Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

U lazi su kratke noge!

Pre 3-4 dana javila mi se clanica sa zeljom da kupi predmet licnim preuzimanjem.Iz dana u dan dogovarale smo se oko vremena preuzimanja,da bi danas odustala od kupovine,pravdajuci se time da joj je nesto iskrslo i da ce biti odsutna.Dva minuta nakon te,pristize meni poruka u kojoj ona ostavlja svoju adresu.Dakle-greskom je meni poslala poruku,umesto clanici od koje ce kupiti predmet(ne bavi se prodajom,samo kupuje na sajtu). Apelujem da se ozbiljno uzme u razmatranje problem neozbiljnih kupaca!
2016 02 03
Cemu laganje...Zar joj nije bilo lakse da kaze da je odustala od kupovine, da se predomislila...
2016 02 03
Ih meni iedna clanica bar jednom mesecno posalje upit da li moze licno preuzimanje i gde,kad odgovorim sve, vise se nejavlja,do sledeceg upita :) navikla sam vec :)
2016 02 03
Mozda zeli licno da preuzme tvoj predmet i da ga vidi, a s obzirom da ce biti odsutna, zeli da joj taj neko drugi posalje.. To mi je jedino razumno objasnjenje u ovom slucaju. A mozda je zaista i odustala :)
2016 02 03
Ne razumem šta te je tu toliko pogodilo? Devojka ima pravo i da kupuje od koga hoće i da odustane, dokle god te ne prevari za novac ona nije negativan lik. Ako ništa drugo, bar ti je javila da ne može, da joj je nešto iskrslo (možda te je to lagala, a i to nije tvoj problem) i da jednostavno neće da kupi tvoj predmet. Meni je gore kad kupac odustane od kupovine i nikad se više ne javi, a prodavac čeka, mada i to se dešava.
2016 02 04