Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

POMOC!!! Kupac koji preti

Ja sam je zapratila, sto znaci da je od sada na mojoj privatnoj Crnoj listi . medolina, ako nastavi da ti preti prijavi Adminki ,jer je ovo ,po meni, za blok sa sajta, a ako treba prijavi je i SUP-u.
2016 01 31
NIje mi pretila da ce me ubiti i slicno, ali to su one pretnje, ako se ja zainatim vratices ti meni pare, ili, prijavicu te.... Meni stvarno to ne treba u zivotu.... Ali iz principa necu da joj vratim nista jer je neozbiljna i bezobrazna pride
2016 01 31
Super, nek' te prijavi .. :D Ne obracaj vise paznju na nju, poruke brisi...
2016 01 31
Iz dana u dan članice su sve luđe i luđe (smajlikojisekrsti)
2016 01 31
I ja sam se jednom zeznula za broj,pa nikom nisam pretila,niti vređala.Devojka je bila super za saradnju i ocenila sam je pozitivnom,na sopstveni rizik sam uzela čizme. Nekima stvarno treba da se zabrani ne samo ovaj sajt,već uopšte internet!!!
2016 01 31
Ma kakvo crno vracanje novca. Maksimalno si je ispostovala, cuvala joj, nije probala a uzela ih je licno, znaci nema sta da se buni. Pa na sta to lici sad... Nego sigurno ih je stavila u prodaju pa ocekivala da ce joj se odmah javiti neko, a dani prolaze pa pokusava na ovaj nacin da ih vrati nazad. Ljudi mnogo sebi daju za pravo.
2016 01 31
sad hocu kakim,sad necu. Ko je sisa,njena greska,ti uzivaj u svojim paricama! :)
2016 01 31
Mislim da se profil moze blokirati kad su pretnje u pitanju. Ovo je cista situacija, pa ako se sad tako ponasa, onda ce i drugima pretiti za svaku glupost, ako vec nije to radila
2016 01 31
Medolina, situacija je potpuno jasna. Kao prodavac si maximalno fer. Kupac je prilikom preuzimanja mogao da proba naruceni predmet. Nije. Tacka. Pa svima nam se dogodilo da pogresimo u izboru broja obuce, i na sajtu i, u privatnom zivotu. I ja sam na sajtu kupila nove original patitke zeleci da obradujem prijatejicu. Velicina joj nije odgovarala, postavila sam ih na profil na prodaju. Nije mi padalo na pamet da trazim od clanice povracaj novca, zato sto mojoj prijateljici ne odgovara. Moja greska je u pitanju a ne greska prodavca.
2016 02 01
1 2