otvorim takvu temu, to radim jer zaista nesto i trazim i jos valjda zivim u nadi da cu na taj nacin to i naci.. A da ima ovih self-promotorki koliko hoces - ima. I onih sto otvaraju teme, i onih sto se na njih javljaju.
2016 03 22
sto se tice tih reklamiranja na konto objava u temi trazim,moram reci da me ponekad iritira jer su to sve isti ljudi koji imaju barem po duplo vise ocena od mene. iskreno to im i nije neka reklama,nego samo sebe iz gluposti dodaju u neciju crnu listu i odbijaju potencijalne musterije svojim ponasanjem,ista stvar kao i u pogresnim temama kad se reklamiraju,nebi li mozda neko video. retko kad se oglasavam u podforumima trazim I rasprodaja jer mi je uglavnom mrsko da kucam i smisljam tekst,ali ukoliko mi je bas hitno i ako dobijem neke ponude da koje mi ne odgovaraju,zahvalim se na ponudi i to je to. ne zelim da se neko drugi cima zbog mene i ceka moj odgovor dok sa druge strane mozda neko drugi zeli tu istu stvar koja mi je ponudjena. vise sam puta do sada nasla stvari za sebe ili za nekoga od mojih tako sto sam upravo ronjala po sajtu do iznemoglosti nego ovako,iako je pretraga uzas.
2016 03 22
"vise sam puta do sada nasla stvari za sebe ili za nekoga od mojih tako sto sam upravo ronjala po sajtu do iznemoglosti nego ovako,iako je pretraga uzas." - potpisujem, nazalost :/
2016 03 22
Upravo zbog toga se i ne oglasavam na tim podforumima toliko.ako imam vremena upregnucu prstice i isprobati razne varijante da bih nasla ono sto mi treba. A ako nemam izlaza cekacu ponude u svojoj temi.pa ako nista pokusavacu preko teme jos par puta i prestacu da trazim zvanicno. Cimanje mi je kad trazim preko teme najvise jer iako sam skoro ceo dan dostupna na krpicama vecinu dana kao i da nisam tu zbog obaveza.i onda bude ono moje " joj da vidim da li mi neko nije poslao poruku pa ako ne odgovara zahvali se na ponudi".nije mi mrsko da se zahvalim.do sada mislim da nisam dobijala pogresnu boju i model u ponudi...ili se ne secam.trudim se da sto tacnike opisem da bih suzila izbor maksimalno ukoliko je to moguce
2016 03 23
Joj ja sam dobivala svakakve ponude, cak kada bih tacno napisala sto trazim. Ili pak ono, kada naglasis da se javljaju u temi i onda te doceka Inbox pun poruka. Ok, netko ne moze na forum ili mu sajt baguje pa tako i napise, nema problema, ali mislim da vecinom na svu silu pokusavaju da uvale nesto. Ako kupujem ovcu, nece mi prodati kravu, sve i da ju prekriju chebetom od merino vune.
2016 03 23
> Iva1991B: > Ja se zaista divim i zahvaljujem svima vama koje nudite identične ili barem zaista slične stvari onima koje devojke traže! Vi ste za mene zaista heroji. :D Mene izludi kada vidim da devojka traži jedno, a oni nude drugo i ona fora kad devojci stoji u samom naslovu da traži za razmenu, a unutra ponude tipa:,,Evo, ako se predomisliš za kupovinu!'' Pa, zašto nudiš ako je za kupovinu, a ona u naslovu navela da je za razmenu?! Zašto ulaziš u teme za razmenu uopšte ako ne radiš razmenu?! I ako će kupiti lako će naći. Ja sam iskreno ovde našla 3 puta ukupno baš to što sam tražila, jer kad ja napišem da tražim crno, a oni mi ponude ''isto to, ali plavo'', dođe mi da pojedem tastaturu, mada uvek iskuliram i zahvalim se ljubazno, ali sam na ivici da psujem... Hahahaha da, desavalo mi se zilion puta, i jos boldujem ***ZA RAZMENU*** i odmah pristizu poruke inbox, tema, ej ako se predomislis samo prodaja dragaaaa :| Iva, iskreno i ne smeta mi toliko kada neko ponudi slicno, jednom mi se cak ta *slicna* stvar vise svidela od one koju sam trazila, sve nekako se trudim da razumem ali neke stvari zaista ne mogu i izludjuju me.... :/
2016 03 23
1 2