Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Puno kume....puno...

Do sada sam pratila forume ali nisam otvarala teme, medjutim, sada sam bila potaknuta potpuno nerealnom cenom Mango letnje bluze na profilu clanice. Navela je da bluza kosta 2400 dinara i da je jednom nosena. Identicnu bluzu sam kupila u Mango radnji za 1500 dinara, jednom je obukla i na MK je prodala za 800. U cemu je "kvaka"?? Da me ne shvatite pogresno, nije mi krivo sto sam ja prodala za 800, vec sto neke clanice zaista preteruju u cenama, tj."deru" sa cenama [:vrtoglav]
2016 01 31
Da, ima svega. Zato kada naidjem na takve, izignorisem, neka stvari tu ako se neko zezne. Prosto, kupis u prodavnici :) Posebno ako je prodaje skuplje ili priblizno :)
2016 01 31
Svaka od nas je bila u situaciji da se "zaletimo" u kupovini, pa kad dodjemo kuci, a joj :-) shvatimo da nam je ipak prekratko, presiroko itd....ali cinjenica je da smo to ipak izneli iz radnje ....i treba uzeti u obzir da potencijalni kupac placa ptt troskove, zato treba biti realan....apsurd pa i na neki nacin drskost, postavljati vecu cenu predmeta nego sto je u radnji....Ps-Gladiola, razmisljala sam da postavim link predmeta u "Precenjeno" ali clanica bi se naljutila...
2016 01 31
Stavi slobodno, šta te briga ko se ljuti ;)
2016 01 31
Sandy89 :-) uvek je zaista bilo tako....i kada se prodaju nekretnine i krpice itd....ali kao sto rece Derdevil, ako vec precenjuju stvari, onda pravac-prodavnica:-)
2016 01 31
Draga Aleksandra:-) gde da stavim u temi koju prvi put otvaram....zelela sam ovo da podelim sa clanicama na sajtu, cisto da obrate paznju kada kupuju.
2016 01 31
Nisam cesto gledala tu temu ali cu od sada redovno pratiti.....i zaista male cene nisu merilo kvaliteta robe, tj.neki kupci su skepticni, u fazonu"ma to sigurno ne valja kada ceni malo", sto je greska.....ili cuvena anegdota iz butika, kada prodavac kaze vlasniku butika da farmerice koje kostaju 1500, lose "idu"....vlasnik mu je rekao da "udari" cenu 3000....i one su pocele da se prodaju "k'o alva" :-)))
2016 01 31
> Valerina: > Do sada sam pratila forume ali nisam otvarala teme, medjutim, sada sam bila potaknuta potpuno nerealnom cenom Mango letnje bluze na profilu clanice. Navela je da bluza kosta 2400 dinara i da je jednom nosena. Identicnu bluzu sam kupila u Mango radnji za 1500 dinara, jednom je obukla i na MK je prodala za 800. U cemu je "kvaka"?? Da me ne shvatite pogresno, nije mi krivo sto sam ja prodala za 800, vec sto neke clanice zaista preteruju u cenama, tj."deru" sa cenama [:vrtoglav] Mislim da tačno znam i koja je bluza u pitanju i koja je članica!!! Da li je kojim slučajem u pitanju nude majica sa mašnom sa strane? :) I ja sam primetila da su sve cene skuplje nego u radnji....kao da mi svi kupujemo isključivo na ovom sajtu pa ne znamo koliko šta košta. Strašno....
2016 01 31
Lokibg, bas ta :-)....da se razumemo, nista licno vec samo moje zapazanje....Znam da neke clanice koje zive u mestima gde im nisu dostupni neki modni brendovi, zele da kupe markirane stvari ali to ne znaci da ih treba"derati" sa cenom. Mozda ja ne razmisljam ispravno i ne ocekujem da se neko slozi sa mnom, ali navescu primer. Kupila sam u H&M kardigan i platila ga 2000 dinara a skroz sam zaboravila da sam kupila slican prosle godine. Postavila fotografiju novog kardigana na MK i odredila cenu 1500, jer kontam da taj neko ko bi kupio, na 1700 doda ptt oko 180 din....to je 1680 ukupno. Nije mi padalo na pamet da recimo, postavim cenu 2400(?!) Pa zasto bi neko za kardigan koji je "izasao" iz radnje, placao vise?...Uh:-)
2016 01 31
Hahaha....hocu da kazem da na cenu od 1500 a ne na 1700 se dodaju ptt troskovi :-))).....eh ili sam neispavana ili zaljubljena pa gresim u pisanju :-)))
2016 01 31
Eeee a meni je ta majica do nedavno stajala u omiljenim, dok jednog dana nisam rekla samoj sebi: crna ti, pa držiš je u omiljenim a znaš da nikada nećeš toliko skrenuti pameću da polovnu Mango majicu platiš 3 puta skuplje! :') :') Mene užasava to što pojedine članice računaju da su Zara, Mango, H&M i slični brendovi neke ultralude marke pa im odvale neku cenu da uši zvone. Ja prva volim H&M, ali realno, to su sve marke za niži i srednji stalež i takve i cene moraju da budu....a takve i jesu svuda u svetu
2016 01 31
> Valerina: > Hahaha....hocu da kazem da na cenu od 1500 a ne na 1700 se dodaju ptt troskovi :-))).....eh ili sam neispavana ili zaljubljena pa gresim u pisanju :-))) Lepo je grešiti zbog zaljubljenosti hihihi....podržavam takve greške! :)
2016 01 31
Naravno Loki, kao sto si prethodno rekla, pa valjda kupujemo i van ovoga sajta i imamo predstavu o cenama :-)....ne zelim da idealizujem ali zaista bi trebali da nastojimo da budemo maximalno fer u kupo-prodaji....razumem da je prodavcima potrebno da se reklamiraju, i reklama je neophodna, ali zaparalo mi je usi i kada clanica u delu "o meni" kaze da veruje da kupci zele da znaju od koga kupuju pa da je pronadju na Instagramu....hm...da li to znaci da su parametari za kupovinu fotografije prodavca sa egzoticnih putovanja? Ili valjanje po svilenoj posteljini? Da li to reflektuje sliku da su krpice prodavca wow i da su naduvane cene OK?....
2016 01 31
Ja sam ovde pazarila ekstra jeftine stvari, ekstra kvaliteta i ne znam otkud ideja clanicama da stave cene koje su daleko iznad onih u radnjama. Videla sam profile gde prodaju demode stvar, npr, bodi majicu sa zvono rukavima, malo poznatijeg brenda za preko 2000. Znaci, kad prodaju polovnu, idu u soping po par NOVIH stvari na snizenju. Poenta- drugi su glupi/ naivni, misle da vredi zbog cene
2016 01 31
Slazem se Jaco, ako je neka krpica Guess a model od pre 6-10 godina, smesno je i neozbiljno udarati visoke cene tim krpicama....i da...ja volim Benetton, Desigual, H&M, Dizel, Mango....ali odlicno znam koliko kostaju njihove krpice u radnjama, znam da ime brenda cini 80% cenu, ali ipak treba biti realan u formiranju cene na MK....
2016 01 31
1 2