Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Traže li traže .. ubiše se tražeći

Moze li netko da mi objasni to s "Trazim" temama.. Citam malo pravila sajta i tome slicno i nalecem na ovo: "Otvorit ću Jednu temu za Rasprodaje, jednu za Tražim, jednu za Razmene. U te teme ćete pisati, ovisno o tome što nudite ili tražite, te u njih pišete koliko hoćete. Teme će se brisati svako malo, ovisno kako se brzo napune, te će se otvarati nove." Sto to znaci? Treba li da ja otvorim jednu i jedinu temu, recimo "Mona trazi", i u nju doveka pisati sve sto trazim? Ili ako sad trazim badekostim recimo, mogu da otvorim temu za to, pa za nedelju dana trazim farmerke pa otvorim drugu temu ili kako...? Nije mi bas jasno, a ne bih da krsim pravila niti gomilam teme.
2016 03 31
Licno iskustvo- ponudim identicnu stvar iste boje u naznacenoj realnoj velicini i ona ne odgovara, pri tom masa clanica ponudila isto ili slicno i nista nije nasla 'potraziteljka'.. Takodje nadjem ono sto trazim ukucavajuci predmet i velicinu, pa nekad trazim par dana, ali nadjem sta mi treba- ako mi bas treba, ne gnjavim sa temama- Obratite paznju na mene- ja trazim. Osnovna kultura je da se zahvalite 'ponudjacima', makar nudili razlicito, opet su se potrudili ;)
2016 04 02
1 2