Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POMOC!!! Kupac koji preti

Postovani korisnici, molim Vas za pomoc. Naime, prodavala sam UGG cizme, javila se devojka koje je jos krajem decembra trebala da ih kupi (rezervisala ih je) medjutim kad sam je zvala da se dogovorimo oko preuzimanja nije se javljala. Cizme sam potom okacila pocetkom januara, ona se opet javila sa molbom da joj ih sacuvam, eto nesto joj je iskrslo u decembru nije mogla da se javi izvinjava se ali sad sigurno uzima. Ja sam posle nesto premisljanja resila da joj sacuvam cizme nedelju dana i da se nadjemo da ih licno preuzme. Nasle smo se u cetvrtak, licno, cizme je pogledala preuzela. Ostavila utisak i sve super. Potom je napisala kako su joj cizme ipak male i kako ce ih prodati, potom mi danas salje poruku kako cizme hoce da vrati a da joj ja vratim novac. Ja sam to odbila uz objasnjenje da ih je licno preuzela, da me ni u jednom momentu nije pitala za povracaj i da posle svog cekanja ne mogu i ne zelim da radim povracaj. Potom je pocela da mi preti i ja sad ne znam kako da reagujem na situaciju .... MOlim za pomoc.....
2016 01 31
Kako ti preti? Smatram da si ti svoje ispoštovala, ona se previše premišlja. Što odmah nije rekla da joj čizme ne odgovaraju? Neka ih proda, koliko nas je omašilo veličinu.
2016 01 31
To sve morate licno resiti jedino sta mozete ovde traziti je brisanje negativne osvetnicke ocene. Probajte mirnim putem da pronadjete zajednicko resenje. Sve pretnje upucene Vama verbalno ili pismeno resava policija na osnovu dokaza ako je Vasa bezbednost ugrozena.
2016 01 31
Preti, cime? Nema ovde potrebe za negativnim utiskom, pogotovo ne od str. doticne. Cizme je videla pre placanja i nepotrebno je bilo sta komentarisati dalje. Koja je clanica u pitanju?
2016 01 31
Ja sam je upozorila da cu prijaviti nadleznima ukoliko nastavi da me uznemirava, ne vidim prostora da ona moze da iz opravdanih razloga trazi povracaj, sacuvala sam cizme po dogovoru, nasle smo se licno, videla je sta kupuje i placa, da me je isto vece zvala da pita/kaze sta je problem pa i da razmislim da li da joj izadjem u susret ( ni jednom nije pitala da li je moguc povracaj niti sam ja igde navela da moze). ona je inicijalno dala pozitivnu ocenu, videmo oce li je obrisati, okacila je cizme i nakon toga danas resila da zahteva povracaj...
2016 01 31
ako je to ova sto ti je poslednja dala utisak dijana, vec pre dva dana je stavila cizme (ugg original?) na prodaju, tako da sta sad hoce?!?
2016 01 31
Da sam na tvom mestu, ne bih uvažila reklamaciju. Prvo rezerviše pa je nema, javlja se pa opet čekanje, uradite lično preuzimanje (!), da +, javlja da će ih ipak prodati, na kraju traži povraćaj novca. Preti. Neverovatno.
2016 01 31
Draga mislim da ti vise nemas nikakvu obavezu Cuvala si ih i vise nego je je bilo u dogovoru znaci ispostovala si je Licno si joj predala Probala platila Znaci ispostovala si je Kupoprodaja je zavrsena..tacka A ona ako je posle 5 dana zakljucila da joj nisu dobre a to nije na preuzimanju to je njen problem ne tvoj Neka ih proda ti si svoje kao savestan i posten prodavac to zavrsila
2016 01 31
Ma ignorisite je, ja smatram da ste Vi zavrsili sa njom i nemate apsolutno nikakvu odgovornost
2016 01 31
Pa lepe su čizme stvarno i prodaće ih bez problema ako su to one na koje je mislila i mayana. Kakve crne pretnje, kakvo vraćanje nakon što ih je lično preuzela i videla. Šta ju je sprečavalo i da ih proba?
2016 01 31
Devojka je kako vi pisete maksimalno ispostovana i nema prava dalje da vas uznemirava...
2016 01 31
Ti si svoje ispostovala. Plus ona je videla sta kupuje. Nema sad "necu ih vrati pare".. Ne ide to tako.. Ako joj ne odgovaraju neka ih proda. Ako nastavi da te uznemirava prijavi je.
2016 01 31
Hvala na savetima, ljudi zaista mi znaci. Ja sam joj lepo napisala zasto nema osnova da trazi da vrati. Istina nije probala cizme kad smo se nasle, ali nisam joj ja ni branila da proba, mogla je da je htela. Opet kazem nije ni pitala da li postoji mogucnost vracanja. Da se isto vece cim je dosla kuci javila pa i da razmislim ( sto opet ne bi bilo u redu posle svog mog cekanja ) .... Ali ovako mi je suludo da ja pristanem na to....
2016 01 31
I da zzaboravih da odgovorim, jeste u pitanju je clanica koja me je poslednja ocenila kao prodavca, dijanab
2016 01 31
Hoće, neće, hoće, uzela, a nije ni pogledala šta uzima, neka osnovna logika je, da ako preuzimaš obuću lično, ti je i probaš. PA hoće da stavi da ih prodaje, pa hoće da ih vrati ? :P Meni ovo zvuči kao neka zaj*bancija. Ako da negativnu, obratite se adminki sa linkom ove teme, nema šta vi tu da se nervirate. A čime vam je pretila ?
2016 01 31
1 2