Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molba za ove bahate

mi ne mozemo bacati graske sta kome treba ili sta se kome dopada kad napisu samo razmena.zato je bolje da pocnu da se oglasavaju I da traze nesto konkretno sta im treba....tako se moze makar malo lakse moze naci stvar.
2016 01 31
JovanaP92, potpuno si u pravu. Ali i kad u razmena-temi napisem koji br odece i obuce nosim, cak ni to ne pomaze. Probala. Rot, a cus, nova novcata, ''raj za creva, melem za zubi'' :')
2016 01 31
pokusaj onda malo detaljnije...postavi mere...mozda ce onda tako pomoci,ako to ne pomogne onda ne znam sta da kazem osim da odes u butik,sto ti po svemu sudeci ne gine:D ...posto najvise uzimam obucu preko sajta,uglavnom uzimam od clanica sa kojima sam saradjivala jer nose isti broj kao i ja,tako da znam da ne mogu pogresiti...
2016 01 31
Hahahahhha vidjela naravno cijeli video vec...stvarno je legenda! Nije pokondirena tikva,ka ove NASE ''ZVIJEZDE''...a realno, za njih je svijet izmislila....ne mogu da nadjem sad video,dje se bira dvojnica od Adel hahahah,a ona maskirana dosla medju par kandidata, i kao, i ona se takmici ahahahaha...to je hit,kad je zapjevala....hahahahha
2016 01 31
Hahahahhahaha, za sargarepe, prije nego porucim, MOZES LI MI SAMO REC DIMENZIJE,BOJU-POSTO NA SLICI BUDE DRUGACIJA....iiii ako moze razmjena...ne citaj, ne citaj molim te ono da ih ne radim,hahahhaahaha.... Sandy to je to,hahahhaha,stvarno jeeee zenaaaa CARICA!
2016 01 31
JovanaP92, vidim i ja da mi ne gine butik, pa kad se pojavim naelektrisana, a ona butikasica me pita-izvolite?, a joj kazem- da neces i ti razmenu? Gde ti je opis?! :') Sandy89 i Rot, velicina univerzalna, svima odgovara, boja neon narandzasta, bicete primecene sigurno :') :') :')
2016 01 31
Sargarepe Cernobiljke, narandzasta svetli u mraku :') :') :') iz jednog korena tri nicu :')
2016 01 31
xaxaxa,al si blesava :D
2016 01 31
Nije jos prosla trojka :')
2016 01 31
Hahahahha TAKO JE MRKVICE i odma joj vikni...NUDI MI SAMO XS/S!!!!JASNO?! Molim te,te sto svijetle u mraku moram probat ,nema veze Cernobiljke i tako to,nebitno,ne utice to na mene(nema kudj vise),hahahahhahaha!
2016 01 31
Tesko meni, ispadoh dezurna gestapovka ovde na mk :o :')
2016 01 31
Aaahahahah nisi nisi,neka ti ta prica...ako ti je lakse,evo i ja sam stobom uz rame hahahaha...no dje si bila do sad zenska glavo,da se za.ebajemo po forumu hahahahahha.....(izvinjavam se na prostakluku,stavih tackicu hahhaah)
2016 01 31
Evo ne znam, bila sam fina. Fina, fina, pa Severina :D
2016 01 31
Hahahahhaha,legendo!
2016 01 31
Ovo je jos bolje. Ponudi mi clanica razmenu, koja naravno ne radi iste, ja nesto nadjem i ona se tad seti da izmerim predmet i ispostavi se da joj ne odgovara, pa ponudi meni snizenje za njen predmet. E, to je vrh! Dogadjalo se vise puta, jer su shvatile da meni to treba za cerku, pa sto ne bih kupila, valjda, boleciva sam za bacanje para kad su u pitanju deca..nemam prodavnica u blizini mozda, nisam u samom centru grada..a to uglavnom bude kod clanica sa bas 'lepim' cenama :D
2016 01 31