Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za ove bahate

Ove sto bez pardona salju upite za razmene a OVOLIKIM slovima im pise NE RADIM RAZMENE ili jos gore NE PITAJTE ME ZA RAZMENU, OSIM AKO NE PITAM PRVA. A ako dobiju slucajno takav upit od mene, ospu me drvljem i kamenjem kako sam se usudila da tangiram Visocanstvo suludim pitanjima, ako me uopste udostoje odgovora. Dakle te i takve, obidjite moj profil u sirokom luku, makar ja imala 15 vasih predmeta u omiljenim. Osim ako niste zainteresovane za kupovinu i trosenje tog novca koji iskljucivo primate, za vas naravno bez ideje o bilo kakvom popustu. Vas profil - vase bahacenje, moj profil - moje. Jer principi. - Razmena? - Rado, ali vidim ne radis ih.
2016 01 30
Razmena? Rado, ali vidim ne radis ih. :D :D
2016 01 30
Dizem rejting! :D
2016 01 30
ovo mi se stvarno dopada :) Jer principi. Razmena? Rado, ali vidim ne radis ih.
2016 01 30
Carice.. :)
2016 01 30
Hahahaha Mrkvice kapa dole! 😀😀😀
2016 01 30
Hvala, devojke, ali dopiz*ilo mi vise. I ono kad mi kazu - trazis razmenu, a ne nadjes nista odgovarajuce. Ne nadjem, brate. Naravno da ne nadjem. Ako kazem xs,s, sta da nadjem na profilu sa l, xl, xxl? Nista licno tim devojkama, raznih smo gabarita i to je ok, ali citajte malo, aman. Stvarno ne vidim poentu razmene ako cu jednu stvar koja mi stoji i ne radi nista dati za drugu koja ce isto tako da mi stoji i isto tako ne radi bas nista. Izvin'te za hejtersku temu, obicno sam miroljubiva, al takav mi pasulj pao danas, jbg...
2016 01 30
Podržavam u potpunosti....
2016 01 30
Hahahahah, dizem rejting, i to MUSKI hahahahhahahahaha! Razmena? Rado, ali vidim ne radis ih. .....jos se smijem,dje ti to pade na pamet ahhahahahahahahahhahaha
2016 01 30
PreLJeva sarkazam danas iz mene, evo ne znam sta mi je :D a i lapsusi :D
2016 01 30
A mora Mrkvice covjek nekad i to bit...kako ces ovdje drugacije neke da malo bocnes (ne bi li im doslo do mozga, sto bolje, ako vec nije uspjelo na fine)..a ne mozes to ulicarski i prostacki, nema smisla ipak hahahaha,pa onda moras malo onako ,sto bi rekli ''DA GA ZAVUCES NA FINE''...izvin'te, al' tako mi najkrace opisat ahhahahaha... ...aoo, jede mi se sargarepa zivota mi sad zbog tebe hahahahaha...gledam je,gleda me,idem da ''popasem'' koju...hahahahahaha
2016 01 30
:-):-):-)
2016 01 30
> MrkvicaBg: > Hvala, devojke, ali dopiz*ilo mi vise. > I ono kad mi kazu - trazis razmenu, a ne nadjes nista odgovarajuce. Ne nadjem, brate. Naravno da ne nadjem. Ako kazem xs,s, sta da nadjem na profilu sa l, xl, xxl? Nista licno tim devojkama, raznih smo gabarita i to je ok, ali citajte malo, aman. Stvarno ne vidim poentu razmene ako cu jednu stvar koja mi stoji i ne radi nista dati za drugu koja ce isto tako da mi stoji i isto tako ne radi bas nista. > Izvin'te za hejtersku temu, obicno sam miroljubiva, al takav mi pasulj pao danas, jbg... Slazem se zato što sam jedna od tih l, xl(krupne kosti jbg :P) devojaka i posizim kad mi S-ovka ponudi razmenu. Kao da bi moje Nicki Minaj dupe moglo da stane u to. I bude mi glupo pa onda fino i kulturno odgovorim da to nije moja velicina, i naljute se. Ne mozes ljudima ugoditi...
2016 01 30
Rot, a nije mi to u prirodi stvarno, ja sam u fazonu - zivi bre kako hoces, budi sta hoces, radi sta hoces, stvarno zesci pacifista. Al dokace me tako nekad, pa ne mogu da precutim. I sta cu, zavucem ga onda, na finjaka, eto o:) :D Inace, neka razamena, nesto? Imam 3 kile kvalitetne sargarepe, nova :') Sandy89, kad sam napisala ovo palo mi na pamet da ce se neka devojka uvrediti zbog ovog -gabarit. Al sad ti zavidim na Nicki Minaj dupetu. Neka razmena za isto? :')
2016 01 31
Nemojte stogodj zameriti, danas sam bas fiju-fiju raspolozena :')
2016 01 31
1 2 3